Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > موبايل و مخابرات > كلوپ سوني اريكسون > رفع اشکال / پرسش و پاسخ

ٱگاهي‌رساني

رفع اشکال / پرسش و پاسخ پرسش و پاسخ در مورد سيمبين UIQ و انواع Sony Ericsson ها در اين قسمت قرار داده ميشوند.

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 10 July 2005, 01:40 PM
آواتار حامد ق

حامد ق آفلاين است حامد ق 

Advanced User

زمان پيوستن: 22 May 2005
شهر: رشت
اتومبيل: 206
گوشی موبایل: SE P1i
سپاس ها: 39
از ايشان 96 بار و در 79 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

bigbadboy عزیز من تو شرایط کاملا یکسان 7610 و k750 رو مقایسه کردم . هر جا که میشد تماس گرفت با آنتن ضعیف 7610 صداش خیلی قطع و وصل میشد ولی k750 به ندرت نویز می انداخت. هر جا هم که با k750 نمیشد تماس گرفت 7610 هم نمی تونست . آلبته گاهی اوقات 7610 تماس رو برقرار می کرد ولی نمی تونست حفظش کنه . در کل به نظر من فرق چندانی ندارن
قديم 10 July 2005, 02:16 PM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

زمان پيوستن: 11 May 2005
شهر: تهران
اتومبيل: پراید
گوشی موبایل: sonyericsson S700i - samsung P850
سپاس ها: 218
از ايشان 406 بار و در 91 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط حامد ق

مهم اینه که خودت با گوشیت مشکلی نداشته باشی . از چیزی که داری خوشت بیاد . مثل همین دوستمون که عاشق s700 خودشه . منم واقعا k750 خودمو دوست دارم . هر کس هم میخواد ایراد بگیره از این گوشی. من که ازش راضیم . آنتن هم اونقدر تفاوت نداره . تازه اگر نوکیا جایی آنتن بده که سونی اریکسون نمیده نمیشه باهاش صحبت کرد . ولی سونی اریکسون هر جا آنتن داد میتونی حرف هم بزنی

کاملا قبول دارم مهم اینه که از گوشی که داری قلبا خوشت بیاد که اگه این جوری نباشه بالاخره هر گوشی ضعفهای مخصوص خودشو داره . راستی من یه جورایی از K750 هم خوشم اومده حدود 24 ساعت دستم بود به نظر من ساخت خاصی داره و رنگ مشکی اون که کاملا مات است به این خاص بودن کمک کرده البته به شیکی S700 نیست ولی این گوشی با این امکانات و کارایی و با این دوربین واقعا از نظر اندازه و وزن فوقالعاده است و این که با این کارایی وقتی تو جیب قرارش میدی بعضی مواقع اصلا احساسش نمیکنی عالیه فقط اگه لنزش CCD بود بهتر بود در هر صورت وقتی فکرشو میکنی که با خریدنش همراهت یه رادیو . دوربین . mp3 player . موبایل اونم با این حجم و وزن داری هوس خریدنش میاد سراغ ادم . من که فکر میکنم با اخلاقی که دارم برم سراغش ولی فعلا نه چون ظاهرا با مشکلاتی همراه بوده که ترجیح میدم دست نگه دارم درنهایت فکر میکنم k750 گوشی موفقی در بازار باشه و استقبال خوبی ازش بشه فقط امیدوارم به قول معروف جواد نشه که البته این اتفاق در گوشیهای نوکیا بیشتر رخ میده
قديم 10 July 2005, 02:30 PM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط حامد ق

bigbadboy عزیز من تو شرایط کاملا یکسان 7610 و k750 رو مقایسه کردم . هر جا که میشد تماس گرفت با آنتن ضعیف 7610 صداش خیلی قطع و وصل میشد ولی k750 به ندرت نویز می انداخت. هر جا هم که با k750 نمیشد تماس گرفت 7610 هم نمی تونست . آلبته گاهی اوقات 7610 تماس رو برقرار می کرد ولی نمی تونست حفظش کنه . در کل به نظر من فرق چندانی ندارن

البته من با 7610 کار نکردم ولی اینجوری که از دوستم و پسر دایی خودم که این گوشی رو داشتن شنیدم نارضایتی از انتن 7610 بود و کلا 7610 به مشکل داشتن در انتن معروف شده البته نسبت به گوشیهای دیگر نوکیا . بازم عرض میکنم که من اینطور شنیدم البته از کسانی که شنیدم خودشون 7610 رو داشتن ودر نهایت درسته که من انتن نوکیا رو بهتر از سونی اریکسون میدونم اما معتقدم فرقشون وحشتناک نیست
قديم 10 July 2005, 03:04 PM
آواتار masoudboy

masoudboy آفلاين است masoudboy 

Senior User

زمان پيوستن: 14 Feb 2005
شهر: اصفهان
گوشی موبایل: SE W900
سپاس ها: 3
از ايشان 7 بار و در 3 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

دیروز یک رم 256 هم خریدم و گذاشتم و 200 مگابایت mp3 روی اون . واقعا عالی کار میکنه . هر چه از کیفیت mp3 در این گوشی بگم کم گفتم . اما در مورد اینکه برخی دوستان میگن این گوشی مشکل داره باید بگم حتما مالزی اون را با آخرین فریمور بخرید و هیچ مشکلی نخواهید داشت. ماله من که یک بار هم هنگ نکرده . تنها ایرادی که میشه به این گوشی گرفت به نظر من ند اشتن منشی تلفنی است که البته با vms مشکل حل میشه . به نظر من این گوشی فعلا در بازار بی رقیب است .
قديم 10 July 2005, 05:17 PM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط masoudboy

دیروز یک رم 256 هم خریدم و گذاشتم و 200 مگابایت mp3 روی اون . واقعا عالی کار میکنه . هر چه از کیفیت mp3 در این گوشی بگم کم گفتم . اما در مورد اینکه برخی دوستان میگن این گوشی مشکل داره باید بگم حتما مالزی اون را با آخرین فریمور بخرید و هیچ مشکلی نخواهید داشت. ماله من که یک بار هم هنگ نکرده . تنها ایرادی که میشه به این گوشی گرفت به نظر من ند اشتن منشی تلفنی است که البته با vms مشکل حل میشه . به نظر من این گوشی فعلا در بازار بی رقیب است .

عالیه. memory stick duo pro گرفتی دیگه. درسته؟
در ضمن به نظر من نداشتن منشی اصلا ضعف نمیتونه باشه
قديم 10 July 2005, 06:21 PM
آواتار masoudboy

Senior User

پيش گزيده

mcd pro سونی گرفتم 38 هزار تومان که البته چینی است ولی فکر نکنم مشکل خاصی ایجاد کند . هر چی گشتم ساخت کشور دیگه نبود . این w800 دقیقا چه فرقی با k750 داره به غیر از قیافه و قیمتش چقدر بالاتر از k750 است ؟؟
قديم 10 July 2005, 07:05 PM
آواتار حامد ق

حامد ق آفلاين است حامد ق 

Advanced User

زمان پيوستن: 22 May 2005
شهر: رشت
اتومبيل: 206
گوشی موبایل: SE P1i
سپاس ها: 39
از ايشان 96 بار و در 79 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

256 pro ؟38000 ؟ bigbadboy قیمت گرفته 51000 . تازه سرعت بالاش 65000 .چطوریاست؟
قديم 10 July 2005, 07:36 PM
آواتار masoudboy

Senior User

پيش گزيده

ماله من چینی است . فکر کنم اون ساخت جای دیگه باشه . مموری که من گرفتم سرعت معمولی است .
قديم 10 July 2005, 08:46 PM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط masoudboy

mcd pro سونی گرفتم 38 هزار تومان که البته چینی است ولی فکر نکنم مشکل خاصی ایجاد کند . هر چی گشتم ساخت کشور دیگه نبود . این w800 دقیقا چه فرقی با k750 داره به غیر از قیافه و قیمتش چقدر بالاتر از k750 است ؟؟

درست توضیح بده ببینم چی گرفتی ؟ هر چی مشخصات روش نوشته برام بگو . اولین فرق
w800 با k750 اینه که روی w800 یه مموری استیک duo pro با ظرفیت 512m وجود داره
قديم 10 July 2005, 10:25 PM
آواتار masoudboy

Senior User

پيش گزيده

روی مموری نوشته sony memory stick pro duo 256mb - magic gate و پشت جعبه هم زده ساخت چین.

نحوه آپگرید فریمور k750:
وارد سایت سونی اریکسون بشو تو قسمت ساپورت مدل کا 750

رو انتخاب کن بعد تو قسمت Update Service وارد شو بعد از چند مرحله یه فایل به اسم seus_setup119 رو

دانلود کن ( حدود 18 مگا بایت ) حالا که نصب کن . بعد از اینکه این فایل رو نصب کردی دوباره برو توی قسمت آپدیت سرویس توی سایتش.
این بار اگه مراحل رو پشت سر هم انجام بدی خودش تشخیص میده seus نصب شده و ادامه
مراحل رو میره. یه فایل جاوا دانلود میکنه و اجراش میکنه. ویندوزت هم که حتما" باید ویندوز 2000
یا اکس پی با جدیدترین سرویس پک باشه.
بعدش یه Lisence Agreement داره که باید Accept کنی.
بعدش تازه مراحل آپدیت کردن شروع میشه. یه پنجره ای میاد که وسطش یه پروسس بار داره
که باید تا 100% پر بشه. حدودا" 3 ساعت طول میکشه(باید آنلاین باشی) و توی این مدت حدود
20 مگابایت پلاگین برای seus دانلود میکنه...
این مرحله که تموم شد یه پیغام برات میاد که گوشی رو خاموش کنی و کابل رو قطع کنی.
بعد از 20 ثانیه باید در حالی که دکمه "C" گوشی رو نگه داشتی کابل رو وصل کنی.
گوشی خودش روشن میشه و ویندوز هم پیغامی در مورد find new hardware میده.
چیزی که پیدا کرده USB Flash Device هستش. قبلش باید درایور لازم رو دانلود کرده باشی.
میتونی از اینجا دانلودش کنی. حالا باید با این درایور Device جدید رو نصب کنی.
(توی تمام این مراحل باید دستت همچنان روی C باشه)
بعدش یه پروسس بار دیگه باز میشه و شروع میکنه به آپدیت کردن گوشیت.
(میتونی دستت رو از روی C برداری)حدود 5 دقیقه طول میکشه و بعدش آپدیت میشه !حالا میتونی از سرعت و کیفیت جدید گوشیت لذت ببری.
قديم 10 July 2005, 10:59 PM
آواتار masoudboy

Senior User

پيش گزيده

عصر با 2 تا دوستام که یکیشون 6610 نوکیا و دیگری زیمنس sx1 رفتم تو زیرزمین یه خونه که موبایل بد آنتن میده . تنها گوشی که تونست در شرایط یکسان با شبکه ارتباط برقرار کنه k750 بود و 2 دوست بنده شرمنده شدند . برتری k750 در این زمینه هم اثبات شد. کم کم دارم پشیمان میشم چرا یک مموری 512 یا 1 گیگ نخریدم . واقعا این گوشی 100 گیگ مموری هم براش کمه . واقعا هر ساعت که میگذره دارم به تفاوت این گوشی با گوشیهای قبلیم پی می برم . عجب چیزی زده این سونی اریکسون . راستی کیف کمری k750 را کسی تو بازار دیده ؟؟؟ تا چقدر میتونم memory stick pro duo به این گوشی اضافه کنم و آیا در بازار است؟؟
قديم 11 July 2005, 12:23 AM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط masoudboy

عصر با 2 تا دوستام که یکیشون 6610 نوکیا و دیگری زیمنس sx1 رفتم تو زیرزمین یه خونه که موبایل بد آنتن میده . تنها گوشی که تونست در شرایط یکسان با شبکه ارتباط برقرار کنه k750 بود و 2 دوست بنده شرمنده شدند . برتری k750 در این زمینه هم اثبات شد. کم کم دارم پشیمان میشم چرا یک مموری 512 یا 1 گیگ نخریدم . واقعا این گوشی 100 گیگ مموری هم براش کمه . واقعا هر ساعت که میگذره دارم به تفاوت این گوشی با گوشیهای قبلیم پی می برم . عجب چیزی زده این سونی اریکسون . راستی کیف کمری k750 را کسی تو بازار دیده ؟؟؟ تا چقدر میتونم memory stick pro duo به این گوشی اضافه کنم و آیا در بازار است؟؟

امیدوارم مموری استیک که خریدی اذیت نکنه و اینکه تا چقدر میتونی مموریتو بالا ببری باید عرض کنم همنطوری که قبلا هم گفتم گوشیهای جاوا مشکلی بزای ساپورت کردن رمهای بالا ندارن و با خیال راحت میتونی مموریتو ارتقا بدی بدون اینکه نگران هنگ کردن یا کم شدن سرعت گوشی باشی چون در گوشیهای جاوا کار مموری هیچ ربطی به گوشی نداره و کاملا جدا از هم عمل میکنن که خوشبختانه در K750 هیچ فرقی نمیکنه که مموری DUO باشه یا PRO DUO باشه چون هر جفتشون رو ساپورت میکنه فقط به نظر من اگه ( PRO DUO ( HIGH SPEED بتونی بگیری خیلی خوبه و البته اصلش که دیگه جای خود داره ولی قیمتش هم بالاست
قديم 11 July 2005, 12:39 AM
آواتار HES@M

HES@M آفلاين است HES@M 

Senior User

پيش گزيده

یواش یواش فکر خریدن یه K750 داره میره تو کلم با اخلاقی هم که من دارم یه روز همینجوری که میرم علاالدین شاید با یه K750 برگردم خونه
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 08:13 AM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.