+ - راهنمای در خرید ماشین حساب مهندسی - Persian Discussion Society

Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > فن آوري و علوم > فنی مهندسی

فنی مهندسی تمام بحث های مهندسی و تخصصی در این قسمت انجام میگیرد.

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 25 January 2006, 12:52 AM
آواتار arsi501

arsi501 آفلاين است arsi501 

Junior User

زمان پيوستن: 11 Apr 2005
شهر: اهواز
گوشی موبایل: nokia 6630 همچنان
سپاس ها: 17
از ايشان 92 بار و در 49 نوشته سپاسگزاري شده است
Wink راهنمای در خرید ماشین حساب مهندسی

بهترین ماشین حساب مهندسی برای یک دانشجو چیه؟
قیمتبین 70000 تا 120000
حافظه بالا
اتصال به کامپیوتر
صفحه نمایش با وضوح بالا
حل انواع معادلات
نرم افزار کنترل ماشين حساب با قابليت Update شدن
و...
مناسب برای سر جلسه امتحان
Never cared for what they know
But I know
And...Nothing Else Matters
کاربر زير از دوست گرامي arsi501 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
marmoolak (17 February 2006)
قديم 26 January 2006, 02:32 PM
آواتار vaheed_nzh

vaheed_nzh آفلاين است vaheed_nzh 

Medium User

زمان پيوستن: 23 Apr 2005
شهر: مشهد
اتومبيل: کفش ملی!!!
گوشی موبایل: nokia N82
سپاس ها: 55
از ايشان 29 بار و در 15 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من خودم casio classpad300 دارم و ازش هم کاملا راضی ام چون هم حافظش بالاست(4 مگ)وهم میشه روش نرم افزازای جدید نصب کرد(حتی بازی)واز همه مهم تر این که کار کردن باهاش فوق العاده راحته چون touch screen داره و دیگه نمیخاد از کلیدهای ترکیبی استفاده بکنی.قیمتش هم از 110000 تا 120000 تومان هست که به انصاف فروشنده بستگی داره.
البته casio algebrafx هم هست که قیمتش زیر 100000 تومانه ولی کار با classpad واقعا اسونتره.
texas instrument هم ماشین حساب فوق العاده قدرتمندیه که از classpad یه سرو گردن بالاتره(حتی مثلا میتونی نرم افزاره تحلیل تیرها که تو مقاومت مصالح کاربرد داره رو هم روش نصب کنی)البته قیمتش از 180000 به بالاست.
ضمنا هر سه ماشین حسابی که گفتم قابلیت اتصال به کامپیتر از طریق usb cable و همچنین اتصال 2 تا ماشین حساب از یک نوع به همدیگر و تبادل اطلاعات رو دارن
alirezasalam (30 November 2007), mohammad-sh (20 February 2006), natsihit (2 June 2009)
قديم 30 January 2006, 01:45 AM
آواتار arsi501

Junior User

پيش گزيده

من casio classpad300 دست یکی از دوسیتامک دیدم!
ولی چندتا مشکل داشت:
1-کیفیت تصویرش پایین بود یعنی بهترین تصویر رو تو نور خورشید داشت.
2-فونتهاش خیلی ریز بود تو راهرو و زیر نور لامپ مهتابی به سختی دیده می شد.
3-خودش میگفت موقع اتصال به کامپیوتر باتری زیاد مصرف می کنه.
در مورد ماشين حساب TI - 89 (Texas Instrument Calculator).من شنیدم از کاسیو خیلی بهتره کسی اطلاعات کاملی ازش داره؟
But I know
marmoolak (18 February 2006)
قديم 30 January 2006, 01:55 AM
آواتار rok

rok آفلاين است rok 

Junior User

زمان پيوستن: 01 Apr 2004
گوشی موبایل: nokia3660-6630
سپاس ها: 21
از ايشان 16 بار و در 7 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من casio FX2 PLUS دارم و کاملا ازش راضی هستم. فکر کنم در حدود 85 تومن باشه.
قديم 30 January 2006, 04:40 PM
آواتار احسان خان

احسان خان آفلاين است احسان خان 

Advanced User

زمان پيوستن: 01 May 2004
شهر: تهران
اتومبيل: ندارم
گوشی موبایل: HTC TyTN II
سپاس ها: 376
از ايشان 346 بار و در 178 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

شما براي چه رشته دانشگاهي نياز داريد؟

همه اين ماشين حسابهاي گفته شده خوبه.

در ضمن TI_89 كه جزء بهترين ماشن حسابهاي Texas هست قيمتي معادل 165000 تومن رو داره.
قديم 30 January 2006, 08:52 PM
آواتار F.®.A

F.®.A آفلاين است F.®.A 

Attifo

زمان پيوستن: 14 Dec 2004
شهر: Texas & Big Apple
اتومبيل: my shoes
گوشی موبایل: 5310XpressMusic
سپاس ها: 1،599
از ايشان 2،087 بار و در 770 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من خودمAlgebra FX2pluse دارم خیلی باحاله مخصوصا وقتی فرمول ها رو میریزی توش class pad ازون بهتره ولی خیلی تابلو ست یکی از رفقامو که class pad داشت به جرم تقلب گرفتن اخه قلم داره استاده کف کرده بود ازش گرفت
خلاصه Algebra انتخابه خوبیه و هم classpad به نظرم algebra کار باهاش آسون تره
قديم 30 January 2006, 08:57 PM
آواتار F.®.A

F.®.A آفلاين است F.®.A 

Attifo

زمان پيوستن: 14 Dec 2004
شهر: Texas & Big Apple
اتومبيل: my shoes
گوشی موبایل: 5310XpressMusic
سپاس ها: 1،599
از ايشان 2،087 بار و در 770 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده معرفی ماشین حسابهای مهندسی

3 نفر از کاربران ، از دوست گرامي F.®.A به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
dvmehrdad (31 January 2006), s30yavash (3 October 2006), نويد hp (31 January 2006)
قديم 31 January 2006, 12:54 AM
آواتار vaheed_nzh

vaheed_nzh آفلاين است vaheed_nzh 

Medium User

زمان پيوستن: 23 Apr 2005
شهر: مشهد
اتومبيل: کفش ملی!!!
گوشی موبایل: nokia N82
سپاس ها: 55
از ايشان 29 بار و در 15 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط farshid-ar

من خودمAlgebra FX2pluse دارم خیلی باحاله مخصوصا وقتی فرمول ها رو میریزی توش class pad ازون بهتره ولی خیلی تابلو ست یکی از رفقامو که class pad داشت به جرم تقلب گرفتن اخه قلم داره استاده کف کرده بود ازش گرفت
خلاصه Algebra انتخابه خوبیه و هم classpad به نظرم algebra کار باهاش آسون تره

البته بره کار با classpad لازم نیست حتمن از مداد مخصوصی استفاده کنیوبا اتود و یا خودکار هم هیچ مشکلی پیش نمیاد.ضمن انکه یکی از دوستان راجع به نور کم صفحه در classpad فرموده بودن که اون هم قابل تنظیم هستش
قديم 31 January 2006, 02:10 AM
آواتار PAYAM

PAYAM آفلاين است PAYAM 

Consulente

زمان پيوستن: 19 Mar 2004
شهر: C:\Documents and Settings\PAYAM\Desktop
اتومبيل: Pride
گوشی موبایل: HTC T Diamond2 - Nokia1112
آخرين کتاب خوانده شده: تکثر گرایی در جریان اسلامی | عباس شادلو
سپاس ها: 3،621
از ايشان 9،721 بار و در 2،680 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

ماشين حسابي بخريد كه استفاده ازش سر جلسه تابلو نباشه... تاچ اسكرين و اين حرف ها براي محاسبه خيلي خوبه ولي براي تقلب... نه!
براي فرمول ها و ساير مسايل (!) حتي كيلوبايت هم كافيه.

قديم 31 January 2006, 02:17 AM
آواتار vatoovatoo80

vatoovatoo80 آفلاين است vatoovatoo80 

Attifo

زمان پيوستن: 31 Oct 2004
اتومبيل: 206
گوشی موبایل: 6600
سپاس ها: 280
از ايشان 418 بار و در 185 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من هم algebra دارم و خیلی راضیم حتی سر کنکور هم پازسال بردم وچند تا سوا ریاضی رو ظرف چند ثانیه باهاش حل کردم ظاهرش هم تابلو نیست.ولی متاسفانه امسال ماشین حساب ممنوعه!
قديم 31 January 2006, 04:40 AM
آواتار arsi501

Junior User

پيش گزيده

من رشتم مهندسی اب تو این رشته ما نمودار ديناميك ، نمودار متحرك به ازاي چند متغيير برای شبیه سازی حرکت اب .توابع مختلط. محاسبه ديفرانسيل.ماتريسي اعداد مختلط و محاسبات انوای تنش ها بر انواع سازه ها و...
وکلی فورمول وتعاریف خفن.
ترم های پایین استادها فرمول میدیدن ولی حالا که ترم 5-6 شدیم نمیدن!!!
مثلا همین ترم استاد نقشه برداری تکمیلی گفتد فرمول نمیدم حفظ کنید!
12 تا قوس درس داده بود هر قوس خودش 5-6 تا فرمول دراز داره. تصتیح اراضی هم درس داده بود که اون خودش 2ترم بخونیش باز بهش مصلت نمیشی ...
خلاصه بعلت نذول مشکلات از جانب اساتید مجبور به خریدن ماشین حساب هستم.(اون هم ازنوعی که جلب توجه نکن ولی بترکونه و حافظش هم زیاد باشه چون هم تعاریف باید توش جا بگیره هم اطلاعات مرحله به مرحله محاسبات و ذخیره کنه و همچنین بتونه نمودار رسم کنه)
But I know
marmoolak (18 February 2006)
قديم 31 January 2006, 03:04 PM
آواتار احسان خان

احسان خان آفلاين است احسان خان 

Advanced User

زمان پيوستن: 01 May 2004
اتومبيل: ندارم
گوشی موبایل: HTC TyTN II
سپاس ها: 376
از ايشان 346 بار و در 178 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

صرفا براي ذخيره فرمول ‌Algebra FX2 كافيه.(راستش زياد هم هست)
در ضمن رو توابع مختلط و ماتريس و محاسبه ديفرانسيل تا حدي كمكت ميكنه.

ولي اگه بخواي تو اين زمينه ها وسيع تر كار كني با توجه به پكيج هاي مهندسي و فرمول هاي مربوطه كه Texas تو سايت و cd يش داره و رسم نمودار به صورت 3 بعدي و ..., اكيدا توصيه ميكنم TI_89 بخر.
کاربر زير از دوست گرامي احسان خان به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
alisam44 (7 February 2006)
قديم 8 February 2006, 12:49 AM
آواتار arsi501

Junior User

پيش گزيده

من این مطلب رو تو وبلاگ(http://we****.ehsanix.com/) خوندم که عینا اینجا کپیش میکنم
ماشين حساب!
از اونجايي که نصف بيشتر خوانندگان اينجا مثل خودم بدبخت (دانشجو) هستن. و از اونجايي که يه تعدادي از اون نصفه ممکنه بدبخت تر هم بشن (امتحان فوق داشته باشن) واسه همين خواستم در مورد يکي از نکات مهم و البته تکنولوژيک دوران دانشجويي بنويسم!! البته متاسفانه اين تيکه يه کم پول ميخواد.
مهم نيست که دانشجوي درسخوني هستين يا نه ولي ماشين حساب يکي از مهمترين و شايد اگه استعدادِ استفاده صحيح رو داشته باشين ، پر کاربردترين وسايل در سر جلسه امتحانه. واسه درس خونها خب معلومه چرا. واسه درس نخون ها هم ميگم چرا. من اين مدت 5 سال ماشين حسابهاي زيادي رو ديدم و باهاشون کار کردم و خودم هم 2 تا خريدم. يکي 2 سال پيش و يکي هم حدود 3 هفته پيش. واسه همين يه جورايي مثلا اين کاره شدم.
از من به همه شما نصيحت فقط و فقط ماشين حساب TI - 89 بخريد. (Texas Instrument Calculator). اول اينکه به هيچ وجه طرف ماشين حسابهاي Casio نريد. تا الان که من اين متن رو مينويسم هيچ کدوم از مدلهاش به درد نميخورن و هر کدوم يه سري کمبودها دارن. ماشين حسابهاي Sharp هم زياد خوب نيست و مدلهاش هم زياد متنوع نيست و يه جورايي از کاسيو هم پايين تره. خلاصه اينکه ماشين حسابهاي Texas يه سر و گردن از تمام اينا بالاتره. البته HP هم در اين زمينه خيلي قدرتمند ظاهر شده. اما تو ايران نايابه و سيستم کاري ماشين حسابهاي HP با ماشين حسابهاي معمولي متفاوته و از يه منطق عجيبي براي ورود اطلاعات استفاده ميکنه. (مثلا براي حساب کردن 2+2 بايد يه بار بزني 2 بعدش enter بعدش يه 2 ديگه بعدش enter بعدش هم دکمه + بعدش يه enter ديگه!) واسه همين تا بخواي باهاش راه بيوفتي يکي دو ماه طول ميکشه. البته يکي که از دوستام از مدلهاي پيشرفته اين HP داشت و ميگفت اگه به سيستم کاريش مسلط بشي سرعت کارش از بقيه خيلي بيشتره! چون راحتي استفاده از اين ماشين حسابها خيلي مهمه. من اين مدل Texas رو که نوشتم با خيلي مدلهاي ديگه مقايسه کردم. يکي دو تا ديگه از مدلهاي خودش مثل TI - 92Plus يا Voyage 200 هم هست که اندازه قناصي دارن. و به درد امتحان و دانشگاه نميخورن.
و حالا چرا TI - 89:
تمام عمليات رياضيات پيشرفته رو به صورت معين و نامعين انجام ميده. ابعاد ليستها و ماتريسها و ... نامحدوده. يه جورايي يه Excel کامل داره. که تمام سطر و ستونها ميتونه تابعي از سطر و ستون ديگه باشه و همه مدله هم نتيجه ميده. رسم گرافها به صورت دو بعدي و سه بعدي و پارامتري و قطبي و کروي و ديفرانسيلي و ... که رو همشون ميشه تمام عمليات رياضي رو انجام داد.(ريشه يابي و سطح و حجم و اکسترمم و ...). حدود 2 مگابايت حافظه داره که خيلي مهمه و توي سرعت محاسبات هم موثره. صفحه نمايش رزوليشين بالا (که تقريبا همه جديدها دارن). نرم افزار کنترل ماشين حساب قابليت Update شدن داره. 6-7 تا زبون داره و ميشه براش زبون جديد نوشت! (شايد يه روز اينم فارسي کرديم!) به کامپيوتر وصل ميشه و تمام عمليات رو ميشه روي کامپيوتر و نرم افزارهاش انجام داد و بعدش ريخت روي ماشين حساب. تقريبا پرطرفدار ترين ماشين حسابه و بيشترين منابع رو ميشه در مورد اون توي اينترنت پيدا کرد. اين يکي آخري خيلي به درد من خورد. کلي برنامه و توابع توپ روي اينترنت براش پيدا کردم. از جمله حل معادلات ديفرانسيل از درجه n و با n متغير و به صورت معين و نا معين! (يه چيزي تو مايه هاي دمت گرم!) يه سري هم برنامه واسه تحليل تيرها و خرپاها پيدا کردم که خوراکه عمرانه. در مورد رشته هاي ديگه فني هم کلي برنامه بود که به گروه خون من نميخورد! کلي برنامه براي توابع آماري و رگرسيونهاي عجيب غريب و سري فوريه و ... و جالب اينکه يه عالمه بازي! از انواع بازيهاي هوشي گرفته تا شطرنج و tetris و بازيهاي بزن بزن و ديروز هم يه مدل Final Fantasy براش پيدا کردم!!! اينم قسمت نرم افزارهاي سايت رسميش. يه قابليت خيلي باحال داره به اسم Pretty Print البته روي بعضي از مدلهاي جديد ديگه هم هست. اونم اينکه به هر شکلي که روي کاغذ توابع و عمليات رياضي نوشته ميشه (شکل و قيافه کسرها و جذرها و انتگرالها) به همون صورت هم توي صفحه نمايشش ديده ميشه. در ضمن جواب ها رو هم به دو صورت ساده نشده (نتيجه به صورت کسرهايي که ديگه ساده تر نميشن و اعداد پي يا e به همون صورت ديده ميشن) و ساده شده (مقدار عددي) ميده که خيلي به درد ميخوره. براي مثال اين و اين رو از اينجا ببينيد. يه چيز جالب اينکه تمام جزوات و فرمولهاي رياضيات دبيرستان و رياضي 1 و 2 دانشگاه رو روي اينترنت پيدا کردم. يکيش رو که داشتم ميديدم قشنگ از هر مبحث چند تا مثال با راه حل داره که خيلي باحال بود. (آخه مثل اينکه اين جور ماشين حسابها رو تو خارجه ميشه در دوران دبيرستان هم استفاده کرد. آخه تو ايران ممنوعه. اينم خوبيش واسه درس نخونها. خوراک تقلبه!)
اگه بخوام همشو بگم بايد به اندازه Manual ش اينجا تايپ کنم. اصليت اين ماشين حسابها آمريکاييه. قيمتش هم حدود 130 هزار تومنه. توي جمهوري هم پيدا ميشه ولي اگه کسي دارين بگين از خارجه بيارن. چون اينايي که تو ايرانه مونتاژ چين است. مدلهاي اصلش يه نمه تميز تره. خلاصه اينکه درسته يه کم از کاسيو گرون تره ولي من کار جفتشون رو ديدم و اينو توصيه ميکنم. البته خودم تاحال کاسيو نخريدم. اون مدلي هم که 2 سال پيش خريدم TI - 82 بود. مدلهاي ديگه اي هم از Texas هست مثل همين TI -82 يا 83 ، 83Plus و يا 86 . اما ايني که در موردش نوشتم کاملترينشه. اينم بگم که تو مدت يک هفته من کاملا بهش مسلط شدم و سرعت کارم باهاش خيلي خوبه. البته يه مقدار هم استعداد ميخواد!!
نظرات و تجربياتتون رو در اين زمينه بنويسين.
راستي سوء تفاهم نشه. کارخونه معظم Texas Instrument مال باباي منه. واسه همين اينهمه ازش تبليغ کردم! بابام گفت يه کم هم ما رو تحويل بگير تا برات يه ماشين بخرم!
But I know
6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي arsi501 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
1111 (3 March 2008), مووون (8 February 2008), emad64 (2 July 2008), farzad_sx1 (10 February 2006), marmoolak (18 February 2006), s30yavash (3 October 2006)
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 08:23 PM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.