Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > اتومبيل > سيستم هاي صوتي و تصويري خودرو و دزدگير

ٱگاهي‌رساني

سيستم هاي صوتي و تصويري خودرو و دزدگير مبحث هاي سيستم هاي صوتي و تصويري خودرو را در اين قسمت مطرح كنيد.

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 31 August 2005, 02:07 AM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

زمان پيوستن: 02 May 2005
سپاس ها: 0
از ايشان 2 بار و در 2 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده حرفه اي ترين سيستم صوتي موجود

سلام

ازدوستان عزيز خواهش ميكنم من را راهنمايي كنند من ميخوام يك سيستم صوتي حرفه اي بدون توجه به قيمت البته موجود در بازار ايران براي ماشين مزدا بزارم لطفاء بفرماييد كه چه سيستم عالي وجود داره واز كجا ميتونم تهيه كنم
قديم 31 August 2005, 04:55 PM
آواتار حامدگلشن

حامدگلشن آفلاين است حامدگلشن 

Advanced User

زمان پيوستن: 20 May 2004
شهر: تهران
اتومبيل: 206
گوشی موبایل: 1600
سپاس ها: 45
از ايشان 308 بار و در 173 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

دوست عزيز براي اينكه بهتر بشه راهنماييت كرد لطف كن و به سوالهاي زير پاسخ بده
1-حدود هزينه اي كه ميخاي انجام بدي ( چون شما ميتوني تا 10 ميليون و بيشتر هم براي مزدا هزينه كني )
2- چه ميزان از فضاي صندوق ماشينت رو ميتوني به اين كار اختصاص بدي
3- چه جور صدايي دوست داري
قديم 31 August 2005, 06:00 PM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

پيش گزيده

حامد جان من ماشين باز نيستم ولي دوست دارم يك ماشين اسپرت ساده داشته باشم و اما جواب سوالها حدود قيمت تا دو ميليون تومان. دوم كمتر از نصف فضاي صندوق .سوم فقط صداي زولال بلندي اصلا مطرح نيست.منتظر پاسخ شما هستم چون شديداء نياز به راهنماييهاي شما دارم. مرسي
قديم 1 September 2005, 10:13 AM
آواتار حامدگلشن

Advanced User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط dorna

حامد جان من ماشين باز نيستم ولي دوست دارم يك ماشين اسپرت ساده داشته باشم و اما جواب سوالها حدود قيمت تا دو ميليون تومان. دوم كمتر از نصف فضاي صندوق .سوم فقط صداي زولال بلندي اصلا مطرح نيست.منتظر پاسخ شما هستم چون شديداء نياز به راهنماييهاي شما دارم. مرسي

دوست عزيز من ميتونم اين سيستم رو بهت پيشنهاد بدم
head unit pioneer 860 حدود قيمت 320 اگر مدل ديگه پايونير خواستي بگيري مدليهاي اروپايي رو بگير يعني پريمير پايونير چون pre out volt 6.5 هست و اين نكته مهمي هست كه خيلي ها به اون توجه ندارن
FRONT SPEAKER كامپوننت JBL مدل 608 قوي ترين و با كيفيت ترين كامپوننت موجود در بازار قيمت حدود 360 تا 700watt peak- 150watt rms
rear speaker limited jbl 150 watt rmsقيمت حدود 160
sub woofer ALPINE TYPE R 15 1500 wat peakقيمت حدود 235
AMP MONO NAKAMICHI 8001 قيمت حدود 360 براي ساب
1000 watt at 1 ohm stable
800 watt at 2 ohm
400 watt at 4 ohm
ampl JBL 300.4 براي كامپوننت و جلو و اسپيكر عقب
123.5 watts RMS x 4 channels at 4 ohms
358 watts RMS x 2 channels at 4 ohms,
خازن 1 ميليون فاراد حدود 95 تا 105 تومن
باكس براي ساب حدود 50تومن
كابل و اتصالات حدود 60 تومن
سعي كن براي نصبش پيش يه نصاب خوب و وارد بري كه سيستمت رو برات درست نصب كنه و سابت رو هم اگر بيس زربه اي دوست داري رو فركانس بالا بگو بران تيون كنه اگر بيس نرم دوست داري رو فركانس پايين تيونش كن
اين سيستم اگر درست نصب بشه و فركانساش درست تنظيم بشه از نظر كيفيت قدرت شفافيت حرف نداره
اگر تونستي بيشتر هزينه كني يه باطري خشك هم به سيستمت اظافه كن كهسيتمت از نظر برقي مشكل پيدا نكنه
موفق باشي
قديم 1 September 2005, 11:15 AM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

پيش گزيده

حامد جان ميدونم يكم حوصله ميخواد ولي ميشه عكس بعضي از اينها را برام بزاري مثل پخش امپ وساب ممنون ميشم در ضمن حامد جان اين وسايل توي شيراز گيرم مياد چون اصلا حوصله تهران را ندارم.
قديم 1 September 2005, 01:40 PM
آواتار s4l4rn

s4l4rn آفلاين است s4l4rn 

Junior User

زمان پيوستن: 14 Feb 2005
از ايشان 14 بار و در 4 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

سلام با این پولی که میخواهید شما به nikamichi 8001 بدید میتونید یه امپ مونو JBL 1201.1 بگیرید که یه سرو گردن بالا تر هست و 1114 watt RMS خروجی داره روی 2 OHM و میشه روش دوتا ساب 1000 RMS مثل kicker s15L7 یا pioneer 3004SPL v, fsj و همچنین برای كامپوننت JBL باید یه امپ دیگه بگیرید تا بتونه کیفیت خودش رو نشون بده که شما میتونید یه امپ 4/5 کانال حدود 300.000 انخاب کنید که انتخاب های زیادی میتونید داشته باشید

راستی برای همچین سیستمی نیاز به باطری و دینام قوی هم دارید و باید از سیم 0 گیج استفاده کنید
کاربر زير از دوست گرامي s4l4rn به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
mohammadian (4 August 2006)
قديم 1 September 2005, 02:46 PM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

پيش گزيده

دوستان يكمي پاسخهاتون حرفه اي است من هم يك اماتور هستم لطفاء راهنمايهايتون را يكمي با زبان ساده تر بگوييد در ضمن من يك سيستم كلاريون ديدم كه مانيتور سر خود بود به قيمت 17.000.000ريال ميخواستم بدونم ارزش داره يا نه.مرسي
قديم 1 September 2005, 05:44 PM
آواتار s4l4rn

s4l4rn آفلاين است s4l4rn 

Junior User

زمان پيوستن: 14 Feb 2005
از ايشان 14 بار و در 4 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط dorna

دوستان يكمي پاسخهاتون حرفه اي است من هم يك اماتور هستم لطفاء راهنمايهايتون را يكمي با زبان ساده تر بگوييد در ضمن من يك سيستم كلاريون ديدم كه مانيتور سر خود بود به قيمت 17.000.000ريال ميخواستم بدونم ارزش داره يا نه.مرسي

درنا منظورت ار سیستم کلاریون چیه؟؟ یعنی ست کامل سیستم ؟؟
قديم 1 September 2005, 06:04 PM
آواتار farzad2

farzad2 آفلاين است farzad2 

Junior User

زمان پيوستن: 29 Jan 2005
سپاس ها: 2
از ايشان 27 بار و در 13 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

درنا جان سیستمی که حامد به شما توصیه کرده یکی از مناسب ترین گزینه های شما است و مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
البته باز هم میشه بالاتر بردش اما دیگه بیشتر قدرت بالا میره و همینجوری هم شما با کمبود برق مواجه میشید و من شخصا به شما توصیه نمیکنم.
این کلاریون هم که میفرمائید تنها برتریش قابلیت پخش DVD و داشتن LCD است.
اگر از این تیپ پخش خوشتون میاد توصیه میکنم مارک الپاین یا پایونیر بردارید چون کلاریون بیشتر پول نام و مارک میگیره تا کیفیت و خدمات مناسبی هم در ایران نداره.
حتی اگر از این مدل پخش استفاده کنید باید حدود 1 میلیون دیگه به بودجه اضافه کنید .
پایونیر این مدل رو میتونید حول وحوش 1 میلیون و الپاین رو حدود 1400000 الی 1700000 تهیه کنید.
در ضمن اصولا پخش رو خیلی راحت میدزدن و انشاا... برای شما پیش نیاد اما اگر سیستم تصویری برای شما مهم نیست این تیپ پخش را فراموش کنید.و حتما میدونید که نیروی انتظامی هم در صورت مشاهده پخش را ضبط مکنه و ماشین را هم میخوابونه.
قديم 1 September 2005, 06:22 PM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

پيش گزيده

نه منظورم فقط پخش خالي است.
قديم 3 September 2005, 03:39 PM
آواتار dorna

dorna آفلاين است dorna 

Junior User

پيش گزيده

ايا اين ماركها را ميشه از شيراز هم تهيه كرد مثل كلاريون والپاين البته اخرين مدلهاي اين شركتها را يا حداقل مدلهاي بالاي اونها را؟
قديم 3 September 2005, 03:52 PM
آواتار حامدگلشن

Advanced User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط farzad2

درنا جان سیستمی که حامد به شما توصیه کرده یکی از مناسب ترین گزینه های شما است و مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
البته باز هم میشه بالاتر بردش اما دیگه بیشتر قدرت بالا میره و همینجوری هم شما با کمبود برق مواجه میشید و من شخصا به شما توصیه نمیکنم.
این کلاریون هم که میفرمائید تنها برتریش قابلیت پخش DVD و داشتن LCD است.
اگر از این تیپ پخش خوشتون میاد توصیه میکنم مارک الپاین یا پایونیر بردارید چون کلاریون بیشتر پول نام و مارک میگیره تا کیفیت و خدمات مناسبی هم در ایران نداره.
حتی اگر از این مدل پخش استفاده کنید باید حدود 1 میلیون دیگه به بودجه اضافه کنید .
پایونیر این مدل رو میتونید حول وحوش 1 میلیون و الپاین رو حدود 1400000 الی 1700000 تهیه کنید.
در ضمن اصولا پخش رو خیلی راحت میدزدن و انشاا... برای شما پیش نیاد اما اگر سیستم تصویری برای شما مهم نیست این تیپ پخش را فراموش کنید.و حتما میدونید که نیروی انتظامی هم در صورت مشاهده پخش را ضبط مکنه و ماشین را هم میخوابونه.

فرزاد جان مگه تو هواي ما رو داشته باشي
درنا جان در حال حاظر امكان قرار دادن عكس رو برات ندارم
ولي با مراجعه به اين سايتها ميتوني پيداش كني
www.pioneerelectronics.com
www.jbl.com
www.nakamichi.com
www.alpine.com
موفق باشي
قديم 4 September 2005, 11:55 AM
آواتار farzad2

farzad2 آفلاين است farzad2 

Junior User

زمان پيوستن: 29 Jan 2005
سپاس ها: 2
از ايشان 27 بار و در 13 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

اختیار دارید حامدجان حرف منطقی جواب نداره.
تازه خود شما بهتر میدونید همین سیستم پیشنهادی شما چه هیولایی میشه.اما متاسفانه اکثر دوستان فقط ظاهر یک سیستم و مخصوصا از روی قیمت مناسب بودن را تشخیص میدن.
یکی از دوستان من در امریکا زندگی میکنه و 2سال پیش داشت میومد ایران من گفتم یک پخش کلاریون و امپ برام بیاره که کشتم خودم رو زیر بار نرفت و گفت اینجا هم اصلا متقاضی نداره و اصلا کیفیت و عمرش در حد پولش نیست و بیشتر به عنوان پخش فابریک ماشین است تا سیستمهای حرفه ای و بجاش امپ ناکامیچی 2004 و پخش الپاین اورد که در جریان هستید. اما من چون ماشین را داشتم میفروختم این دوتا را هم به یکی دیگه از دوستان فروختم.
در ضمن این پخشهای مورد نظر درنا خیلی زود هم خراب میشه و تعمیرش هم میگن خیلی سخته و اکثرا قطعاتش پیدا نمیشه.برای همین من به پایونیر و الپاین سفارش کردم.هم قیمت خریدش مناسب تره و هم قطعات و خدمات فروش بهتر و بیشتری دارن.مدل 7500 پایونیر برای 2 سال متوالی برنده طراحی اول در رده خودش در امریکا بود و انصافا من با نحوه کارکرد و کیفیتش حال میکنم مخصوصا صفحه LCD که touch screen است و تمام تنظیمات و کنترلها از روی LCD است.یکی دیگه از محسنات این مدل کمتر بودن زاویه کور LCD از زوایای دید بغله.
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 08:13 AM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.