Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > اتومبيل > کلوپ پارس‌خودرو > کلوپ لوگان (تندر L90)

ٱگاهي‌رساني

کلوپ لوگان (تندر L90) بحث در مورد تندر (ال90) های ساخت پارس‌خودرو و ایران‌خودرو در این بخش صورت می‌گیرد

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 23 August 2010, 11:51 AM
آواتار mgt3861

mgt3861 آفلاين است mgt3861 

Junior User

زمان پيوستن: 02 Sep 2009
سپاس ها: 64
از ايشان 81 بار و در 25 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط reza_mortezapour مشاهده گفتگو

دوستانی که نیتروژن زدند در مورد درصد خلوص اون چیزی شنیدید. چون یکی از همکارام گفت تو اون دستگاهی که باهاش نیتروژن میزنه درصد خلوص اونو نشون میده مثلا گفت یه جا 47% و یه جی دیگه تا 97% خلوص نیتروژن داشت. مسلما این قضیه باید مهم باشه! میشه نظر یدین که در مورد شما چطوری بوده؟

اونچه که موقع زدن بر روی دستگاه می دیدم 99/7 درصد بود اما خوب چون باد ماشین رو ساکشن نکرد فکر کنم توی لاستیک ها در صد پائینتر باشه اما یک نکته ای من رو مدام به شک می اندازه اینه که بعد از زدن مدام فکر می کنم باد لاستیکها کمه اما بعد از کنترل متوجه می شم که درسته به هر حال خیلی رو نرمی ماشین تاثیر داره
کاربر زير از دوست گرامي mgt3861 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
reza_mortezapour (23 August 2010)
قديم 24 August 2010, 05:11 PM
آواتار سعید ال 90

سعید ال 90 آفلاين است سعید ال 90 

Junior User

زمان پيوستن: 22 Sep 2008
سپاس ها: 10
از ايشان 0 بار و در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

با سلام.
دوستان لوگان ما از نوع slx وقالپاق داره.حالا تو یک رینگ فروشی رینگ ال پی دیدم که اول فکر کردم صفره بعد نگو دست دوم بود.اما خیلی تمیز بود.بعد طرف گفت رینگ های خودم رو بر میداره (فقط رینگ نه لاستیک)و 200تومن دیگه هم می گیره.حالا نظره شما اساتید چیه این کار رو بکنم یا نه؟؟؟؟
قديم 24 August 2010, 09:50 PM
آواتار mat226

mat226 آفلاين است mat226 

Junior User

زمان پيوستن: 05 Sep 2009
شهر: شیراز
گوشی موبایل: htc Leo
آخرين کتاب خوانده شده: J2EE
سپاس ها: 17
از ايشان 48 بار و در 20 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط سعید ال 90 مشاهده گفتگو

با سلام.
دوستان لوگان ما از نوع slx وقالپاق داره.حالا تو یک رینگ فروشی رینگ ال پی دیدم که اول فکر کردم صفره بعد نگو دست دوم بود.اما خیلی تمیز بود.بعد طرف گفت رینگ های خودم رو بر میداره (فقط رینگ نه لاستیک)و 200تومن دیگه هم می گیره.حالا نظره شما اساتید چیه این کار رو بکنم یا نه؟؟؟؟

رینگ فابریک نوش فکر کنم دونه ای 75 یا 80 باشه...باید دوستان ببینن نو رینگ معمولی چنده بعد نظر داد
به نظرم قیمت رو 160 بیاد خوبه...

مطمئن برانید...

آخرين ويرايش به وسيله mat226 : 24 August 2010 در 09:55 PM.
قديم 24 August 2010, 10:11 PM
آواتار houman90

houman90 آفلاين است houman90 

Ultra User

زمان پيوستن: 18 Feb 2009
شهر: بندرعباس
اتومبيل: E2-LP خاکستری پرشین
گوشی موبایل: Nokia N97
آخرين فيلم مشاهده شده: Inception
آخرين کتاب خوانده شده: قلعه حیوانات- جورج اورول
سپاس ها: 604
از ايشان 1،320 بار و در 515 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

با سلام
قيمتش بدك نيست منتها وقت خريد يكنفر وارد رو همراه خودتون ببرين تا ببينن رينگ سالم باشه.

موفق باشيد
قديم 25 August 2010, 12:30 AM
آواتار alilogan

alilogan آفلاين است alilogan 

Junior User

زمان پيوستن: 15 May 2010
شهر: تهران
اتومبيل: تندر90 e1.cp
گوشی موبایل: k300
سپاس ها: 27
از ايشان 184 بار و در 60 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

سلام قيمت رينگ معمولي دونهاي 30000 تومان است وقيمت رينگ الومينيومي ازدونهاي 75000 تومان به بالا است من خودم توانبار گندم رينگ الومينيومي با كارتون ونوع 4 تاش رو 300000 تومان قيمت گرفتم و لي فكر كنم چيني بود هرموقع خواستي بخري ببينم خط وخش بدي نداشته باشه
قديم 25 August 2010, 01:52 PM
آواتار pzolmajd

pzolmajd آفلاين است pzolmajd 

Junior User

زمان پيوستن: 27 Sep 2009
شهر: تهران
اتومبيل: لوگان E2 SLX - پژو 206 تیپ 2
گوشی موبایل: K810i
سپاس ها: 104
از ايشان 83 بار و در 36 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط سعید ال 90 مشاهده گفتگو

با سلام.

من اواخر سال گذشته رینگهای ماشینم رو که SLX است با رینگ LP نو عوض کردم و تا اونجا که یادمه یه چیزی حدود 260 تا 270 تومن سر دادم، رینگها از زیر یه ماشین صفر باز شده بود، البته قیمت کارخونه ای رینگ LP حدود 100 تومن است. تشخیص نو بودن رینگها هم خیلی آسونه، قسمت داخلی رینگ رو نگاه کنید اگه نو باشه تمیزه و باید یه مقدار خیلی کم دوده زده باشه برای رینگ های جلو، ولی اگه کاملا تمیز باشه شک کنید چون احتمال داره فروشنده اونها رو شسته باشه تا به جای رینگ نو غالب کنه، سطح بیرونی رینگ هم نو یا کهنه بودن اون رو مشخص می کنه، معمولا رینگ اگه مدتی زیر ماشین باشه بالاخره یه کوچولوهم که شده زخمی می شه در اثر برخورد اجسام خارجی با اون (البته نه همیشه)، خلاصه دقت کنید رینگی که می خرید سالم باشه.
قديم 25 August 2010, 02:05 PM
آواتار mehdi 11

mehdi 11 آفلاين است mehdi 11 

Junior User

زمان پيوستن: 31 Mar 2009
سپاس ها: 8
از ايشان 3 بار و در 3 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

من قصد دارم لاستيك ماشينم رو به محض تحويل گرفتن عوض (205)كنم .به نظر شما بهترين لاستيك كه خيلي نرم و بي صدا باشه چيه و چه قيمت هست؟ (خودم نظرم ميشلنه)
((از كجا بفهمم لاستيك اصله ميگن چيني خيلي زياد شده!!!))
با تشكر
قديم 25 August 2010, 07:07 PM
آواتار mehdi 11

Junior User

پيش گزيده

من قصد دارم لاستيك ماشينم رو به محض تحويل گرفتن عوض (205)كنم .به نظر شما بهترين لاستيك كه خيلي نرم و بي صدا باشه چيه و چه قيمت هست؟ (خودم نظرم ميشلنه)
**در ضمن آیا با این لاستیک 205 شتاب و سرعت ماشین به طور محسوس کم میشه یا تاثیرش ناچیزه؟
با تشكر
قديم 25 August 2010, 11:37 PM
آواتار houman90

Ultra User

پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط mehdi 11 مشاهده گفتگو

**در ضمن آیا با این لاستیک 205 شتاب و سرعت ماشین به طور محسوس کم میشه یا تاثیرش ناچیزه؟
با تشكر

با سلام و خيرمقدم
اگر صفحات پيشين رو مطالعه بفرمائيد پاسخ سوالاتتون رو خواهيد ديد.
قديم 26 August 2010, 10:22 AM
آواتار reza_mortezapour

reza_mortezapour آفلاين است reza_mortezapour 

Junior User

زمان پيوستن: 14 Dec 2009
سپاس ها: 9
از ايشان 6 بار و در 5 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول

با تشكر

دوست عزیز من یه چند روزی میشه که لاستیکارو عوض کردم. 205 60 15 میشلن انرژی سیور که ساخت ایتالیاست و واسه هفته 6 2010 هستش دادم واسم باد نیتروژن هم زدند. واقعا الان یه نرمی خاصی احساس میکنم و خیلی از صداهایی که قبلا از آسفالت به ماشین منتقل میشد دیگه ازش خبری نیست. تو این انتخاب شک نکن دوست من!
قیمتش هم از جفتی 205 هزار تومن تا 220 متغیره که بستگی به فروشگاه داره مهدی جان روش حک شده made in italy 0610 که دو رقم اول هفته و دوم سال تولیده.
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي reza_mortezapour به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
ATOS (26 August 2010), mehdi 11 (26 August 2010)
قديم 26 August 2010, 10:30 AM
آواتار mehdi 11

Junior User

پيش گزيده

با سلام خدمت شما
ممنونم والا در حد وسع دایال آپ خیلی صفحات رو نگاه کردم. اما راجع به تغییر شتاب ماشین با لاستیک 205 چیزی ندیدم .همچنین قیمت جفتی 220 برای میشلن با توجه به قیمت 160 بریجستون برام عجیب بود (یعنی اینقدر فرق دارن؟).لطفا اگه اطلاعی دارید یا در صفحه خاصی هست بفرمایید.
با تشکر

نقل قول
نوشته شده توسط reza_mortezapour مشاهده گفتگو

دوست عزیز من یه چند روزی میشه که لاستیکارو عوض کردم. 205 60 15 میشلن انرژی سیور که ساخت ایتالیاست و واسه هفته 6 2010 هستش دادم واسم باد نیتروژن هم زدند. واقعا الان یه نرمی خاصی احساس میکنم و خیلی از صداهایی که قبلا از آسفالت به ماشین منتقل میشد دیگه ازش خبری نیست. تو این انتخاب شک نکن دوست من!
قیمتش هم از جفتی 205 هزار تومن تا 220 متغیره که بستگی به فروشگاه داره مهدی جان روش حک شده made in italy 0610 که دو رقم اول هفته و دوم سال تولیده.

خیلی ممنون از جوابت دوست عزیز.
*شما شتاب ماشینت نسبت به قبل کم نشده؟؟
*از کجا میشه اصلش رو تهیه کرد (که یارو هم منصفانه لاستیک ماشین صفرو به قیمت مناسب برداره؟) .ممنون میشم اگه بم pm کنید..

آخرين ويرايش به وسيله mehdizadeh04 : 26 August 2010 در 02:00 PM.
قديم 27 August 2010, 07:47 PM
آواتار reza_mortezapour

reza_mortezapour آفلاين است reza_mortezapour 

Junior User

زمان پيوستن: 14 Dec 2009
سپاس ها: 9
از ايشان 6 بار و در 5 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول

با سلام خدمت شما
ممنونم والا در حد وسع دایال آپ خیلی صفحات رو نگاه کردم. اما راجع به تغییر شتاب ماشین با لاستیک 205 چیزی ندیدم .همچنین قیمت جفتی 220 برای میشلن با توجه به قیمت 160 بریجستون برام عجیب بود (یعنی اینقدر فرق دارن؟).لطفا اگه اطلاعی دارید یا در صفحه خاصی هست بفرمایید.
با تشکر

*از کجا میشه اصلش رو تهیه کرد (که یارو هم منصفانه لاستیک ماشین صفرو به قیمت مناسب برداره؟) .ممنون میشم اگه بم pm کنید..

نه اصلا شتاب کم نشده! اگه یه کم ازین اکتانر ها و مکمل بنزین هم استفاده کنی که ماشین مثل ساعت کار میکنه.
در مورد اصل بودنش هم که عرض کردم رو خود لاستیک حک شده made in italy تا اونجایی هم که من پرس و جو کردم جنس قلابی نداره! در مورد منصف بودن که خیلی کم پیدا میشه واقعا اینروزا من خودمم جفتی 10 تومن گرونتر گرفتم چون واقعا وقت نداشتم برم خیابون ملت و بازار و ازینجور حرفها
کاربر زير از دوست گرامي reza_mortezapour به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده است :
mehdi 11 (28 August 2010)
قديم 27 August 2010, 10:20 PM
آواتار houman90

Ultra User

پيش گزيده

نقل قول

با سلام خدمت شما
با تشکر

با سلام
راجع به تغيير در شتاب كه موتوري با مشخصات موتور تندر مشكلي با تغيير وزن لاستيك در اين حد نداره و شتاب تفاوتي نخواهد كرد اما درخصوص تغيير در دقت نمايش سرعت و كيلومترشمار ميتونين همين يك صفحه قبل رو ملاحظه بفرمائيد.

http://www.phalls.com/showthread.php?t=40581&page=96

درخصوص اصل و فرع بودن لاستيك هم همونطوري كه دوستان فرمودن حداقل تا اين تاريخ موردي از لاستيك تقلبي (انواع مارك‌ها) در بازار مشاهده نشده الحمدلله!!!

موفق باشيد
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي houman90 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
kian99 (28 August 2010), mehdi 11 (28 August 2010)
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 08:09 AM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.