Persian Discussion Society

برگشت   Persian Discussion Society > اتومبيل > کلوپ پارس‌خودرو > شاسی‌بلندهای پارس‌خودرو

ٱگاهي‌رساني

شاسی‌بلندهای پارس‌خودرو بحث در مورد رونیز، سرانزا، پیکاپ و ... در این قسمت انجام می‌شود.

تبلیغات در PHalls

پاسخ

ابزار هاي گفتگو
قديم 16 July 2010, 08:18 PM
آواتار iran_46

iran_46 آفلاين است iran_46 

Medium User

زمان پيوستن: 29 Jan 2009
سپاس ها: 409
از ايشان 166 بار و در 69 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

سلام دوستان
ميخواستم ببينم آيا هنوز رونيز توليد ميشه ؟! اگه آره قيمتش چنده ؟
و اينكه اگه هدف از خريد شاسي بلندي مثل رونيز فقط و فقط راحتي در مسافرت باشه ( يعني با آفرود اصلا سر و كار نداشته باشيم ) آيا اين راحتي رو به نسبت ماشيناي سواري هم قيمتش به خوبي تامين ميكنه ؟ يا با اين سطح انتظار و با اين پول سواري بگيريم بهتره ؟
ممنون
haftsin (16 July 2010), mohammadrezaef (ديروز)
قديم 16 July 2010, 09:56 PM
آواتار haftsin

haftsin آفلاين است haftsin 

Advanced User

زمان پيوستن: 16 Apr 2009
شهر: Esfahan
اتومبيل: Nissan Roniz
گوشی موبایل: Nokia 1202
سپاس ها: 3،883
از ايشان 1،283 بار و در 502 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

نقل قول
نوشته شده توسط iran_46 مشاهده گفتگو

سلام دوستان
ميخواستم ببينم آيا هنوز رونيز توليد ميشه ؟! اگه آره قيمتش چنده ؟
و اينكه اگه هدف از خريد شاسي بلندي مثل رونيز فقط و فقط راحتي در مسافرت باشه ( يعني با آفرود اصلا سر و كار نداشته باشيم ) آيا اين راحتي رو به نسبت ماشيناي سواري هم قيمتش به خوبي تامين ميكنه ؟ يا با اين سطح انتظار و با اين پول سواري بگيريم بهتره ؟
ممنون

سلام
در مورد تولید و قیمت رونیز اطلاعات چندانی ندارم.
اگه رونیز رو فقط برای توی جاده میخواین نه آفرود بنده چنین پیشنهادی رو نمیکنم یک سدان با اتاق بزرگ نظیر ماکسیما، سوناتا یا حتی تویوتا کمری 2006 بسیار راحت تر از رونیزه.
رونیز به نظر من برای 70% آفرود و 30% جاده مناسبه.
موفق باشی
قديم ديروز, 03:08 AM
آواتار natsihit

natsihit آفلاين است natsihit 

Attifo

زمان پيوستن: 28 Sep 2008
شهر: تهران
اتومبيل: هنوزم رونیز
گوشی موبایل: نوکیا...
آخرين فيلم مشاهده شده: یادم نیست..
آخرين کتاب خوانده شده: مودهای شکست
سپاس ها: 2،333
از ايشان 1،804 بار و در 674 نوشته سپاسگزاري شده است
پيش گزيده

چند پست قبل یکی در مورد زیاد کردن ارتفاع جوی رونیز سوال کرده بود و منم که تجربه ی چنین کاری و داشتم عرض کردم که علاوه بر افزایش زیبایی نتایج زیر را در بر داره :
1- کم شدن هندلینگ
2-نابود شدن جلو بندی
3-افزایش مصرف سوخت
4-لاستیک سایی
و...
در هر صورت بعد از چند ماه تحمل هندلینگ پایین و گیجیه فرمون تو سرعت و لیز خوردن جلوی ماشین تو بارون و ...تصمیم گرفتم ماشین و تعمیر کنم.
یعد از مراجغه به نمایندگی و وایسدن بالا سر جلو بندی کار متوجه موارد زیر شدم:
خود جلوبندی غیر از یکی از سیبک ها سالم بودن ولی جالب تر از همه اینکه میل فرمون رونیز که خرابیش بسیار نادره از دو طرف خراب شده بود و همینطور تمامه لاستیک های موج گیر و گردگیر و ... همه پاره شده بودن(بهتر بگم له شده بودن)
خلاصه بعد از 350 تومن خرج (البته خودم خواستم سیبک هارو عوض نکنه ولی قاعدتا 400 تومنی میشد) ارتفاع ماشین رو استاندارد کردم... ناگفته هم نماند لاستیک های جلو از یک طرف کاملا صاف شده!!! و باید تعویض بشه
خلاصه :
دوستان هر کاری که میکنید با ماشینتون هر تغییری که میخواید بدید سعی کنید اصولی باشه و از روی قشنگی و به دلخواه نباشه.
ماشین من بعد از کلی آفرود و خاکی و گل بازی و... هیچ مشکلی درس بوجود نیومد اما با یه کار غیر اصولی خودم که انم اگه همون اول زاویه چرخ هارو تنظیم میگردم شاید پیش نمیومد... این بلا سرش اومد.

6 نفر از کاربران ، از دوست گرامي natsihit به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند :
amingzj (ديروز), farid4887 (ديروز), haftsin (ديروز), mehdi pride (ديروز), mohammadrezaef (ديروز), Validator (ديروز)
پاسخ

Bookmarks

ابزار هاي گفتگو

تبلیغات در PHalls

ساعت هم اکنون 07:51 AM (براساس ساعت لندن +4.5) است ، وقت به خير.