دوستان چه پیشنهادی برای استفاده از فیلتر اسپرت برای گل دارند؟ ایا مدل K&N برای گل موجود هست؟
دوستان چه پیشنهادی برای استفاده از فیلتر اسپرت برای گل دارند؟ ایا مدل K&N برای گل موجود هست؟
دوستان من یه فیلتر چینی در خودرو پراید انژکتوری قرار دارم قیمتش تو ذبی13تومن ایران بود نفس ماشین عالی شده عید که باهاش رفتیم مسافرت با 5سرنشین وصندوق پر در سربالایی ها شتاب عالی داشت همچنین در کفی تمایلش به افزایش سرعت عالی شده وبه راحتی در دنده 4با شتاب عالی از مرز120نسبت به قبل میگذره فقط حیف که اون بوق مسخره همرو خبر دار میکنه
می بخشید سوالی داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
این کیت مکش هوای k&N آیا ارزش هزینه کردن رو داره(تاثیرش روی شتاب وتنفس ماشین همچنین مصرف سوخت چه میزانه؟) وجنسش مناسب هست (دوام و عمر کافی داره) و در ضمن آیا صدای موتور ماشین زیاد میشه(آصلا دوست ندارم صدای موتور فرقی بکنه؟)
با تشکر.....![]()
دوست من فیلتر اسپرت چیز زیاد مهمی نیست شما میتونید با یک ابر ویک کاسه پلاستیک محکم یک فیلتر اسپرت قابل شتسشو درست کنید اونها فقط شکل وشمایل زیباتری دارند وصدای بیشتر البته شما باید همراه اون سیستم جرقتون هم تقویت کنید
با سلام
اتفاقا فیلتر هوا بسیار قطعه مهمی هست که اگر جنسش خوب نباشه ذرات بسیار ریز گرد و غبار رو داخل موتور میکنه!
من اصلا این کاری که شما میگید رو به هیچ کس توصیه نمیکنم!
![]()
FREE MAN
وظیفه فیلتر هوا تصفیه ی هوای ورودی هست.
منظور از تصفیه حذف ذرات معلق بسیار ریز از هواست.
ورود این ذرات به محفظه ی احتراق در درجه اول باعث خش های ریز در دیواره سیلندر می شود که بازده موتور رو پایین میاره.
در درجه دوم هرچه قدر مقدار این ذرات در واحد حجم بیشتر باشه هوای ورودی اکسیژن کمتری در واحد حجم داره.
سازنده موتور با توجه به حجم و نوع طراحی سیستم مکش موتور سایز و ابعاد فیلتر و محفظه ی اون رو تعیین می کنه.
معایب فیلتر های کاغذی در مقابل فیلتر های قابل شستشو(اسپرت) به شرح زیر هست:
مقاومت فیلتر کاغذی در مقابل عبور هوا از فیلتر قابل شستشو بیشتره در نتیجه در فیلتر کاغذی حجم کمتری از هوا در واحد زمان وارد موتور می شه.
فیلتر کاغذی بعد از از مدتی استفاده و کثیف شدن باید تعویض بشه ولی فیلتر قابل شستشو با مواد خاص قابل شستشو هست.
فیلتر های قابل شستشو به دلیل نوع الیاف به کار رفته در آنها تصفیه ی بهتری نسب به فیلتر های کاغذی انجام میدن.
و اما مهمترین دلیل که سازنده ها رو به سمت استفاده از فیلتر کاغذی سوق میده قیمت و تکنولوژی ساخت پایین آنها است.
حالا با توجه به موارد بالا به این سوال که ((آیا فیلتر اسپرت به تنهایی باعث افزایش قدرت میشه؟)) جواب میدیم:
به طور تئوری فیلتر اسپرت باعث افزایش قدرت و افزایش عمر مفید موتور و کاهش مصرف سوخت میشه ولی این تغییرات در مقابل فیلتر کاغذی از نوع مرغوب خیلی قابل تشخیص نیست. اضافه بر اینکه منظور از فیلتر هوای اسپرت فیلتر هوای اسپرت با مارک مرغوب مانند k&N هست نه انواع چینی بدون مارک.
در مورد افرادی که موتور رو با روش های مرسوم(از نصب توربو تا تقویت جرقه و نصب کیت اگزوز) تقویت میکنند واضحه که فیلتر هوای کاغذی باعث کاهش محسوس در بازده موتور با توجه به تغییرات انجام داده شده می شه.پس هزینه کردن مبلغ زیاد برای فیلتر اسپرت برای این گونه افراد کاملا مطقی به نظر می رسه.
در مورد موتورهای دستکاری نشده تغییرات بازده موتور پس از نصب فیلتر اسپرت کم هست و میشه گغت صرفه ی اقتصادی نداره.
در مورد فیلتر های اسپرت چینی:
این فیلتر ها دارای تصفیه هوای بسیار ضعیفی هستند که باعث آسیب به موتور می شه و اونطوری که خودم در پراید تجربه دارم هیچگونه تاثیری در بازده موتور نداره(تست 0-100 و حداکثر سرعت در مسیر با شیب 15%) .
ولی به خاطر ایجاد صدای قوی که به دلیل باز بودن روزنه های فیلتر هست حس پر شتاب بودن ماشین رو به راننده القا میکنه و بس.
اگر قراره با استفاده از این فیلتر ها شتاب موتور افزایش پیدا کنه پس برداشتن کامل فیلتر افزایش بیشتری در شتاب داره(می تونید امتحان کنید)
با سلام اینم فیلتر هوا که روی 405 نصب کردم.وتاثیراتی از قبیل از بین بردن صدای سوپاپها که در دور پایین موتور پیش میاد. افزایش شتاب.و صدای موتور اسپرتی
![]()
بله من خودم هم از این فیلترهای یونیورسال قبلا روی پرایدم انداختم که به نظرم تاثیر محسوسش کمی بم شدن صدای موتور بود و شتاب تغییر محسوسی نداشت اما فکر میکنم مثلا برای 206 (1600)که میگن شمعهاش خیلی جالب نیست وفکر کنم هم تک کنتاکته اگه از نوع چند کنتاکت و به همراه یه فیلتر خوب استفاده بشه شاید عملکرد مناسبی پیدا کنه.
دوست من ما که نمیخایم هواکشو باز بزاریم میخایم از اسفنج استفاده کنیم که جنسش کلی بهتر از فیلتر هوا هست چون اغلب فیلتر اسپرت ها از جنس پارچه یا کتان هست که کم کم در اثر گرما از ضخامتشون کم میشه ومنافذش بازتر میشه که شما میتونید از اسفنج ها با جنس های مختلف استفاده کنید در ضمن به دلیل متصل شدن لوله تهویه کارتل به هواکش درون لوله تا حدودی چربه وسطح فیلتراسون را افزایش میده الان ما برای 405دوستم درست کردیم شما حتی یک ذره کرین یا کثیفی ویا خاک در لوله ها ودریچه گاز نمیبینید
فيلتر هواي اردي رو جايگزين محفظه فيلتر هواي پرايد کرد و دهانشم دادم که سمت سوراخ گلگير
احساس ميکنم ماشين راحتر نفس ميکشه !!!
ميزان هواي ورودي هر چقدر بيشتر و راحت وارد موتور بشه چه تاثيري تو ماشين داره ؟
يه سوال هواي گرم و سرد براي موتور چه فرقي داره همه تاکيد ميکنه براي موتور بهتره هواي سرد وارد بشه
نشانکگذاری