تبليغات در پي‌هالز

صفحه 6 از 6 اولاول 123456
نمایش نتایج 66 به 75 از 75

نام گفتگو: فيلتر هواي اسپرت چيست ؟

زمان پیوستن
    25 Apr 2004
    شهر
    بهشت برین ...
    اتومبيل
    VW Gol 1.8
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY S

پیش گزیده

دوستان چه پیشنهادی برای استفاده از فیلتر اسپرت برای گل دارند؟ ایا مدل K&N برای گل موجود هست؟

زمان پیوستن
    09 Oct 2010
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ندارم
    گوشی موبایل
    GALAXY s plus

پیش گزیده

دوستان من یه فیلتر چینی در خودرو پراید انژکتوری قرار دارم قیمتش تو ذبی13تومن ایران بود نفس ماشین عالی شده عید که باهاش رفتیم مسافرت با 5سرنشین وصندوق پر در سربالایی ها شتاب عالی داشت همچنین در کفی تمایلش به افزایش سرعت عالی شده وبه راحتی در دنده 4با شتاب عالی از مرز120نسبت به قبل میگذره فقط حیف که اون بوق مسخره همرو خبر دار میکنه

زمان پیوستن
    09 Oct 2010
    اتومبيل
    206 تیپ 5

پیش گزیده

می بخشید سوالی داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    این کیت مکش هوای k&N آیا ارزش هزینه کردن رو داره(تاثیرش روی شتاب وتنفس ماشین همچنین مصرف سوخت چه میزانه؟) وجنسش مناسب هست (دوام و عمر کافی داره) و در ضمن آیا صدای موتور ماشین زیاد میشه(آصلا دوست ندارم صدای موتور فرقی بکنه؟)
    با تشکر.....

زمان پیوستن
    09 Oct 2010
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ندارم
    گوشی موبایل
    GALAXY s plus

پیش گزیده

دوست من فیلتر اسپرت چیز زیاد مهمی نیست شما میتونید با یک ابر ویک کاسه پلاستیک محکم یک فیلتر اسپرت قابل شتسشو درست کنید اونها فقط شکل وشمایل زیباتری دارند وصدای بیشتر البته شما باید همراه اون سیستم جرقتون هم تقویت کنید

زمان پیوستن
    30 Sep 2009
    شهر
    ساری
    اتومبيل
    camaro +PARS+mazda 3
    گوشی موبایل
    iphone 5 + htc

پیش گزیده

با سلام
    اتفاقا فیلتر هوا بسیار قطعه مهمی هست که اگر جنسش خوب نباشه ذرات بسیار ریز گرد و غبار رو داخل موتور میکنه!
    من اصلا این کاری که شما میگید رو به هیچ کس توصیه نمیکنم!

FREE MAN

زمان پیوستن
    21 Sep 2009

پیش گزیده

وظیفه فیلتر هوا تصفیه ی هوای ورودی هست.
    منظور از تصفیه حذف ذرات معلق بسیار ریز از هواست.
    ورود این ذرات به محفظه ی احتراق در درجه اول باعث خش های ریز در دیواره سیلندر می شود که بازده موتور رو پایین میاره.
    در درجه دوم هرچه قدر مقدار این ذرات در واحد حجم بیشتر باشه هوای ورودی اکسیژن کمتری در واحد حجم داره.
    سازنده موتور با توجه به حجم و نوع طراحی سیستم مکش موتور سایز و ابعاد فیلتر و محفظه ی اون رو تعیین می کنه.
    معایب فیلتر های کاغذی در مقابل فیلتر های قابل شستشو(اسپرت) به شرح زیر هست:
    مقاومت فیلتر کاغذی در مقابل عبور هوا از فیلتر قابل شستشو بیشتره در نتیجه در فیلتر کاغذی حجم کمتری از هوا در واحد زمان وارد موتور می شه.
    فیلتر کاغذی بعد از از مدتی استفاده و کثیف شدن باید تعویض بشه ولی فیلتر قابل شستشو با مواد خاص قابل شستشو هست.
    فیلتر های قابل شستشو به دلیل نوع الیاف به کار رفته در آنها تصفیه ی بهتری نسب به فیلتر های کاغذی انجام میدن.
    و اما مهمترین دلیل که سازنده ها رو به سمت استفاده از فیلتر کاغذی سوق میده قیمت و تکنولوژی ساخت پایین آنها است.

حالا با توجه به موارد بالا به این سوال که ((آیا فیلتر اسپرت به تنهایی باعث افزایش قدرت میشه؟)) جواب میدیم:
    به طور تئوری فیلتر اسپرت باعث افزایش قدرت و افزایش عمر مفید موتور و کاهش مصرف سوخت میشه ولی این تغییرات در مقابل فیلتر کاغذی از نوع مرغوب خیلی قابل تشخیص نیست. اضافه بر اینکه منظور از فیلتر هوای اسپرت فیلتر هوای اسپرت با مارک مرغوب مانند k&N هست نه انواع چینی بدون مارک.
    در مورد افرادی که موتور رو با روش های مرسوم(از نصب توربو تا تقویت جرقه و نصب کیت اگزوز) تقویت میکنند واضحه که فیلتر هوای کاغذی باعث کاهش محسوس در بازده موتور با توجه به تغییرات انجام داده شده می شه.پس هزینه کردن مبلغ زیاد برای فیلتر اسپرت برای این گونه افراد کاملا مطقی به نظر می رسه.
    در مورد موتورهای دستکاری نشده تغییرات بازده موتور پس از نصب فیلتر اسپرت کم هست و میشه گغت صرفه ی اقتصادی نداره.

در مورد فیلتر های اسپرت چینی:
    این فیلتر ها دارای تصفیه هوای بسیار ضعیفی هستند که باعث آسیب به موتور می شه و اونطوری که خودم در پراید تجربه دارم هیچگونه تاثیری در بازده موتور نداره(تست 0-100 و حداکثر سرعت در مسیر با شیب 15%) .
    ولی به خاطر ایجاد صدای قوی که به دلیل باز بودن روزنه های فیلتر هست حس پر شتاب بودن ماشین رو به راننده القا میکنه و بس.
    اگر قراره با استفاده از این فیلتر ها شتاب موتور افزایش پیدا کنه پس برداشتن کامل فیلتر افزایش بیشتری در شتاب داره(می تونید امتحان کنید)

زمان پیوستن
    18 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    405
    گوشی موبایل
    samsung i8000

پیش گزیده

با سلام اینم فیلتر هوا که روی 405 نصب کردم.وتاثیراتی از قبیل از بین بردن صدای سوپاپها که در دور پایین موتور پیش میاد. افزایش شتاب.و صدای موتور اسپرتی

زمان پیوستن
    09 Oct 2010
    اتومبيل
    206 تیپ 5

پیش گزیده

بله من خودم هم از این فیلترهای یونیورسال قبلا روی پرایدم انداختم که به نظرم تاثیر محسوسش کمی بم شدن صدای موتور بود و شتاب تغییر محسوسی نداشت اما فکر میکنم مثلا برای 206 (1600)که میگن شمعهاش خیلی جالب نیست وفکر کنم هم تک کنتاکته اگه از نوع چند کنتاکت و به همراه یه فیلتر خوب استفاده بشه شاید عملکرد مناسبی پیدا کنه.

زمان پیوستن
    09 Oct 2010
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    ندارم
    گوشی موبایل
    GALAXY s plus

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط amir eshghefarmon مشاهده گفتگو
    با سلام
    اتفاقا فیلتر هوا بسیار قطعه مهمی هست که اگر جنسش خوب نباشه ذرات بسیار ریز گرد و غبار رو داخل موتور میکنه!
    من اصلا این کاری که شما میگید رو به هیچ کس توصیه نمیکنم!
    دوست من ما که نمیخایم هواکشو باز بزاریم میخایم از اسفنج استفاده کنیم که جنسش کلی بهتر از فیلتر هوا هست چون اغلب فیلتر اسپرت ها از جنس پارچه یا کتان هست که کم کم در اثر گرما از ضخامتشون کم میشه ومنافذش بازتر میشه که شما میتونید از اسفنج ها با جنس های مختلف استفاده کنید در ضمن به دلیل متصل شدن لوله تهویه کارتل به هواکش درون لوله تا حدودی چربه وسطح فیلتراسون را افزایش میده الان ما برای 405دوستم درست کردیم شما حتی یک ذره کرین یا کثیفی ویا خاک در لوله ها ودریچه گاز نمیبینید

زمان پیوستن
    28 Feb 2008

پیش گزیده

فيلتر هواي اردي رو جايگزين محفظه فيلتر هواي پرايد کرد و دهانشم دادم که سمت سوراخ گلگير

احساس ميکنم ماشين راحتر نفس ميکشه !!!

ميزان هواي ورودي هر چقدر بيشتر و راحت وارد موتور بشه چه تاثيري تو ماشين داره ؟

يه سوال هواي گرم و سرد براي موتور چه فرقي داره همه تاکيد ميکنه براي موتور بهتره هواي سرد وارد بشه

صفحه 6 از 6 اولاول 123456

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد