قابل اعتماد ترین برندهای سال 2015 به روایت Consumer Report's
گزارش «کانسومر ریپورتز» از مدلهای ۲۰۱۵ نشان(برند)های معروف در سراسر دنیا تهیه شده که خودروها را از لحاظ قابل اعتماد بودن، عملکرد جادهای و سایر فاکتورها مورد بررسی قرار داده است.
به گزارش «پرشین خودرو»، همانطور که مشاهده خواهید کرد، «لکسس» صدر جدول را به خود اختصاص داده است. «مزدا» با اختلاف اندکی در جایگاه دوم قرار گرفته و جالب اینکه مکان سوم هم از آن یک ژاپنی است به اسم «تویوتا». نخستین آلمانی این فهرست «آئودی» است که در جایگاه چهارم قرار گرفته است. امریکاییها نتایج ناامیدکنندهای از خود نشان دادهاند و در این جدول تهنشین شدهاند! پایینترین رتبههای این جدول اختصاص یافتهاند به «فورد»، «داج»، «مینی»، «جیپ» و «فیات».
این آمار همچنین نمره میانگینی برای هر سازنده خودرو در نظر گرفته است که برای تخمین این نمره، نتایج آزمایش عملکرد جادهای با میانگین نمره میزان قابل اعتماد بودن نشان(برند) تجمیع شده است. نتیجه آزمایش عملکرد جادهای که در نتایج میانگین نهایی آورده شده است و همچنین میزان قابل اعتماد بودن نشان(برند)، میتواند به شما بگوید که روی کدام نشان(برند) میتوانید بیشتر حساب کنید. البته نام تمامی نشان(برند)های خودروساز در این گزارش نیامده است. شرکتهایی نظیر «جگوار»، «لندروور»، «مازراتی»، «میتسوبیشی»، «رم»، «اسمارت» و «تسلا» در این گزارش جایگاهی ندارند، زیرا اطلاعات کافی از این نشان(برند)ها برای تهیه این گزارش در دست نبوده است.
لکسس
====
لکسس بالاترین نمره میانگین یعنی ۷۸ را به خود اختصاص داده است. این گزارش از لکسس بهعنوان خودروسازی یاد کرده که اتومبیلهای کمصدا، مجلل و بسیار قابل اعتمادی تولید میکند. لکسس بالاترین نمره قابل اعتماد بودن و نمره ۷۶ برای عملکرد جادهای را دریافت کرده است.
مزدا
===
مزدا نمره میانگین ۷۵ را به خود اختصاص داده است. گزارش مصرفکنندگان میگوید: مزدا خودش را بهخوبی میشناسد و برای تمامی مدلهایش نسخه جدید ارائه داده است. نمره آزمایش جادهای ۷۶ را دریافت کرده است و در رقابتی شانه به شانه با لکسس، یکی از بهترین نشان(برند)های قابل اعتماد است.
تویوتا
===
مکان سوم به تویوتا اختصاص داده شده است. نمره میانگین آن ۷۴، نمره عملکرد جادهاش ۷۲ و جایگاه بالایی در زمینه قابل اعتماد بودن را به خود اختصاص داده است. تمرکز اصلی تویوتا بر تولید خودروهای مستحکم و قابل اعتماد است که هم راحت باشند و هم محبوب و خوشایند.
آئودی
====
با نمره میانگین ۷۳، عملکرد جادهای ۸۱ و بسیار قابل اعتماد رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است. این نشان(برند) سعی دارد آخرین فناوریها را در بیشتر مدلهای خود بهکار ببرد و همچنین توجه ویژهای به عملکرد مانوری و تعبیه اتاقی مجلل دارد. در ضمن نکته مثبت این خودرو سیستم دو دیفرانسیل آن میباشد که تقریباً برای همه مدلها در نظر گرفته شده است.
سوبارو
====
سوبارو دیگر ژاپنی فهرست است که در جایگاه پنجم ایستاده است. نمره میانگین ۷۳ و عملکرد جادهای ۸۰ را دریافت کرده و این نشان(برند) به میزان بالایی قابل اعتماد است. گزارش مربوط اظهار میکند که سوبارو بالاخره توانست در فناوری با دیگران به رقابت بپردازد.
پورشه
====
بالاترین نمره آزمایش عملکرد جادهای با امتیاز ۸۴ به پورشه اختصاص یافت. اما این خودروساز آلمانی از لحاظ قابل اعتماد بودن، نمره معمولی ۷۰ را بهدست آورد. خیلی جالب است که پورشههای کممصرف، خود را با استانداردهای سختگیرانه عملکرد جادهای این کمپانی تطبیق دادهاند. با این حال با وجود پیچیدگی سیستمهای پورشه، هنوز هم نمره خوبی در قابل اعتماد بودن کسب میکند.
بیوک
===
نمره میانگین ۶۹، نمره عملکرد جادهای ۷۶ و میزان بالای قابل اعتماد بودن از صفات این خودروساز به شمار میآیند. گزارش مصرفکنندگان ادعا میکند که این خودروساز در حال احیای نام خود است. این بار بیوک با تولید مدل «رگال» با قیمتی معقول و ظاهری اسپرتتر شانس رقابت با دیگران را خواهد داشت.
هوندا
===
با نمره میانگین ۶۹ و نمره ۷۱ برای عملکرد جادهای و پیشبینی سطح بالایی از میزان قابل اعتماد بودن، هوندا جایگاه هشتم جدول را به خود اختصاص داده است. طبق گزارش، هوندا مصرف سوخت پایینی داشته و بسیار قابل اعتماد است. از این رو در مقابل پولی که برای هوندا پرداخت میکنید، اتومبیل مناسبی دریافت خواهید کرد.
کیا
==
نخستین کرهای فهرست با امتیاز میانگین ۶۸ و نمره عملکرد جادهای ۷۳ و قابل اعتماد در جایگاه نهم ایستاد. گزارش نشاندهنده آن است که کیا اتومبیلهای خوبی را در هر کلاس ارائه میدهد که نسبت به سردمداران آن کلاسها بسیار ارزانتر هستند.
بیامو
====
سومین آلمانی فهرست، اینگونه توصیف شده است: باهوش، راحت و کممصرف. BMW توانست با کسب رتبه دهم، در بین ۱۰ نشان(برند) اول فهرست جای گیرد. نمره میانگین برای «باواریایی» ۶۶ و عملکرد ۸۲ بود. ضمن اینکه سطح میزان قابل اعتماد بودن آن متوسط ارزیابی شده است.
آکورا
===
نمره میانگین ۶۵ و عملکرد جادهای ۷۸ و حد متوسط قابل اعتماد بودن، تمام آن چیزی بود که «آکورا» در توان داشت. رتبه یازدهم برای «آکورا» اینطور رقم خورد که در خودنمایی ضعیف است. فضای کابین خودروهای «آکورا» مجلل نیست و تجربه رانندگی با این نشان(برند) بسیار معمولی است. ضمن اینکه به دلیل هوشمند نبودن اتومبیلها، راننده با همه چیز درگیر خواهد بود.
ولوو
===
میزان قابلاعتمادی در سطح متوسط، میانگین ۶۵ و عملکرد جادهای ۷۶، یعنی رتبه دوازدهم از آن «ولوو» شده است. «ولوو» سدانها و SUVهای مستحکم و موقری میسازد که اگرچه اسپرت نیستند اما بسیار ایمن هستند. در این بین بسیاری از آپشنهای الکترونیکی امنیتی و پیشگیری سوانح را در خود جای میدهند.
هیوندای
=====
دوره ارزانفروشی برای هیوندای دیگر به سر آمده است. طراحی همهچیزتمام هیوندای باعث شده که قیمتها کمی افزایش یابند اما هنوز هم مشتریان خودروهای ارزانقیمت خود را در بعضی کلاسها حفظ کرده است. این خودروساز نمره میانگین ۶۴ و عملکرد جادهای ۷۳ را دریافت کرده است. سطح قابل اعتماد بودن آن نیز متوسط ارزیابی شده است.
GMC
===
جایگاه چهاردهم در فهرست بهترین نشان(برند)ها نصیب GMC شده است. نمره میانگین ۶۱ و عملکرد جادهای ۷۳ در کارنامه GMC به ثبت رسیده است. میزان قابل اعتماد بودن این نشان(برند) متوسط ارزیابی شد. برخلاف عبارت تبلیغاتی کارخانه مبنی بر درجه حرفهای، در واقعیت GMC نتوانسته از برادر خود یعنی شورولت خیلی متمایز باشد.
فولکسواگن
=======
فولکسواگن نمره میانگین ۶۰ و عملکرد جادهای ۷۶ را دریافت کرد. قابل اعتماد بودن این نشان(برند) متوسط است که باعث شد در جایگاه ۱۵ بایستد. طبق گزارش تهیه شده، بیشتر مدلها به لطف فرمانپذیری هوشمند، سواری راحت و استحکام بالا از حریفان خود یک سر و گردن بالاترند.
لینکلن
====
با نمره میانگین ۵۹ و عملکرد جادهای ۷۴ و سطح متوسط قابل اعتماد بودن، لینکلن در جایگاه شانزدهم قرار گرفت. گزارش مربوط میگوید: لینکلن با استفاده از سیستم جدید MyLincoln اعتماد ما را به خود لکهدار کرد. تقریبا بیشتر مدلهای لینکلن در آزمایشهای ما جایی بهتر از میانه جدول نداشتند. سواری در لینکلن به شما حس سرزندگی نمیدهد. ضمن اینکه اتاق آن از تجمل بیبهره مانده است.
اینفینیتی
=====
توجه به همه جزییات در طراحی و ساخت و سیستمهای انتقال قدرت سطح بالا از ویژگیهای بارز اینفینیتی است اما چند سالی است که خودروهای اینفینیتی نتوانستهاند انتظارات را برآورده کنند. میزان قابل اعتماد بودن اینفینیتی هیچگاه نتوانسته در حد و اندازههای لکسس ظاهر شود. نمره میانگین ۵۹ و عملکرد جادهای ۷۶ برای این نشان(برند) به ثبت رسید.
نیسان
====
نیسان نمره میانگین ۵۹ و عملکرد جادهای ۷۰ را دریافت کرد و میزان قابل اعتماد بودن آن متوسط بیان شده است. گفته شده که نیسان در خط تولید بسیار پراکنده عمل میکند و کیفیت مدلهایی همچون «ورسا» و «سنترا» افت زیادی داشته است.
شورولت
=====
این خودروساز امریکایی نمره میانگین ۵۹ و عملکرد جادهای ۷۱ را دریافت کرده است. گزارش منتشر شده، از خودروهای شورولت با عنوان «کیف همهکاره» یاد کرده است. شورولت مصرف سوخت خوبی ندارد و میزان قابل اعتماد بودن آن پایینتر از میانگین محاسبه شده است.
کادیلاک
====
رتبه بیستم نیز به نام یک امریکایی ثبت شده و نمره میانگین ۵۸ و عملکرد جادهای ۷۷ برای کادیلاک در نظر گرفته شده است. میزان قابل اعتماد بودن کادیلاک ضعیف گزارش و گفته شده است که بسیاری از مدلها دارای لرزشهای شدید و ناامیدکننده هستند و سیستم صفحه لمسی آنها، انسان را به جنون میرساند! زیرا هم مشکلات زیادی دارد و هم استفاده از آن سخت است.
مرسدس بنز
=======
شما کجا و اینجا کجا؟! خودروساز آلمانی با نمره میانگین ۵۶ و عملکرد بسیار خوب جادهای ۸۱ رتبه بیست و یکم را از آن خود کرد. مرسدس از لحاظ قابل اعتماد بودن ضعیف است و جایگاه پایین آن در فهرست ما به خاطر پراکندگی در خط تولیدش است که برای بسیاری از مدلها، نسخه جدیدی ارائه نداده است. همچنین مدل CLA رفتاری غیرمنطقی از خود نشان میدهد و سواری خشکی دارد.
سایون
====
سایون مقام بیست و دوم را کسب کرد و نمره میانگین آن ۵۴ و عملکرد جادهایاش ۵۷ بود. میزان قابل اعتماد بودن آن متوسط ارزیابی شده است. برادر ناتنی تویوتا مصرف پایینی داشته اما اتاق آن سر و صدای زیادی دارد. خودروهای سایون بسیار کاربردی هستند و نسبت به مدلهای پایه تویوتا خوش چهرهتر به نظر میآیند.
کرایسلر
=====
نمره میانگین ۵۴ و عملکرد جادهای ۷۳ و میزان پایین قابل اعتماد بودن آن، کرایسلر را در این جایگاه قرار داده است. میزان قابل اعتماد بودن این نشان(برند) دارای اما و اگرهای فراوان است؛ یک سال خیلی خوب است و سال بعد ناامیدکننده.
فورد
===
دیگر خودروساز امریکایی، فورد نمره میانگین ۵۳ و عملکرد جادهای ۷۲ و میزان پایین قابل اعتماد بودن را از گزارش ما دریافت کرده است.خودروهای اخیر فورد از لحاظ طراحی مدرنتر شده و از لحاظ فرمانپذیری و سواری و استحکام توانستهاند خود را به رقیبان اروپایی نزدیک کنند.
دوج
==
دوج نمره میانگین ۵۲ و عملکرد جادهای ۷۱ را در کارنامه خود به ثبت رساند. این نشان(برند) از لحاظ قابل اعتماد بودن، ضعیف ارزیابی شده است. گزارش منتشر شده میگوید تمرکز اصلی دوج در این چند سال روی ظاهر بوده است و سیستم انتقال قدرت آن مناسب نیست. دوجهای جدید به جز «چارجر» و «دورانگو» نسبت به فیات که در قعر جدول جای دارد، عملکرد بهتری داشته است.
مینی
===
مینی نمره میانگین ۴۶ و عملکرد جادهای ۷۲ و پایینترین میزان قابل اعتماد بودن ممکن را از این آزمایش دریافت کرده است. نسخه همتای i از شرکت BMW در کمپانی مینی از لحاظ اتصالات خیلی خوب بوده اما در مرحله نخست خیلی گیجکننده به نظر میرسد. مصرف سوخت کمی دارد اما نمیشود گفت که فوقالعاده است.
جیپ
===
با نمره میانگین ۳۹ و عملکرد جادهای ۵۹ و پایینترین میزان قابل اعتماد بودن در رده یکی مانده به آخر جای گرفته است. سالهاست که جیپ نمونه یک خودروی محکم است که در هر شرایطی میتوان با آن رانندگی کرد اما بیشتر میزان قابل اعتماد بودن، مصرف سوخت، راحتی و کیفیت ساخت پایین باعث ناامیدی مصرفکنندگان شده است. در مقابل جیپ همواره به وفادار بودن به مشتریان زبانزد بوده است.
فیات
===
فیات با پایینترین نمره قابل اعتماد بودن و میانگین ۳۲ جایی بهتر از رتبه آخر نداشت. عملکرد جادهای آن ۵۵ است و برخلاف ظاهر فریبنده و جذاب و سواری خوب، خودروهای جاافتادهای ندارد و قابل اعتماد بودن آن فاجعه است.
با سلام.
مطلب ديگري در اين رابطه پيدا کردم که البته زمان نگارشش به 5 ماه قبل مربوط ميشه ولي در همين راستا ميباشد.
خودروهاي ژاپن قابل اطمينان ترينند؟
پرشين خودرو: به هر حال هميشه خودروهاي ژاپني در نظر خريداران فاکتورهايي همچون قابليت اطمينان و مصرف بهينه دارند ولي به نظر شما آيا اين خودروها واقعا قابل اطمينان هستند.
به گزارش «پرشين خودرو»، خودروسازان ژاپني از جمله تويوتا، لکسوس، هوندا و آکورا اغلب به عنوان سازندگان خودروهايي با عمر بالا و قابل اطمينان شناخته شده اند ولي به نظر شما آيا تماميخودروهاي ژاپني قابليت اطمينان فوق العاده دارند؟.
مرکز خدمات و سرويس رساني مرسدس به طور سنتي به همراه تويوتا و هوندا از نظر قابليت اطمينان هميشه پيشرو بوده اند و معاون پژوهشي موسسه بررسي کيفيت و کميت خودروها J.D.Power به عنوان مثال اعلام کرده است که تويوتا در غ±غ¸ سال گذشته بيش از غ±غµ بار به عنوان خودروساز باکيفيت اعلام شده است.
البته استيونس مدير اجرايي موسسه مذکور توضيح ميدهد که فاصله خودروسازان ژاپني با ساير خودروسازان به حداقل رسيده است و در سال جاري دايملر و جنرال موتورز توانسته اند خود را در رده سوم و چهارم جاي دهد و به نظر ميرسد خودروسازان ژاپني دچار لغزش شده اند.
استيونس به اين موضوع اعتقادي نداشته ولي ميگويد برندهاي غيرژاپني در حال افزايش کيفيت و قابليت اطمينان خود هستند که به صورت يک اصل کلي در حال بهبود خود هستند که از همين روي از 155 مشکل فني و الکترونيکي در هر 100 وسيله نقليه اکنون تعداد مشکلات به 133 مشکل در هر 100 وسيله نقليه در سال 2014 رسيده است.
گزارش مصرف کنندگان نيز تا حدودي اين امر را تاييد ميکند ولي هنوز هم برند ژاپني با رهبري قوي خود قابل اطمينان ترين وسايل نقليه خودرو از نظر مصرف کنندگان هستند که در 4 رتبه نخست تويوتا، لکسوس، مزدا و هوندا قرار گرفته اند که بدين ترتيب با اطمينان ترين خودروها از نظر مصرف کنندگان هستند.
اگر شما يک نگاه کامل به اين ليست بيندازيد در حدود 92 درصد از ليست از خودروسازان ژاپني تشکيل شده است.
آنيتا لام از موسسه گزارش مصرف کنندگان در اين مورد ميگويد:” به طور کلي توليد کنندگان ژاپني وسايل نقليه با قابليت اعتماد بسيار بالا را توليد ميکنند به ويژه محصولات لکسوس و تويوتا ولي اين بدان معني نيست که همه مدلهاي ژاپني قابل اعتماد هستند”.
بنا بر گزارش اين موسسه نيسان و بازوي لوکس سازش اينفينيتي بنا بر آخرين گزارشها داراي نمره متوسط در قابليت اطمينان بوده و حتي خودرو سدان Q50 و کراس اوورQ60 داراي مشکلات فني بسياري بوده اند.
اين در حالي است که دو خودرو با قابليت اطمينان بسيار بالا همچون TL و TSX از خط توليد اين شرکت خارج شده اند و سدان تازه معرفي شده RLX و شاسي بلند MDX بنا بر تحقيقات در آزمونهاي کيفيت سنجي نتوانسته اند نمرات لازم را کسب کنند.
آنيتا در اين مورد ميگويد: ” البته ممکن است شانس با خودروسازان ژاپني همراه باشد ولي تويوتا و لکسوس هيچ وقت دچار لغزش کيفيت نبوده و به عنوان ستارههاي ليست به خود نمايي ميپردازند”.
به هر حال اين شرکتها در حال تلاش براي ساخت خودروهايي با کيفيت بالا به جاي افزودن فاکتور هيجان به خودروهاي خود هستند و اين يکي از دلايلي است که آنها يم توانند به اين قابليت اطمينان بالا برسد و از همين روي در معرفي فناوريهاي جديد به آراميو بعد از تثبت و اطمينان از ايمن بودن آنها اقدام به کار بردن در محصولات خود ميکنند.
به عنوان مثال تويوتا هنوز هم در حال ساخت خودروهايي با سيستم انتقال قدرت 4 سرعته اتوماتيک است و اين يکي از دلايلي است که با اطمينان از کيفيت محصول به ندرت يک تغيير شديد در محصولات خود در طي چند سال به وجود ميآورند.
البته هميشه اوضاع بر وفق مراد تويوتا نبوده و به عنوان مثال تويوتا توندرا که برنده عنوان قابل اعتماد ترين کاميون وانت است ولي فاقد بسياري از ويژگيهاي رقابتي خودروهايي در اين کلاس است و سيون ايکس بي که يکي از قابل اعتماد ترين خودروها است از ويژگيهايي همچون سيستم سوخت اقتصادي بسيار ضعيف و غير اقتصادي و سيستم انتقال قدرت ضعيف رنج ميبرد.
و در طرف مقابل خودروسازان ديگر از معرفي و طراحي يک مدل جديد تا به بازار روانه کردن ان در همان سال اقدام ميکنند که باعث سردرگميخريداران براي قابل اطمينان بودن ميشوند در حالي که خودروسازان زاپني با حوصله و سرعت لاکپشتي در حال توسعه محصولات خود هستند. به دنبال محصولات ژاپني برويم؟
تويوتا کمري با بيش از 2000 قطعه جديد هنوز هم يک خودرو اسپرت و با رانندگي لذت بخش است که آخرين نسل آن در سال 2007 معرفي و عرضه شده است که اگر چه نسخه جديد موتور با سيستم تزريق مستقيم عرضه شده و از يک سيستم حديد انتقال قدرت CVT نيز بهره ميبرد و اين به وضوح نشان ميدهد که با ايجاد محدوديت در تغيير و تنحول محصولات به حفظ قابليت اطمينان بالا کمک ميکنند.
خودروسازان ديگري با حفظ سرعت آهسته در اتخاذ روندهاي جديد تغييرات بسيار اندکي نسبت به شرکتهاي مشابه داشته و به تقيوت قابليت اطمينان خود اقدام ميکنند و علاوه بر اين پول و انرژي خود را به جاي رها کردن محصولات قديميو ايجاد يک خودرو جديد در توسعه مدلهاي فعلي صرف ميکنند.
به گزارش خودروسازي، به هر حال اگر دنبال خريد خودروهايي با قابليت اطمينان بسيار بالا و بازدهي خوب هستيد به طور يقين اولين گزينه پيشنهادي ما به شما محصولات ژاپني است و اگر به دنبال خريد خودروهايي با رانندگي هيجان انگيز و فناوري روز هستيد ما به شما محصولات غير ژاپني را توصيه ميکنيم که البته ديگر بايد قابليت اطمينان را تا حدودي به فراموشي سپاريد.
لينک مطلب
نشانکگذاری