تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 5 از 5

نام گفتگو: فعال کردن فيس‌تايم روي پارت نامبر امارات

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده فعال کردن فيس‌تايم روي پارت نامبر امارات

سلام
    باتوجه به اینکه آیفونم 16 گیگ حافظه بیشتر نداره قابلیت برنامه پذیریش هم کمه که به همین دلیل از جیلبرک کردنش منصرف شدم و ثصد دارم ارتقائش بدم(دادم البته!) البته هدف اصلیم این بود که بتونم فیس تایم رو فعال کنم که متاسفانه ظاهرا برای ایران هم فعال نمیشه. البته آپدیت جدید چیزی که توش به چشم اومد بیشتر تغییر در ظاهر کیبردشه که به نظرم قابل تحملتر شده (البته در قیاس با کیبرد آیپد که شکیله)
    بگدریم؛ طی آپدیتی که کردم باز هم فیس تایم برام فعال نشد و درخواستدارم اگه ممکنه لطفا آپدیت 6.1.4 رو هم بزارید اینجا فقط چیزی باشه که مربوط به جای درست درمونی باشه که فیس تایم فعال بشه. ( خودم بخام بگیرم باید از یک آی پی خارجی اروپایی یا آمریکایی استفاده کتم که کندی سرعت و عدم موفقیتهای پیاپی سرانجامش خواهد بود.)
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

اپل مثل نوکیا و سامسونک و غیره نیست که برای هر منطقه‌ای یه فریمور داشته باشه و فریمور برای تمام پارت‌نامبرها یکیه و فقط CDMA و GSM بودنشون فرق داره، که برای آی‌فون‌های ایران باید GSM رو بریزید. جای دیگه خدمت‌تون عرض کردم که فیس‌تایم برای پارت‌نامبر امارات فعال نمی‌شه، ربطی به اینکه چه ورژنی رو هم بریزید نداره، تنها راهش اینه که توئیکش رو نصب کنید.

این هم آخرین ورژن فریمور برای آی فون 5:

فرمور 6.1.4
    GSM
    http://appldnld.apple.com/iOS6.1/091...0_Restore.ipsw

CDMA
    http://appldnld.apple.com/iOS6.1/091...0_Restore.ipsw

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط PAYAM مشاهده گفتگو
    جای دیگه خدمت‌تون عرض کردم که فیس‌تایم برای پارت‌نامبر امارات فعال نمی‌شه، ربطی به اینکه چه ورژنی رو هم بریزید نداره، تنها راهش اینه که توئیکش رو نصب کنید.
    احتمالا متوجه نشده بودم!
    اما شنیده بودم که اگر با آی پی بقیه جاها آپدیت کنی درست میشه. در واقع این بابایی که باش صحبت میکردم (مغازه داره و 90 درصد کارش نرم افزاره فقط- و البته اطلاعات گرفتن ازش حکم اهداء عضو داره براش!) میگفت که اینکار رو خیلی بارها انجام داده و درواقع یکی از کاراش همینه که دستگاه های پارت امارات رو با آی پی آلمان فکرکنم(خودش سرور داره) آپدیت میکنه و فیس تایم هم روشون فعال میشه. به نظرم هم منطقی میاد؛ آخه اگه دستگاهی از امارات خارج بشه و بیاد تو اروپا که ممنوعیت ارتباط تصویری ندارند چرا نباید فیس تایم براشون غیرفعال باشه!؟
    (نصب توئیک ها کلا مربوط به دستگاه های جیلبرکی هستند دیگه؟)
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

عرض کردم که فایل فریمور یکیه و چه شما آفلاین بگیرید و بعد نصب کنید و چه آنلاین (با هر آی‌پی) بگیرید و آپدیت کنید نتیجه‌ی کار یکیه. ایشون اگر بدون جلبرک برای شما روی پارت نامبر امارات فیس‌تایم تونست نصب کنه معرفی‌شون کنید بفرستیمشون واسه کنفرانس wwjc امسال )

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

زمان پیوستن
    05 Sep 2014

پیش گزیده

دوستان سلام من يه آيپد اير واي فاي گرفتم به اميد داشتن facetime بعد از دو روز فهميدم پارت نامبر اماراته ، بعد از چند روز تونستم جيلبريكش كمن تا فيس تايم رو نصب كنم ، ولي وقتي facetime hacktivator رو نصب كردم باز هم گزينه facetime تو setting نمياد !!!!! كسي نميدونه بايد چيكار كنم؟

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد
  • کد [VIDEO] اکنون روشن مي‌باشد