تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 12 از 12

نام گفتگو: درخواست برنامه‌اي براي ريموت دسکتاپ

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده درخواست برنامه‌اي براي ريموت دسکتاپ

سلام
    یک راهنمایی برای ریموت دسکتاپ میخاستم. راستش به نرم افزاری احتیاج داشتم که بتونم کامپیوترمو هدایت کنم با تبلتم. چند تا نرم افزار گرفتم که که اکثرا با اینترنت کار میکردن. یه چیزی میخام که با شبکه خونگیم بدون اینترنت کار کنم. به چند تا نرم افزار رسیدم با نام های remote d. و vnc client که هر دو مشکل مشابه رو داشتم و به صفحه زیر رسیدم
    http://upload.tehran98.com/img1/u6y2...5vsj5k8zj5.jpg
    حالا نمیدونم اینجا باید چه کنم!
    Ip کامپیوترمو میدم اما جواب نمیده. البته بقیه تنظیماتشو نمیدونم! یکی از دوستان داره این نرم افزارو که اصلا کلا از گوشی به عنوان مانیتور استفاده میکنه و حتی مانیتور هم نداره. پس از رو کامپیوترش کاری نمیکنه چون از همون اول روشن شدنش رو گوشی دارتش. فقط از اونجایی که خیلی وارد نیست ( چون دیدم آی پی کامپیوترش تو شبکه خودش-۱۹۲.۱۶۸. ... . ... . بود بعد بش گفتم خوبه اینترنت نمیخاد گفت چرا نه باید باشه و یکی دو تا توضیح الکی دیگه فهمیدم خیلی بارش نیست باشم بحث کنم بی فایدست) نمیشه از خودش بپرسم. اگه راهی هست ممنون میشم بگید، خیلی از شبکه سر در نمیارم من.
    عکس هاي پيوست عکس هاي پيوست
    • نوع فایل: jpg image.jpg (25.0 کیلوبایت, 0 ديدار)
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

برنامه واسه ریموت دسکتاپ زیاد هست، بعنوان مثال می‌تونید از Jump Desktop Remote Desktop RDP VNC استفاده کنید:
    http://dl.vmall.com/c0nar34waw

برای این کار کافیه آی‌پی داخلی کامپیوترتون رو وارد کنید (بطور معمول با 192.168 شروع می‌شه. بذای فهمیدن آی‌پی‌تون می‌تونید از دستور ipconfig توی cmd استفاده کنید) ضمن اینکه هم دیوایس‌تون و هم کامپیوتر هر دو باید توی یه شبکه باشن، یعنی هر دو به یه مودم یا روتر متصل باشن. وجود اینترنت هم لازم نیست.
    اگر نمی‌تونید به کامپیوتر وضل شید ابتدا ببینید آی‌پی کامپیوترتون رو می‌تونید پینگ بکنید یا نه. (از برنامه‌ی Network Analyzer می‌تونید استفاده کنید: http://iphonecake.com/appcake/app_557405467_.html)
    حتمن هم چک کنید که قابلیت ریموت دسکتاپ کامپیوترتون هم روشن باشه. (بصورت دیفالت در ویندوز سون خاموش است. طریق روشن کردن: http://www.howtogeek.com/howto/windo...windows-vista/)
    از خاموش بودن فایروال، *** ، پراکسی‌فایـر، آنتی‌ویروس و هرچیز دیگه‌ای که ممکنه route نتورک شما رو تغییر داده باشه یا جلوی کانکشن از بیرون ر وبگیره هم مطمئن شید.

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

مرسی پیام
    با jump کار کرده بودم آنلاین که چیز خوبی بود نمیدونستم آفلاین هم داره. خیلی خوب جواب میده بهم فقط کاش میشد از توش صدای کامپیوتر هم شنید و البته کاش میشد فایل هم از توش جابجا کرد!
    اما خوب راجع به آفلاینش بعد از انجام دادن توضیحاتت ( که خیلی کامل و هم سطح من بود- ممنون) بعد از زدن اسم کامپیوتر کنترل شونده برای وصل شدن به تصویر زیری رسیدم
    http://upload.tehran98.com/viewer.ph...n3do29j5nn.jpg
    فکر میکنم این اطلاعاتی که اینجا میخاد همونیه که تو بقیه نرم افزار ها هم بود! حالا با این باید چی کار کنم و اطلاعاتش رو از کجا بگیرم و توش وارد کنم؟
    روی xp home edition جواب نمیده آفلاینه؟
    ( با این شیوه بدون نیاز به اینترنت میشه دیگه نیازی نباشه تو کامپیوتر کنترل شونده نرم افزاری نصب نشه و فقط به تنظیمات ویندوز بسنده کرد؟ چون این جوری اگه باشه میشه هرجایی که یک شبکه بی سیم گیر آورد کامپیوتر های توی شبکه رو کنترل کرد!)
    یک سوال دیگه هم دارم. راجع به اینکه راهی هست که بتونم با لپ تاپ یک شبکه بی سیم راه بندازم و بتونم با تبلتم همین جوری ریموتش کنم؟

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

مرسي پيام
    با jump کار کرده بودم آنلاين که چيز خوبي بود نميدونستم آفلاين هم داره. خيلي خوب جواب ميده بهم فقط کاش ميشد از توش صداي کامپيوتر هم شنيد و البته کاش ميشد فايل هم از توش جابجا کرد!
    اما خوب راجع به آفلاينش بعد از انجام دادن توضيحاتت ( که خيلي کامل و هم سطح من بود- ممنون) بعد از زدن اسم کامپيوتر کنترل شونده براي وصل شدن به تصوير زيري رسيدم
    فکر ميکنم اين اطلاعاتي که اينجا ميخاد همونيه که تو بقيه نرم افزار ها هم بود! حالا با اين بايد چي کار کنم و اطلاعاتش رو از کجا بگيرم و توش وارد کنم؟
    روي xp home edition جواب نميده آفلاينه؟
    ( با اين شيوه بدون نياز به اينترنت ميشه ديگه نيازي نباشه تو کامپيوتر کنترل شونده نرم افزاري نصب نشه و فقط به تنظيمات ويندوز بسنده کرد؟ چون اين جوري اگه باشه ميشه هرجايي که يک شبکه بي سيم گير آورد کامپيوتر هاي توي شبکه رو کنترل کرد!)
    يک سوال ديگه هم دارم. راجع به اينکه راهي هست که بتونم با لپ تاپ يک شبکه بي سيم راه بندازم و بتونم با تبلتم همين جوري ريموتش کنم؟

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Sayeye Khorshid مشاهده گفتگو
    مرسی پیام
    با jump کار کرده بودم آنلاین که چیز خوبی بود نمیدونستم آفلاین هم داره. خیلی خوب جواب میده بهم فقط کاش میشد از توش صدای کامپیوتر هم شنید و البته کاش میشد فایل هم از توش جابجا کرد!
    اما خوب راجع به آفلاینش بعد از انجام دادن توضیحاتت ( که خیلی کامل و هم سطح من بود- ممنون) بعد از زدن اسم کامپیوتر کنترل شونده برای وصل شدن به تصویر زیری رسیدم
    فکر میکنم این اطلاعاتی که اینجا میخاد همونیه که تو بقیه نرم افزار ها هم بود! حالا با این باید چی کار کنم و اطلاعاتش رو از کجا بگیرم و توش وارد کنم؟
    روی xp home edition جواب نمیده آفلاینه؟
    توی اون صفحه باید اطلاعات یوزر کامپیوترتون رو وارد کنید، یعنی همون یوزرنیم و پسوردی که باهاش وارد ویندوزتون می‌شید. اگر کامپیوترتون به دامین وصله (Join to Domain شده) یوزر رو بصورت user@domain یا domain\user وارد کنید ولی اگر Join to Domain نیستید یوزر رو وارد کنید. اگر بدون وارد کردن یوزر پسورد وارد کامپیوتر می‌شید و ویندوزتون XP ـه و برای ادمین پسورد تعیین نکردید، یوزر رو بزنید administrator و جای پسورد رو خالی بذارید.
    در مودر انتقال فایل و صدا خود RDP بصورت دیفالت ساپورت نمی‌کنه و فقط کلیپ‌بوردتون (یعنی متنی که کپی می‌کنید) از محیط ریموت به بیرون منتقل می‌شه.

( با این شیوه بدون نیاز به اینترنت میشه دیگه نیازی نباشه تو کامپیوتر کنترل شونده نرم افزاری نصب نشه و فقط به تنظیمات ویندوز بسنده کرد؟ چون این جوری اگه باشه میشه هرجایی که یک شبکه بی سیم گیر آورد کامپیوتر های توی شبکه رو کنترل کرد!)
    برای دسترسی/کنترل از راه دور هر دیوایسی راه‌های زیادی هست از جمله SSH، Telnet و Rlogin برای سیستم‌های برپایه‌ی یونیکس و خط فرمان یا ابزارهای گرافیکی مثل RDP (ریموت دسکتاپ) که ویندوز از اون استفاده می‌کنه. برنامه‌های 3rd Party زیادی هم هستند که روش‌های مشابهی رو فراهم می‌کنن که خب چون Native سیستم نیست احتیاج هست که روی هر دو سیستم نرم‌افزارهای مربوطه‌ش نصب بشه مثل TeamViewer و DameWare و امثالهم.
    اما در مورد مسئله‌ی موردبحث ما باید بگم که در هر صورت وقتی دسترسی ریموت رو باز باشه و پسورد ادمینی هم ست نشده باشه، فایروال یا هیچ برنامه ی نتورک منیجری هم نصب نباشه که ترافیک ورودی خروجی رو مدیریت کنه، همه‌ی اینا یعنی اینکه با دست‌های خودمون داریم درهای کامپیوترمون رو بروی بقیه باز می‌کنیم.

یک سوال دیگه هم دارم. راجع به اینکه راهی هست که بتونم با لپ تاپ یک شبکه بی سیم راه بندازم و بتونم با تبلتم همین جوری ریموتش کنم؟
    منطورتون بدون استفاده از روتر هست دیگه؟ اگه آره که می‌تونید از برنامه‌هایی که وایرلس لن لپ‌تاپ‌تون رو تبدیل به روتر می‌کنه استفاده کنید. ابته تا حایی که من می‌دونم برای همه سخت‌افزارها امکانش نیست.

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

دامین رو راستش نمیدونم چیه! ولی ما اینجا یدونه مودم وایرلس داریم که یه پرت سیمیش به کامپیوتر xp م تو اتاق وصله و با وایرلس هم به لپ تاپ 7 و تبلت و ... فکر کنم اسمن روتر گفته میشه به این مودمم و دیگه دامین رو نمیدونم اصلا چی هست! ولی من تو هر دو تا کامپیوتر user & password ساختمم حتی ولی باشون ارتباطی برقرار نکرد بازم. الان باز administrator رو بدون پسورد زدم باز جواب نداد.(البته رو 7 ه ! رو xp که حتی به اون صفحه هم نمیرسه-تو منابع انگلیسی خوندم home edition ها هم xp هم 7 هم ویستا remote desktop جواب نمیده و فعال نمیشه اصلا البته منظورش باید بدون اینترنت باشه چون با اینترنت که دارم از jump استفاده میکنم رو xp. xpم home edition ه ولی 7 profisional.حالا دیگه نمیدونم)
    از اینا گدشته نمیدونم چرا بیرون خونه با اینترنت که می خاستم با jump ریموت کنم وصل میشد از تو اون ابر هم که آخرین جلوه بود که یعنی الان رو دسکتاپه مقصدی رد میشد موس هم نشون میداد اما از کامپیوترم هیچی نشون نمیداد و صفحه سیاه بود. اما تا میومدم خونه امتخان که میکردم قشنگ نشون میداد که الان رو اسکرین سیور هست و تا موس رو تکون میدادم قشنگ مانیتورم روشن میشد!
    البته بگم که به نظر نمیرسه نرم افزاره آنلاین باشه چون یوزر پسورد جی میل ازم گرفت تو هر دو دستگاه برای وصل شدن بعد هم رفتم سیم تلفن رو از مودم کشیدم که شبکه داخلی رو چک کنم دیدم میتونم باز ریموت کنم اما نه دقیق! مثلا راست کلیک که کردم 1 دقیقه طول کشیدن حدودا تا اعمال شد در حالی که بااینترنت آنی بود!اون حافظه کلیپ برد رو هم تست کردم اما چیزی برا paste رو تبلتم آماده نشده بود.یعنی تو کلیپ برد تبلتم که نرفته بود!

برا اون سوالم آره منظورم بدون روتر بود که البته تو یکی از درسای دانشگاه یک روش برای ساخت شبکه خوندیم که دو تا لب تاپ رو به هم شبکه میکردیم و فایل شیرینگ اما باز تبلتم به شبکشون وصل نمیشد! از همین شبکه هه میشه استفاده کرد؟ اگه نه که ممنون میشم برنامه ی تست شده تو این زمینه سراغ داشته باشین هم بهم معرفی کنین. اگه اینو بتونم فعال کنم که دیگه برا کنفرانسا بی نظیر میشه!

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Sayeye Khorshid مشاهده گفتگو
    دامین رو راستش نمیدونم چیه! ولی ما اینجا یدونه مودم وایرلس داریم که یه پرت سیمیش به کامپیوتر xp م تو اتاق وصله و با وایرلس هم به لپ تاپ 7 و تبلت و ... فکر کنم اسمن روتر گفته میشه به این مودمم و دیگه دامین رو نمیدونم اصلا چی هست!
    توی ویندوز دو نوع شبکه کردن داریم، یکی Workgroup ـه که برای شبکه زیر 10 کامپیوتر مناسبه و یه راه‌حل بالاتر استفاده از Join to Domain و Active Directory و این‌هاست. با توجه به توضیحات شما این مورد رو بی‌خیال شو

ولی من تو هر دو تا کامپیوتر user & password ساختمم حتی ولی باشون ارتباطی برقرار نکرد بازم. الان باز administrator رو بدون پسورد زدم باز جواب نداد.(البته رو 7 ه ! رو xp که حتی به اون صفحه هم نمیرسه-تو منابع انگلیسی خوندم home edition ها هم xp هم 7 هم ویستا remote desktop جواب نمیده و فعال نمیشه اصلا البته منظورش باید بدون اینترنت باشه چون با اینترنت که دارم از jump استفاده میکنم رو xp. xpم home edition ه ولی 7 profisional.حالا دیگه نمیدونم)
    شما ببین اول از یکی از ویندوزهات به اون یکی می‌تونی ریموت بزنی یا نه. توی run تایپ کن mstsc اینتر کن و بعد در کادر باز شده آی‌پی اون یکی ویندوز رو بزن. اگه از ویندوزهات نمی‌تونی بهم دیگه ریموت بزنی احتمالن مشکل از ویندوزهاته، اگر نه مشکل از اپلیکیشن‌ته.
    اگر مشکل از اپلیکیشنه ببین کدوم یکی از این برنامه‌ها برات کار می‌کنه:
    http://iphonecake.com/appcake/search...p&x=-891&y=-83

از اینا گدشته نمیدونم چرا بیرون خونه با اینترنت که می خاستم با jump ریموت کنم وصل میشد از تو اون ابر هم که آخرین جلوه بود که یعنی الان رو دسکتاپه مقصدی رد میشد موس هم نشون میداد اما از کامپیوترم هیچی نشون نمیداد و صفحه سیاه بود. اما تا میومدم خونه امتخان که میکردم قشنگ نشون میداد که الان رو اسکرین سیور هست و تا موس رو تکون میدادم قشنگ مانیتورم روشن میشد!
    بصورت دیفالت وقتی ریموت می‌زنی روی کامپیوتر مقصد سشن بسته می‌شه و شما نمی‌تونی ببینی مگر اینکه توی تنظیمات فعالش کنی و البته سشن لوکال و سشن ریموت هر دو هم با یه اکانت وصل شده باشن.
    توی xp یه سشن بیشتر نمی‌شه داشت، ولی توی 7 ultimate و Pro اگر اشتباه نکنم 2 یا 3 تا سشن هم‌زمان می‌شه داشت.

البته بگم که به نظر نمیرسه نرم افزاره آنلاین باشه چون یوزر پسورد جی میل ازم گرفت تو هر دو دستگاه برای وصل شدن بعد هم رفتم سیم تلفن رو از مودم کشیدم که شبکه داخلی رو چک کنم دیدم میتونم باز ریموت کنم اما نه دقیق! مثلا راست کلیک که کردم 1 دقیقه طول کشیدن حدودا تا اعمال شد در حالی که بااینترنت آنی بود!اون حافظه کلیپ برد رو هم تست کردم اما چیزی برا paste رو تبلتم آماده نشده بود.یعنی تو کلیپ برد تبلتم که نرفته بود!
    کپی کردن کلیپ‌بورد و غیره تنظیمات اپلیکیشنه. ضمنن وقتی شما آی‌پی داخلی داری می‌دی (192.168) دیگه از روی اینترنت نمی‌تونی کامپیوترت رو ببینی که! مگر اینکه آی‌پی خروجی دستگاهت روی اینترنت رو بهش داده باشی.

برا اون سوالم آره منظورم بدون روتر بود که البته تو یکی از درسای دانشگاه یک روش برای ساخت شبکه خوندیم که دو تا لب تاپ رو به هم شبکه میکردیم و فایل شیرینگ اما باز تبلتم به شبکشون وصل نمیشد! از همین شبکه هه میشه استفاده کرد؟ اگه نه که ممنون میشم برنامه ی تست شده تو این زمینه سراغ داشته باشین هم بهم معرفی کنین. اگه اینو بتونم فعال کنم که دیگه برا کنفرانسا بی نظیر میشه!
    دقیقن می‌خواید چی کار کنید؟ اگر بین تبلت و کامپیوترتون می‌خواید فایل به اشتراک بذارید یه پروتکل خیلی مناسب برای دسترسی به فایل‌ها در ویندوز و لینوکس و مک و... استاندارد سامبا (samba) هست که توی سایدیا سرچش کن باید براش کلاینت iOS هم باشه. (http://thebigboss.org/samba-file-sha...r-ios-released) اما برای کنترل کردن دیوایس‌ها از یه پلت‌فرم به پلت‌فرم دیگه باید یا از شبیه‌سازها استفاده کنید (مثل همین برنامه‌هایی که RDP رو توی iOS شبیه‌سازی می‌کنن) یا از استانداردهای دیگه استفاده کنید مثل TeamViewer و غیره. منتهی مشکل اینجاست که در حالت استاندارد و بدلیل مسایل امنیتی اپل اجازه نمی‌ده که دیوایسش از بیرون کنترل بشه، پس باید دنبال راه‌حل‌های سایدیا و جلبرکی باشی.

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

ممنون پيام هم بابت تاپيک هم اطلاعات جز به جز و کاملت.
    خوب حالا ميدونيم بحثمون از دامين خارجه.
    کارايي که گفتي رو انجام دادم و از روي xp آي پي 7 رو دادم و به صفحه log in ويندوز 7 روي مانيتور xp م رسيدم! اما تا روي يوزر کليک کردم پيام زير اومد برام.
    http://upload.tehran98.com/viewer.ph...4zxi5t4kym.jpg
    پس فکر کنم يه چيزي تو ويندوزم ايراد داره!(البته آلتيميت هست نه پرو!)
    ويندوز اکس پيم رو اگه پرو نصب کنم ميتونم آنين بهش دسترسي داشته باشم و از دانشگاه مثلا با تبلتم آن بشم و تو کامپيوتر خونم بگردم؟ نميتونم 7 نصب کنم گرافيکش نميشناسه اما تا يکي دو هفته ديگه سرم خلوت شه حتما بايد ويندوزمو عوض کنم چون ميخام پارتيشن تيبلش رو هم بهم بريزم.
    فعلا چيزي که ميخام همينه که کامپيوترم روشن باشه و بتونم آنلاين ريموتش کنم با تبلتم. چيزي رو که دوباره تست کردم اين بود که بدون اينترنت برنامه jumpً داره جواب ميده و فقط اولش لازمه به اينترنت وصل باشن. با گوگل آيديم که هم رو تبلت هست و هم روي کامپيوترم(xp) به هم مچ ميشن و بعد از قطع اينترنت کماکان کار ميکنن!البته مصرف اينترنتم رو هم چک کردم برا دو روز 500 مگ مصرف داشتم که اگه اشتباه نکنم برا همين تبادل اسکرين بوده باشه چون مصرفي که شخصا نداشتم! گيچ شدم نميدونم آنلاين اين آخرش يا نه!

اون مشکلي که مطرح کردم از بيرون با اينترنت فقط يک صفحه سياه بهم نشون ميداد هم ربطي به آي پيم نداره چون من اصلا هنوز با آي پي دادن دستي از هيچ جا وصل نيستم! همون کانکشن اينترنتي اي که با گوگل آي دي فعال ميشه رو امتحان ميکردم! که از تو خونه جواب ميده اما بيرون نه!
    براي کپي و اين چيزا ميزارم بعد بحث کنيم که مسائل قاطي نشه. (بحث که بسيار مفيد داره براي من دنبال ميشه)
    اما مسئله بعدي که اهميت مشابهي داره برام اينه که با ويندوز 7 لپ تاپم بتونم يک شبکه بي سيم ايجاد بکنم بدون نياز به هيچ روتر خارجي اي! فقط خودش و تبلتم! بعد بتونم با همون شبکه از طريق تبلتم لپ تاپم رو ريموت کنم! اين کارو بتونم انجام بدم خيلي عالي ميشه و عملا تبلتم ميشه يک سوپر تبلت ويندوزي! که کافيه لپ تاپم فقط همرام باشه هرجا و اگه راه اول هم که با اينترنته فعال بشه که ديگه خيلي راحت ميشم!

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

این عکسی که آپلود کردی رو من نمی‌بینم دوباره بذارش ببینم چی بوده داستان.

در مورد کنترل pc از روی iPad بهرحال یه نتورکی باید وجود داشته باشه که هردوی این دستگاه بهش دسترسی داشته باشن که بتونن همدیگه رو ببینن. حالا این نتورک می‌تونه اینترنت باشه یا این که لوکال باشه.
    دسترسی به pc از طریق اینترنت فرق چندانی با لوکال نداره و فقط باید آی‌پی سمت اینترنت pc رو داشته باشی و از برنامه‌های مخصوص این کار استفاده کنی که داستانشو بالاتر گفتم. ایرادش منتهی مشکلات سرعت اینترنته و مصرف شدن پهنای باند زیاد و ولید نبودن آی‌پی و اینا.
    حالا یه راه دیگه هم اینه که نتورک لوکال رو شبیه‌سازی کنی اینجوری که وایرلس‌لن لپ‌تاپت رو به اکسس‌پوینت تبدیل کنی، یعنی مثل یه روتر یا اکسس‌پوینت یا همون مودمت بقیه دیوایس‌ها بتونن بهش وصل بشن. من تجربه‌ای در این مورد نداشتم ولی همون‌طور که گفتم گویا برای بعضی چیپ‌ست‌ها می‌شه فقط. گوگلش کنی احتمالن برنامه‌ها و روش‌هاشو می‌تونی پیدا کنی.
    بشرط اینکه تونستی از این طریق تبلتت رو به pc وصل کنی، اونوقت انگار دو تا دیوایس روی یه شبکه هستن مابقی داستان هم که مشخصه.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

زمان پیوستن
    16 Apr 2006
    شهر
    مشهد
    اتومبيل
    سمند LX 85
    گوشی موبایل
    6630 بود، شد P990i

پیش گزیده

چرا اینقدر راه دور میرین و از teamviewer استفاده نمی کنید؟

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

برنامه مورداستفاده خیلی مهم نیست. بحث اصلی اوردن دیوایس‌ها روی یه شبکه‌ست.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

Team viewr خوبه اما چون سايز رزولوشن کامپيوتر مادر رو بهم ميريزه ترجيه ميدم ازش استفاده نکنم.
    http://upload7.ir/viewer.php?file=07...3281436615.jpg
    اين تصويرست الببته بالاشو بريدم که حجمش کم بشه با دوربين از مانيتور عکس گرفتم. اسکرين شات نميداد.
    راستي ويندوز اکس پي هم پروفيشينال کردم.
    الان ظاهرا من فقط با اينترنت تو شبکه محليم ميتونم کامپيوترم رو هدايت کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله Sayeye Khorshid : 18 May 2013 در 05:13 PM

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند