تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 5 از 5

نام گفتگو: نسخه نهايي iOS 6 عرضه شد

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده نسخه نهايي iOS 6 عرضه شد

چند روزي از پيش فروش آيفون 5 که با iOS 6 عرضه مي‌شود نگذشته، و حالا اپل کاربران دستگاه‌هاي قديمي‌ترش را بيش از اين منتظر نگذاشته و جديدترين سيستم عامل خود را جهت دانلود در اختيار عموم قرار داده است. iOS که اپل آن را پيشرفته‌ترين سيستم عامل موبايل در جهان مي‌داند، آيفون‌هاي 4 و 4S و حتي 3GS را پشتيباني مي‌کند. آيپد هاي نسل 2 و 3 به همراه آيپاد تاچ هاي نسل 4 و 5 نيز مي‌توانند از اين سيستم عامل بهره ببرند.
    همواره يکي از مزيت‌هاي iOS در مقايسه با رقيبش يعني اندرويد، ارائه آپديت‌هاي منظم و پشتيباني از دستگاه‌هاي قديمي بوده. با اين وجود با توجه به سرعت رشد تکنولوژي در سال‌هاي اخير، برخي از ويژگي‌هاي iOS 6 بر روي دستگاه‌هاي قديمي اجرا نمي‌شود. اگر مي‌خواهيد از وضعيت برخورداري دستگاه خود از امکانات iOS 6 آگاه شويد، مي‌توانيد از جداول زير کمک بگيريد:‌
    در نهايت توجه داشته باشيد که iOS 6 دقايقي پيش در اختيار کاربران قرار گرفته و ممکن است به علت کنترل فشار بر روي سرورها، اپل با فاصله زماني آن را در اختيار همگان قرار دهد.
    منبع

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

آي‌اواس 6 مثل آپگريد iOs 4 يا iOs5 خيلي آپديت چشمگيري نيست و بقول وبلاگ BigBoss بيشتر شبيه 5.1.2 مي‌مونه تا 6.
    ضمن اينکه توجه داشته باشيد با اين آپديت برنامه نقشه خود اپل جاي گوگل مياد و هنوز نمي‌شه مطمئن بود که برنامه نوظهور اپل بهتر از برنامه قديمي گوگل باشه يا نه. يوتوب هم ضمنن حذف مي‌شه که البته خيلي چيز مهمي هم نيست.
    باتوجه به جدول بالا هم براي منه آيفون4 دار چيز دندان‌گيري هم نداره.

و البته از همه مهم‌تر هنوز جلبرک پايداري براش نيست. پس تا خبري از جلبرک نيست آپديت نکنيد. من جاي دوستاني که جلبرک نکردن بودم هم نمي‌کردم، چون با آپديت به ورژن بالاتر نمي‌تون ديگه داون‌گريد کنن شانس جلبرک رو 5.1.1 رو هم از دست مي‌دن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

البته نقشه گوگل در اپستور به صورت مجانی از طرف گوگل بعد از این اقدام اپل منتشر شد و شما میتونید از هر دو استفاده کنید
    البته الان میتونید ۵.۱.۱ جلبریک کنید وshsh دستگاه رو استخراج و ذخیره کنید و واسه تنوع هم شده تجربه ۶ رو داشته باشید
    البته گفته ها حاکی از اینه که سرعت و مصرف باتری بهبود پیدا کرده ...

زمان پیوستن
    21 Jan 2005
    شهر
    San Francisco
    اتومبيل
    پیکان جوانان گوجه ای با روکش قرمز!
    گوشی موبایل
    نوکیا 1611

پیش گزیده

من چون دولپر اکانت دارم قبلاً 6 رو تجربه کردم. با پیام موافقم. چیز دندون گیری نیست...
    ديتا سنتر محبوب من!

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

البته نسخه بتا بوده و فقط الان اگر مصرف باتریش و روان بودن سیستم بهتر شده باشه تو دیوایس های مختلف کفایت میکنه

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد
  • کد [VIDEO] اکنون روشن مي‌باشد