تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 14 به 15 از 15

نام گفتگو: تحلیلی بر انتقادهای شدید مقابل آیفون5!

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

محصولات اپل مثل بنز و بی ام و می مونن.... شاید از لحاظ آپشنی کمتر از برخی ماشین های بزک کرده () باشند ولی سواریشون با هیچ ماشینی قابل قیاس نیست!!! دقیقا اپل هم همینجوریه... لذت استفاده از آیفون یا آی پد هم اصلا قابل قیاس نیست با دستگاه های دیگه... هنر اپل هم همینه... یه ترکیب فوق العاده از کیفیت و امکانات رو فراهم کرده که تا توی دستت می گیری احساسش می کنی!!!
    من خودم اصلا به غیر از iOS با سیستم عامل دیگه ای نمی تونم کار کنم اعصابم خورد میشه اینقدر قاطی پاتیه
    ولی بعضیا براشون بعضی چیزها که اپل زیر بارش نمیره مثل ارسال بلوتوث یا صفحه نمایش خیلی گنده مهمه...یا اینکه خیلی ها نمی تونن این همه پول اختصاص بدن واسه گوشی... یا تنوع بیشتری در محصولات جستجو می کنن! طبیعتا اندروید ها بهترین گزینه هستند و باید به اعتقادشون احترام گذاشت اونجاست که حرف دوستان مبنی بر بهترین بودن گلکسی س3 تایید میشه
    البته هرکی بخواد بنزشو فول آپشن کنه میتونه جیلبرک کنه ها

زمان پیوستن
    30 Jan 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Citroen New C5
    گوشی موبایل
    iPhone 4

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hamed_mo مشاهده گفتگو
    ما تصور مي‌کنيم که بيشتر مردم دوست دارند در هر به‌روزرساني آي‌فون شاهد تغييرات ظاهري بنيادي يا دست‌کم قابل ملاحظه‌اي باشند، بي‌شک اپل ابزارهايي براي گرفتن بازخورد از مردم دارد و از اين تمايل هم آگاه است، اما اپل آنقدر ذکاوت دارد که برآورد کرده باشد اين تمايل مردم، تمايلي اصيل و ريشه‌اي نيست!

بيشتر مردم تنها به خاطر اين مطلب خواستار تغييرات ظاهري هستند که آسان‌ترين شيوه درک ارزش‌ها از ديدشان، تر و تازگي ديداري است. اما اپل حدس زده است که اين تمايل زودگذر باشد و با فاصله گرفتن از هر جلسه معرفي، چيزي که عملا اهميت دارد، کارايي و کاربرد گوشي‌شان باشد.

دقيقا نظر منم همينه اول مردم انتظار يک گوشي با ظاهر کاملا متفاوت هستن و اولش تو ذوقشون ميخوره اما اونهايي که ايفون باز هستن يک مدتي که تو دستشون بگيرن به درونشن پي ميبرن. ضمنا کسي دائما طراحي قبليشو کلا عوض ميکنه که يا طراحيش نسبت به رقبا معيوب و اصولا ايراد فني داشته باشه يا از نظر زيبايي از رقبا عقب باشه و دست اخر يا به طراحي جديدي که کاملا بهتر و انقلابي باشه دست يافته باشه که به نظر من اپل شامل هيجکدوم از اينها نشده.
    Nokia 2110 > Sony Z5 > Sonyericsson T68i > Sonyericsson P800 > Sonyericsson K750 > Imate K-Jam > HTC HD > HTC HD2 >iPhone4 > ​iPhone5
    Renault 5 & mitsubishi Pajero 92> pride hatchback & citroen xantia> peugeot 206 T4> T2> T5> T6> Mazda 3 T3 & Camry 2007> ​Citroen New C5
    تجربه رانندگي با سيتروئن C5 X7 و مقايسه آن با خودروهاي ديگر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند