تبليغات در پي‌هالز

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 1 به 13 از 46

نام گفتگو: رانا RUNNA

زمان پیوستن
    08 Mar 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    مگان 2000
    گوشی موبایل
    iphone 4S

پیش گزیده رانا RUNNA

همه گفتگوهاي مربوط به خودروي رانا در اين قسمت انجام ميگيرد.
    دستانی که کمک میکنند بسی مقدس تر از لب هایی هستند که دعا میکنند .
    کوروش کبیر

زمان پیوستن
    08 Mar 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    مگان 2000
    گوشی موبایل
    iphone 4S

پیش گزیده

درود بر همگی
    من دیروز رفتم یک دستگاه رانا ثبت نام کردم . البته فقط به عنوان سرمایه گزاری و نه برای استفاده . چون همونطورکه تجربه نشون داده تو ایران سری اول ثبت نامی هر ماشینی معمولا سود خوبی داشته . من دیروز حدود ساعت 12:30 رسیدم به نمایندگی ........ ایران خودرو که با واریز 10 میلیون تومن پیش پرداخت کار ثبت نام رو انجام بدم . خانمی که مسئول ثبت نام بود بعد از چک کردن گفتش که سهمیه مهر و آبان کاملا پر شده و فقط میتونید برای آذر ماه ثبت نام کنید ، گفتم اشکال نداره تا دیر نشده همین رو برام بنویس که 10 تومن رو دادم وکار انجام شد .
    یه چیزی که برام خیلی جالب بود این بود که تو بروشوری که برای رانا اونجا به مشتریا میدادن تمام مشخصات فنی از اون چیزی که تو سایت ایران خودرو هستش و تو تمام سایتای دیگه مغایرت داشت اونم مغایرت منفی و نه مثبت یعنی همه چیز رو کمتر اعلام کرده بودند :
    قدرت موتور 105 اسب بخار که تو تمام سایتا 110 نوشته شده و اصولا موتور TU5 که رو این ماشین قراره سوار بشه همینه و نه چیز دیگه
    صفر تا صد 12 ثانیه که قبلا 11 ثانیه اعلام شده بود برای V8 با همین موتور و وزن بیشترش این عدد حدود 11 هستش
    سرعت نهایی 189 که قبلا 193 اعلام شده بود
    تو عکساش که ماشین خیلی قشنگیه (نمای بیرونی) و اگه بخوائیم با V8 که در واقع رانا همین ماشینه با یه سری تغییرات جزیی مقایسش کنیم از نظر من خیلی زیباتره تا نظر بقیه دوستان چی باشه
    از نظر موتور و گیربکس و سایر مشخصات فنی هم در واقع تا جایی که من اطلاع دارم تفاوتی با V8 یا تیپ 5 نداره
    از نظر داشبورد و طراحی داخلی به نظر من برتری با V8 هستش و البته در زمینه آپشن هم بجز تهویه اتوماتیک برای V8 و دستی برای رانا من تفاوت دیگه ای تو این دو تا ماشین ندیدم .
    با توجه به قیمت 19/5 V8 فکر میکنید زمان تحویل این ماشین (رانا) قیمتش تو بازار چند خواهد بود ؟
    اینم خدمت دوستان بگم که علاوه بر 10 تومنی که پرداخت کردیم حدود 5 تومن هم زمان تحویل ازمون میگیرن و اینکه 20 درصد سود مشارکت داره که با حسابی که کردم اگه 6 ماه بعد ماشین رو تحویل بدن حدود 1 میلیون سودش میشه و قیمت تموم شدش میشه حدود 14 تومن
    منتظر نظرات ارزشمند دوستان عزیزم هستم
    دوستون دارم
    سپاس
    کوروش کبیر

زمان پیوستن
    05 Sep 2011

پیش گزیده

به نظر شما دوست عزیز توی این کشوری که همه دارن سر همدیگر رو کلاه گشاد میزارن ممکنه در زمان تحویل قیمت همون 15 میلیون باشه!!!!!!!!!

زمان پیوستن
    16 Apr 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Runna
    گوشی موبایل
    HTC Touch HD

پیش گزیده

دوست من
    چند تا تفاوت ريز هست كه نديدي
    1- بوق اين ماشين مثل 405 روي دسته هست نه روي فرمان. ميتوانيد به دفترچه اين خودرو در سايت ايران خودرو مراجعه كنيد
    2- ترمزهاي عقب اين خودرو كاسه اي هست و نه ديسكي كه اين هم تفاوت فاحشي هست در قدرت ترمز
    3- شيشه هاي عقب هم دستي هست و نه برقي
    4- فرمان هم فرمان سمند هست و نه 206 كه ظاهر داخل خودرو رو خيلي زشت كرده و اي كاش اين كار رو نمي كردند
    5- تريپ كامپيوتر روي اين ماشين نصب هست در حاليكه روي 206 بايد LCD نوع B بگيريد. (دفترچه خودرو)
    6- كنترل دستي ضبط يا همان ريموت بغل فرمان رو نداره كه خيلي بده. من خودم چون V8 داشتم با اين قابليتش خيلي حال مي كردم
    7- شاسي باز و بسته شدن درب انگار حذف شده. هر چي عكس از رانا منتشر شده ، اين شاسي ها روي در ديده نميشه.
    8- در عكسي كه در سايت ايران خودرو هست، دستگيره درب كشويي هست اما در نمونه هاي واقعي ساخته شده بصورت پروتوتايپ (نمونه) دستگيره ها، 206 هستند
    9- حتي در نمونه هايي كه براي افتتاح جلوي خبرنگارها ديده شده ، اين خودرو نمد كاپوت نداره! من نمي دونم چرا اين رو روي ماشينها نمي بندند؟ هم از گرما و هم از صدا مقداري جلوگيري ميكنه. اين موضوع دليليش چيه ؟ من نمي دونم!

در پايان عرض كنم كه 15 خودرو در عرض 2 روز پيش فروش شد و امروز دي - بهمن - اسفند رو دارند پيش فروش ميكنند!!!
    الان خرداده، براي اسفند!!!
    در نهايت ميتونم بگم اين ماشين بدون شك اگر حتي بدترين كيفيت رو هم داشته باشه با قيمت 15 تومن عرضه نميشه چون موتور TU5 هرچي باشه موتور ارزوني نيست. مگر اينكه ايران خودرو توي اين ماشين حركت زده باشه و همه چيز رو عوض كرده باشه
    خودم هم يه دونه ابان نوشتم.
    خدا به خير كنه
    علي خاوري
    Honesty is the best policy

زمان پیوستن
    08 Mar 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    مگان 2000
    گوشی موبایل
    iphone 4S

پیش گزیده

درود بر شما علی جان
    1- حق با شماست . البته خیلی هم تفاوت مهمی نیست
    2- ترمزهاش هر چها چرخ دیسکی هستش . تو بروشورش هم دقیقا همینو نوشته
    3- تمام شیشه هاش برقیه
    4- به نظر من زشت نیست . البته فرمون 206 هم همچین آش دهن سوزی نیست
    5- اینو نمیدونستم . آپشن خیلی خوبیه . ال سی دی تایپ B فکر کنم حدود 300 تومن باشه
    6- حق با شماست
    7- دقیقا متوجه منظور شما نشدم . اگه منظورت زبونه قفل هستش که مثل 206 و داره و مثلا مثل 207 یا مگان نیست که کلا هیچ زبونه یا اهرم کنار دستگیره در وجود نداشته باشه و قفل کردن درها فقط با دگمه روی داشبورد یا بین صندلیهای جلو باشه . میشه بیشتر توضیح بدی ؟!!!
    8- نظری ندارم
    9- دلیلش د...ز...د...ی هستش همین . من 207 هم که داشتم زحمت د...ز....د....ی......ش رو کشیده بودن و نداشتش و البته با شما موافقم که بودنش ضروریه . ولی خب قیمتی هم نداره 17 تومن قیمتشه .
    با تمام این تفاصیل در رابطه با قیمت این ماشین موقع تحویل چه کارخانه و چه بازار آزاد نظر بدین که آیا مثلا منی که صرفا برای سرمایه گزاری این کار رو کردم سود میکنم یا خیر ؟ اگه سود میکنم چقدر ؟
    پیروز باشید
    سپاس
    کوروش کبیر

زمان پیوستن
    16 Apr 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Runna
    گوشی موبایل
    HTC Touch HD

پیش گزیده

سلام
    در مورد بند 7 منظورم دقيقا همينه. شايد من اشتباه ميكنم و وجود داره اين زبونه .

من فكر ميكنم اين خودرو براي سرمايه گذاري ماشين بدي نباشه. من كارشناس خودرو و يا كارشناس بازار نيستم اما چند تا ماشين خريدم و فروختم و با توجه به تجربه خودم ميگم اين ماشين با 15 تومن وارد بازار نميشه.
    اگر دقت كنيد خدود 1 ميليون و صد هزار تومان بابت كارت طلايي سه ستاره و بيمه بدنه در هنگام ثبت نام به شما ياد اوري شده.
    من فكر ميكنم اين ياداوري يعني اينكه اين پول ، جداي از اون 15 تومن هست!
    ضمن اينكه من فكر ميكنم 15 تومن براي مدل پايه بدون هيچ امكاناتي باشه و براي مدلهاي بالاتر قيمتي معادل يا حتي بالاتر از v8 در نظر گرفته بشه.
    غير از اين نمي تونه باشه چون بازار v8 رو رانا زمين ميزنه! قبول نداريد؟ منظورم اينه كه اگر رانا فول اپشني وجود داشته باشه، اون وقت اگر رانا ارزان تر باشه، كسي ميره v8 بخره؟ خوب مردم ميرن ماشين جديدتر و ارزونتر رو ميخرند!
    من فكر ميكنم اين ماشين قيمتش گرانتر بشه و تا يه مدتي هم قيمت بيرون از كارخانه و داخل كارخونه يه تومن تفاوت داشته باشه.
    اين حرف رو هم براي اين ميگم كه، توليد اين ماشين خيلي محدود امسال انجام ميشه و بازار رو اشباع نمي كنه.
    همين الان v8 با حدود 400 تومن تا 700 تومن اختلاف در بازار ازاد فروخته ميشه.
    با توجه به جميع مواردبالا فكر ميكنم اين ماشين اختلاف ياد شده،‌يعني حدود 1 تا 1.5 رو حتما در بازار پيدا ميكنه
    علي خاوري

زمان پیوستن
    13 Jan 2011
    اتومبيل
    ماکسیما+206type2
    گوشی موبایل
    nokia N8

پیش گزیده

کسای که واسه خودشون میخوان که هیچی،ولی کسای که میخوان سرمایه گذری کنن بعید میدونم سود اونچنانی کنن....چرا؟؟؟چون ایران خودرو به این 10 تومن ودیعه سود 20% میده بعد 10 تومن سود 20% میشه ماهی حدود 160 تومن بعد کسای که واسه آذر ثبت نام کردن یعنی 6 تا 160 تومن که میشه حدود 1 تومن زیر قیمت فروش فوری کارخونه.....چون بقیشم باید موعد تحویل ماشین بدی سودی بهش تعلق نمیگیره.......در نتیجه ماشین رو 1 تومن زیر قیمت فروش کارخونه میگیرین میاین تو بازار نهایت نهایتش 1 تومنم تو بازار سود کنی(که الان هیچ کدوم از محصولات زیر 20 میلیون ایران خودرو اختلاف قیمت کارخونه و بازار 1 تومن نیست،بجز اونایی که ایران خودرو به بازار مستقیما نمیده مثه تیپ 5 و با واسطه میفروشه....)این نظر شخصی من بود.......نتیجه بحثم اینه که نمیصرفه 10 تومن پول رو بخوابونی ببینم بعد از 6 ماه 1.5 سود کنه یا نه؟؟؟

زمان پیوستن
    16 Apr 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Runna
    گوشی موبایل
    HTC Touch HD

پیش گزیده

قيمت رانا احتمالا 16 تومان؟

http://www.asrekhodro.com/fa/news/85...%B1%D8%AF.html
    علي خاوري

زمان پیوستن
    16 Apr 2010
    شهر
    رشت
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    Nokia 500

پیش گزیده

سلام
    دوستان کسی اطلاعی نداره هاچبکش از کی عرضه میشه؟
    يه ضرب المثل چيني است ميگه :
    تا ايران هست بازيافت چرا؟!؟

زمان پیوستن
    08 Mar 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    مگان 2000
    گوشی موبایل
    iphone 4S

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mehdi 2010 مشاهده گفتگو
    سلام
    دوستان کسی اطلاعی نداره هاچبکش از کی عرضه میشه؟
    مگه این ماشین قراره هاچبکش هم ساخته بشه ؟!!!!
    من تا الان چنین چیزی نشنیدم .
    کوروش کبیر

زمان پیوستن
    16 Apr 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Runna
    گوشی موبایل
    HTC Touch HD

پیش گزیده

اين ماشين سدان هست و نمونه هاچبك ندارد.
    علي خاوري

زمان پیوستن
    24 May 2011
    شهر
    مشهد
    اتومبيل
    Nissan MAXIMA
    گوشی موبایل
    SG Gio

پیش گزیده

مدیر کل نظارت سازمان حمایت خبر داد: پیشنهاد قیمت 16میلیونی برای رانا

فارس- مدیر کل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت با بیان اینکه قیمت رانا هنوز مصوب نشده است، گفت: ایران خودرو در پیش فروش رانا دوره زمانی تحویل خودرو را باز گذاشته‌است که قصد داریم این دوره را محدود کنیم.
    شهرام میرآخرلو ‌در پاسخ به این سؤال که آیا قیمت فروش رانا در سازمان حمایت مشخص شده است؟ اظهار داشت: خیر هنوز قیمت مشخص نشده و این مسئله در دست بررسی است.
    وی تصریح کرد: از ایران خودرو خواسته‌ایم تا اطلاعات و مدارک مربوط به پیشنهاد خود را به سازمان حمایت ارائه کند و امیدواریم طی 10 روز آینده قیمت فروش رانا مشخص شود.
    وی ادامه داد: برای بررسی موضوع پیش ‌فروش رانا، امروز جلسه کمیته قیمت گذاری خودرو تشکیل می‌شود و پس از تعیین شرایط نهایی فروش، تخفیف‌های لازم برای خریداران اعمال خواهد شد.
    میرآخرلو تصریح کرد: خودروسازان با توجه به برنامه تولید هر محصول و توان عرضه آن می‌توانند از دفتر ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت مجوز پیش فروش دریافت کنند که ایران خودرو نیز این کار را انجام داده است اما در عین حال باید مجوز سازمان حمایت را نیز دارا باشند.
    وی افزود: اخیراً با توجه به انتقال کمیته خودرو به سازمان حمایت، شرایط کار مقداری عوض شده که برای حل این مشکل امروز جلسه کمیته خودرو تشکیل خواهد شد.
    * بازه زمانی تحویل رانا باید محدود شود
    وی با بیان اینکه پیش فروش رانا از نظر مباحث قیمتی و زمان تحویل محصول در کمیته خودرو بررسی خواهد شد، اظهار داشت: ایران خودرو در پیش فروش رانا دوره زمانی تحویل خودرو را باز گذاشته است که قصد داریم این دوره را محدود کنیم.
    وی افزود: ایران خودرو نمی‌تواند در قراردادهای فروش خود به مشتری بگوید که محصول را در بازه زمانی شهریور تا آذر تحویل می‌دهیم بلکه باید یک زمان مشخص برای هر ثبت نام ذکر شود و مشخص باشد که خودرو دقیقاً در چه ماهی به مشتری تحویل داده می‌شود.
    مدیر کل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت با بیان اینکه این حق مردم است که بدانند قیمت نهایی خودروی پیش فروش شده چقدر است، تصریح کرد: طبق پیشنهاد ایران خودرو قیمت رانا با آپشن به حدود 16 میلیون تومان می‌رسد البته شرکت نمی‌تواند محصول را به قیمت دلخواه خود و خارج از مصوبه سازمان حمایت عرضه کند.
    وی افزود: ایران خودرو با توجه به تجربه‌ای که از نحوه قیمت‌گذاری سازمان حمایت دارد پیشنهاد خود را ارائه کرده و اختلاف قیمت مصوب ما نیز با قیمت پیشنهادی زیاد نخواهد بود.

زمان پیوستن
    16 Apr 2010
    شهر
    رشت
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    Nokia 500

پیش گزیده

تو خبرها چندوقت پیش خونده بودم که چابکشم میاد...
    فکر کردم با همین مدل سدان عرضه میشه ولی خبری ازش نیست..
    يه ضرب المثل چيني است ميگه :
    تا ايران هست بازيافت چرا؟!؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند