سلام امروز قسمت شد توی یه رانا بشینم ! البته باهاش رانندگی نکردم .
موقعی که ماشین رو میبینین دو دره بازیهای ایران خودرو به وضوح توی این ماشین دیده میشه ! اول از همه دستگیره های در هستش که شکلشون نسبت به زمان رونمایی عوض شده ! دومین ضدحال نحوه چینش چراغ های توی چراغ جلو هستش ! موقع رونمایی چراغ های جلو رانا واقعا قشنگ بود . قسمت پایینی راهنما و ... بود ولی الان کاملا معمولی شده !
وقتی از پشت به ماشین نگاه میکنین حس بهتری نسبت به SD بهتون القا میشه !!!! من که شخصا عقب رانا بیشتر بهم چسبید تا SD ! طراحی رانا در نگاه کلی قابل قبوله ولی وقتی از نمای روبه رو اونم موقعی که نشستین نگاش میکنین با یه موجود ناقص الخلقه رو به رو میشین ! توی این نما واقعا مهندسین شاهکار خودشون رو نشون دادن :دی
وقتی سوار ماشین شدم حس کردم سوار 206 شدم . هیچ فرقی با 206 نداره ! با دیدن داشبورد اولین ضد حال رو میخورین ! به نظر من کیفیت داشبورد واقعا افتضاحه ! البته شاید کیفیتش بد نباشه ها ! ولی اون چیزی که نشون میده دقیقا همین هستش که گفتم ! یه چیزی تو مایه های تندر ! سواریش همون 206 هستش و تفاوتی نداره ! سروصدای اضافی هم نداشت .
در کل رانا همون 206 تا حدی ارزون سازی شدس که اگه قیمتش توی رنج 15 میلیون میبود واقعا ارزش خریدش بالا بود !
نشانکگذاری