بحثي قديمي ولي نه با پاسخي کاملا دقيق
نظر شما چيه براي خريد؟![]()
بحثي قديمي ولي نه با پاسخي کاملا دقيق
نظر شما چيه براي خريد؟![]()
از لحاظ ظاهری که سلیقهایه. اما از نظر موتوری و هماهنگی گیربکس از تینا تعاریف زیادی شنیدم. از نظر امکانات هم برتری قابل لمسی بینشون وجود نداره. از نظر ایمنی من تینا رو برتر میدونم. مقاومت سقف و ستون در سوناتا در تصادفات منجر به واژگونی متاسفانه پایین بوده. تعلیقش هم ایراداتی به زعم دوستان دارنده، داره. کیفیت متریال هم در نیسان تینا بالاتر به نظر میرسه و تعلیق نرمتری هم داره.بحث خدمات پس از فروش هم فعلا نمیشه در موردش اظهار نظر کرد.
در کل نیسان تینا رو خودرویی ارزندهتر میدونم.
اکثرا گول زرق و برق سوناتا رو می خورند اما تینا کاملا برای اشخاصی با سن حدود 35 به بالا بهترین و کامل ترین انتخاب هست
دقیقا همینطوره مهدی جان...
بنده هم تینا رو پیشنهاد می کنم.
تینانا علاوه در همه مواردی که دوستان گفتن گیربکس CVT داره که تجربه کاملا متفاوتی رو از رانندگی به ادم میده. من اگر قرار بود بین این دو انتخاب کنم مسلما تیانا رو انتخاب میکردم.
Nokia 2110 > Sony Z5 > Sonyericsson T68i > Sonyericsson P800 > Sonyericsson K750 > Imate K-Jam > HTC HD > HTC HD2 >iPhone4 > iPhone5
Renault 5 & mitsubishi Pajero 92> pride hatchback & citroen xantia> peugeot 206 T4> T2> T5> T6> Mazda 3 T3 & Camry 2007> Citroen New C5
تجربه رانندگي با سيتروئن C5 X7 و مقايسه آن با خودروهاي ديگر
سلام
من هم صد در صد تينا رو انتخاب خواهم كرد. سليقه ها متفاوته ولي من حالم از قيافه ي سوناتا هاي جديد بهم مي خوره. به نظرم طراحش ديگه شورش رو در تعداد انحنا ها و خطوط و ... درآورده!
---
-ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم .... موجيم؛ كه آسودگي ما عدم ماست
منم تو این دو مورد انتخابم تینا هست از لحاظ قیافه سلیقه ای هست و من از طراحی هردو خوشم میاد ولی حداقلش اینه که تینا کمتر و خاص تر هست ولی سوناتا همه جا پر شده؛در مورد فنی هم دوستان گذرا اشاره ای داشتند در هر حال برند نیسان خودش یه اطمینانی هست در این مورد!
ولی یه بدی وجود داره تینا کمه و قطعاتشم کمه و دستدوم زیادنمیخرنش الان دیگه تقریبا سوناتا بازار رو تواین رنج قیمت تو دست گرفته ولی رنوو تینا بهترن و در نتیجه سوناتا انتخاب معقولانه تریه این نظر من بود![]()
از نظر فنی به نظرم انتخاب ب ام و ژاپن در مقابل یه کره ای که تازه وارد رقابت با بزرگان شده بهتره ... از نظر طراحی ظاهری هم فک می کنم طراحی تینا با کلاس تر و معقول تره و در دراز مدت طرحش ماندگاری بیشتری داره در حالی که طراحی سوناتا به سرعت خسته کننده و تکراری میشه ( مثل اتفاقی که برای تویوتا کمری افتاد ) ... ولی از طرفی سوناتا به هر حال یه خودروی پرفروش در دنیا هست که سر و صدای زیادی به پا کرده و حداقل در 2- 3 سال اول تولیدش جذابیت بالایی برای صاحبش خواهد داشت .
در مجموع به شخصه تینا رو انتخاب می کنم به ویژه اینکه با CVT که داره حسی متفاوت رو از رانندگی به شخص میده البته اگه تینا رو هم انتخاب نمی کردم ، بجای سوناتا سراغ کیا اپتیما می رفتم .
موفق باشید
من اگر قرار بود انتخاب کنم تینا رو انتخاب میکردم...چون خیلی از کیفیتش شنیدم و ظاهرش هم بیشتر سوناتا دوست دارم
بعدش گیربکس cvt هست که واقعا دوست دارم یکبار حس کنم که این cvt که میگن چجوریاس..چه حسی داره این گیربکس!!! اصلا فرقی داره یا نه
سوناتا ها همیشه ایراد کوبیدن داشته.. هر چند مدل جدید مثل قدیم نیست ولی کلا خوب نیسان رو ترجیح میدادم به سوناتا... و سوناتا خیلی زیاد شده...
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد-من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
اسم شما به خط میخی...کلیک کنید:
هر که باشی و به هرجا برسی... آخرین نقطه ی هستی این است
من باشم تینا را انتخاب می کنم....
البته سوناتای جدید طراحی خیلی جذابی داره جوری که توی خیابون خیلی دوست داری نگاش کنی ولی از اون طراحی هاست که زود یکنواخت میشه و زیاد بودن خطوطش دل را می زنه !
از لحاظ شکل ظاهری سوناتا جذاب تر و زیبا تر ه (مخصوصا" نمای عقبش که بسیار چراغ های شکیلی داره و آدم بهش خیره میشه) . کلا" سوناتا نسل قدیمش هم زیبا بود. ولی تیانا برعکس طراحی چشمگیری نداره نه چهره جلو و نه عقب.(البته این نظر شخصی من هست و همه نظرات مهترم). اصلا" گویی برای این دهه طراحی نشده!!! ولی خوب وقتی صحبت از انتخاب بین ایندو باشه مسائل فنی در درجه اول اهمیت داره. و اینجا با پدربزرگ خودرو سازی ژاپن طرف هستیم .پس بدون شک انتخاب اصلح نیسان است .
بی تو، من در خلوت این صحرا، درغربت این سرزمین، درسکوت این آسمان، درتنهایی این بی کسی، نگهبان سکوتم، حاجب درگه نومیدی، راهب معبد خاموشی، سالک راه فراموشی ها، باغ پژمرده ی پامال زمستانم
نشانکگذاری