سلام دوستان
بد ندیدم این تاپیک هم ایجاد بشه تا کمی از تراکم پست در تاپیک اصلی تیبا کم کنه. مطمئنا عدهی بسیاری معیارهای انتخاب خودروشون رو بر اساس تجربیات عملی دیگران بنا میکنن و استفادهی زیادی از این موضوع خواهند کرد.
من فکر میکنم تیبا خودرویی که کم کم داره جای خودش رو در جامعه باز میکنه، و اگر هم نکنه شرکت سایپا به زور هم که شده با انواع سیاستها فضای لازم برای حضور تیبا رو ایجاد خواهد کرد.
امروز قسمت شد تا بعنوان سرنشین در تیبا حضور داشته باشم.ممکنه قضاوتهام ایراد داشته باشه و صد در صد درست نباشه. به هر حال در خودروهای وطنی مشت نمونهی خروار نیست!!
درب بزرگتر و شیشههای جانبی بزرگتر به نسبت پراید باعث میشه حس خوشایندتری داشته باشید. مخصوصا که صندلیهاش هم انصافا خوبه.
ماشین نرمی بود اما راننده از کوبش کمکها نالان بود. من چندان حس نکردم.
جنس داشبورد و قطعات اون ضعیف بود. در حد پرایدهای جدید اما طراحی ارگونومیک تری داشت.
صدای بیرون و وسایط نقلیه کمتر به داخل نفوذ میکرد. بر عکس صدای موتور و بویژه گیربکس!
دندهها چندان خوب جا نمیرفتن و موتور کشش جالبی نداشت( بنا به گفته راننده)
ایرادهای مونتاژی زیادی داشت.
ترمز خوبی داشت. و کمربندهای فوق العاده نرمش منو یاد کمربندهای تندر انداخت که حتی از مگان هم نرمتر کشیده میشن.
همه اینها به دید یک سرنشین بود. در کل از پراید یه سر و گردن بالاتره اما مشکل نفوذ صدای موتور آزاردهندست. موفق باشید
نشانکگذاری