تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 3 از 3

نام گفتگو: آنتن پریدگی 6620classic

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

Unhappy آنتن پریدگی 6620classic

سلاممتاسفانه امروز بر حسب عجله گوشیم از دستم افتاد رو زمین و بعد مستقیم رفت تو جوی آب. البته جوی بسیار کثیف و پر لجن.بدون فوت وقت دست کردم تو لجنا و گوشی رو همونجا بلافاصله خلع باتری کردم. بعدم سریع شستمشو با دمنده هوادهیش کردمو بعد از حدود 5-6 ساعت روشنش کردم که الان فقط یکم گوشه پایین تصویر سمت راست تقریبا 15 % نورش کم شده و یکمم پارازیت خطی میاد هر از چندگاهی که اینا فکر میکنم مرتبط باشه با اینکه هنوز کامل محتویاتش خشک نشده.و البته 2 بار تو نیم ساعت اول خودش خاموش شد که الان بعد 3-4 ساعت هنوز تکرار نشده. مشکل اصلیش اینه که آنتن نداره ( نه اینکه مثل زمان آفلاین روش ضربدر باشه خیر) جای عکس آنتن نوشته 3g که با تماس گرفتن همون عکس مخصوص آنتن میاد و البته هیچ آنتنی (درصدش منظورمه) نداره. گوشی رو فرمت هم کردم درست نشد.قبلا آپدیتش کرده بودم و الان از گزینه reinstall نرم افزار ovi بازم آپدیت کردم که باز جواب نداد.فقط 1 چیزی مینویسه که untrust... نمیدونم چی چی و سریع میره!متاسفانه تو تنظیمات هم رفتم شبکه رو دستی هم نتونست پیدا کنه!البته اینم اضافه کنم که روشنش کردم تاریخ و ساعتش پریده بود و ازم خاست تنظیمش کنم.فکر کنم همه جزئیات رو تونستم بیان کم.حالا دوستان چی پیشنهاد میکنند؟ اصلا خوشم نمیاد گوشیم راهی تعمیرگاه بشه.
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    06 Dec 2009
    شهر
    esfahan_khane esfahan
    اتومبيل
    اپتیما2012
    گوشی موبایل
    samsung galaxy s II

پیش گزیده

ضربه میتونه انتن رو از کار بندازه یادش بخیر یه زمانایی 3250 داشتن ازدستم خورد زمین انتنش پرید دیگم مثل اول نشد.اما ایشالامال شما درست میشه
    دارم مینویسم

زمان پیوستن
    07 Mar 2005

پیش گزیده

یا کادر آنتن دچار شکست شده یا ic pm پریده

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید