سلاممتاسفانه امروز بر حسب عجله گوشیم از دستم افتاد رو زمین و بعد مستقیم رفت تو جوی آب. البته جوی بسیار کثیف و پر لجن.بدون فوت وقت دست کردم تو لجنا و گوشی رو همونجا بلافاصله خلع باتری کردم. بعدم سریع شستمشو با دمنده هوادهیش کردمو بعد از حدود 5-6 ساعت روشنش کردم که الان فقط یکم گوشه پایین تصویر سمت راست تقریبا 15 % نورش کم شده و یکمم پارازیت خطی میاد هر از چندگاهی که اینا فکر میکنم مرتبط باشه با اینکه هنوز کامل محتویاتش خشک نشده.و البته 2 بار تو نیم ساعت اول خودش خاموش شد که الان بعد 3-4 ساعت هنوز تکرار نشده. مشکل اصلیش اینه که آنتن نداره ( نه اینکه مثل زمان آفلاین روش ضربدر باشه خیر) جای عکس آنتن نوشته 3g که با تماس گرفتن همون عکس مخصوص آنتن میاد و البته هیچ آنتنی (درصدش منظورمه) نداره. گوشی رو فرمت هم کردم درست نشد.قبلا آپدیتش کرده بودم و الان از گزینه reinstall نرم افزار ovi بازم آپدیت کردم که باز جواب نداد.فقط 1 چیزی مینویسه که untrust... نمیدونم چی چی و سریع میره!متاسفانه تو تنظیمات هم رفتم شبکه رو دستی هم نتونست پیدا کنه!البته اینم اضافه کنم که روشنش کردم تاریخ و ساعتش پریده بود و ازم خاست تنظیمش کنم.فکر کنم همه جزئیات رو تونستم بیان کم.حالا دوستان چی پیشنهاد میکنند؟ اصلا خوشم نمیاد گوشیم راهی تعمیرگاه بشه.
نشانکگذاری