تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 3 از 3

نام گفتگو: سوال و پاسخ براي استفاده از اينترنت سيم كارت روي ديوايس هاي اپل

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده سوال و پاسخ براي استفاده از اينترنت سيم كارت روي ديوايس هاي اپل

سلام....
    دوستان من بم زندگي ميكنم و اينجا اصولا بعد اينكه همه جا يه تكنولوژي آزمايش ميشه و استفاده ميشه تازه بعد 6ماه به اينور ها هم مياد اونم نه به وسيله نصب سرويس دهنده ها بلكه توسط ابرها و باد يه چيزايي اينورا مياد
    از شوخي گذشته من يه آيپد 2دارم،ميخواستم بدونم از كجا بايد بدونم اينترنت سيم كارتي كه استفده ميكنم gprs هست يا edge اپراتور ايرانسل؟آخه فقط مينويسه mtn irancell ونه حرفgهست مبني بر gprs ونه eمبني بر edgeو....،روي مثلا آيفون ها مشخصه ولي آيپد من كه نديدم شما ديدين؟!
    اگر كسي امتحان كرده ميدونه راهنمايي كنه لطفا مناطق تحت پوشش رو هم كه من نفهميدم كجا هستن رو ذكر كنه!آيا هرجايي كه btsهاي ايرانسل باشه يا gprs اراىه شده باشه موجوده؟ آخه ميشه گفت نسل دوم gprs هست و نياز به نصب امكانات ديگه روي bts ها نيست به نظر بنده(اطلاع چنداني ندارم حدس خودمه)
    تعرفه ها هم همون gprs هست؟!!! يا....
    پيشاپيش ممنون از راهنمايي دوستان

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

این که چطور می‌شه مثل آی‌فون فهمید که E داره استفاده می‌شه یا G رو نمی‌دونم و سرچ هم کردم چیز خاصی پیدا نکردم. شاید بهترین راه همونه که خودتون ببینید سرعت‌تون چقدره، اگر در حد 5/6 کیلوبایت در ثانیه بود G و اگر بالاتر از 10 بود E هست.
    اما در مورد نوع پوشش جای خاصی نیست که شما بتونی چک کنی ولی تقریبن تمام BTSهای ایرانسل مراکز استان‌ها و شهرستان‌های بزرگ تحت پوشش EDGE قرار گرفته. در مورد تجهیزات هم با G فرق می‌کنه و خلاف به عرض‌تون رسوندند. از بابت هزینه هم فرقی نمی‌کنه از کدوم سرویس استفاده می‌کنید.

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

از زماني كه من ياد ميدم سرعت دانلود من با ايرانسل زير ٢٠نيومده!!! يعني من نسل سوم دارم استفاده ميكنم ديگه!!!!!!چه با آيپد چه كامپيوتر!
    با٥كيلو كه اصلا هيچكار نميشه كرد!

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد