سلام
همونطور که دیگه همه میدونن سری 5 جدید هم اومده که زیباتر و خشن تر و با اپشن های بیشتر پا به ایران هم گذاشته
این تاپیک رو باز کردم تا فقط درباره سری 5 جدید بحث بشه! البته به دلیل قیمت جدید که حداقل 40 میلیون افزایش داشته هنوز باید دقت زیادی کرد تا بتوید اون رو در خیابان ها مشاهده کنید و این اتاق معروف شده به به سری 7 کوچک
مشخصات:
در دو مدل 523 و 540 عرضه میشه که تا کنون 523 وارد ایران شده و به همین خاطر من فقط مشخصات 523 رو خدمتتون میزارم!
سدان لوکس بزرگ
موتور به حجم 3000cc و با تولید 204 اسب بخار و 24 سوپاپ
و با گرداور 204 بر 6400 دور در دقیقه و حداکثر سرعت 240 کیلومتر و شتاب صفر تا صد 2/8
و ابعاد به ترتیب طول و عرض و ارتفاع 1464/1860/4899
و وزن خالص 1725 و مصرف شهری جالب 6/10 و جاده 7!!!
از امکانات بلند بالای ان میتوان به:
سیستم های ترمز جلو و عقب دیسکی خنک شونده - DSC:ABS-DTC-CBC ترمز دستی الکترومکانیکال
قفل مرکزی - ایموبیلایزر - سنسور تصادف - سیستم قفل و باز نمودن درها و روشن شدن خودرو بدون کلید (Keyless go starter) - آژیر دزدگیر
فرمان الکترومکانیکال - دکمه های تنظیم سیستم صوتی و ... روی فرمان تنظیم برقی با حافظه - گرم کننده فرمان و فرمان پذیری فعال
کنترل اتوماتیک چهار گانه درجه حرارت
رادیو و پخش CD با 6 بلندگو - چنجر - نمایشگر - بلوتوث - DVD - TV - Navigation
تنظیم برقی صندلی های جلو - سیستم حافظه هماهنگ صندلی و فرمان و آیینه ها - عملکرد هوشمند پشت سری ها در هنگاه تصادف - گرمکن صندلی ها - قابلیت تنظیم گودی کمر
تنظیم برقی آیینه ها - گرمکن آیینه ها - آیینه تاشوی برقی - شیشه بالابر جلو و عقب برقی به همراه قطع کن - سانروف - پرده عقب (سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه جلو Head-up display )
چراغ های جلو زنون - روشن و خاموش شدن اتوماتیک چراغ ها (Auto light) - چرخش نور در پیچ ها - سیستم شستشوی چراغ های جلو - تنظیم اتوماتیک شدت نور - چراغ های عقب LED طیفی - مه شکن جلو و عقب
سنسور باران به همراه برف پاک کن اتوماتیک - سنسور پارک - دوربین دید عقب - کروز کنترل هوشمند - قفل نهایی - سنسور مه - دید در شب Night vision
تجربه رانندگی:
نسبت به اتاق قدیم هندلینگش بهتر شده ولی شتابش پایینه
لذت رانندگی بیشتر شده و حس کلاسیک بودن بیشتر توش احساس میشه و اپشن هاشم خیلی بیشتر شده ولی من چون قبلا 530 داشتم زمان زیادی برای یاد گرفتن صرف نکردم
فضای داخلی هم بیشتر شده
سوالی بود درخدمتم
![]()

Senior User

Esperto
Medium User

Anziano

نشانکگذاری