چندي پيش برام پيامکي تبليغاتي رسيد مبني بر فروش فوق العاده آيفون 4 و آي پد 2 که ادعا مي کردند که از سنگاپور اجناس رو ارسال مي کنند.
شيوه هاي تماس با اين فروشنده هم ايميل، يک خط v.o.i.p و يک تلفن خارج از کشور بود.
پس از ارسال درخواست ليست قيمت ها و ديگر مطالب با قيمت بسيار عالي مخصوصا در مورد آي پد 2 شوکه شدم. مخصوصا با گارانتي تعويض 1 ساله!!!!! ( فايل هاي ضميمه رو مطالعه کنيد)
پس از خوندن مطالب متوجه شدم که بايد براي خريد کل مبلغ رو به حساب ايشون در ايران بريزيم و پس از 1 هفته منتظر دريافت محصول باشيم!!!!!
درضمن خيلي هم مبتديانه اشکالاتي در فايل هاي ارسالي ايشون بود، مثل اشتباه نوشتن نام iphone4 (نوشته بود 4g!!) و.......!!
با عقل هيچ انسان سالمي اين کار منطقي به نظر نمي رسه با يک کسي خارج از کشور بدون هيچ اطلاعاتي معاملاتي ميليوني داشته باشي و بدون هيچ تضميني کل پول هارو بفرستي و منتظر محصول باشي!!!!!!!!!!!!
به خاطر همين ايميلي بهشون زدم که لطفا تضميني بديد که من بعد از واريز پول جنسم دستم مي رسه!
جالب بود وقتي که براي اولين بار درخواست اطلاعات از قيمت و... رو کردم بلافاصله بعد از چند ساعت پاسخ دادند ولي بعد از ايميل دوم (بحث تضمين و...) بيش از 4 روز طول کشيد جواب بدند!!! اين هم پاسخشون:
شما غير از کلاهبرداري چه چيزي رو مي تونيد تصور کنيد؟؟؟
اين مطلب رو اينجا آوردم که دوستاني که مثل من علاقمند به خريدن محصولات اپل خصوصا قيمت مناسب هستند حواسشون بيشتر جمع باشه تا شاهد چنين موارد زشتي نباشيم.
با تشکر
ضميمه:
Archive.zip - 713 KB
نشانکگذاری