تبليغات در پي‌هالز

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 به 13 از 19

نام گفتگو: هشدار: کلاهبرداري در قالب فروش محصولات اپل

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده هشدار: کلاهبرداري در قالب فروش محصولات اپل

چندي پيش برام پيامکي تبليغاتي رسيد مبني بر فروش فوق العاده آيفون 4 و آي پد 2 که ادعا مي کردند که از سنگاپور اجناس رو ارسال مي کنند.

شيوه هاي تماس با اين فروشنده هم ايميل، يک خط v.o.i.p و يک تلفن خارج از کشور بود.

پس از ارسال درخواست ليست قيمت ها و ديگر مطالب با قيمت بسيار عالي مخصوصا در مورد آي پد 2 شوکه شدم. مخصوصا با گارانتي تعويض 1 ساله!!!!! ( فايل هاي ضميمه رو مطالعه کنيد)

پس از خوندن مطالب متوجه شدم که بايد براي خريد کل مبلغ رو به حساب ايشون در ايران بريزيم و پس از 1 هفته منتظر دريافت محصول باشيم!!!!!
    درضمن خيلي هم مبتديانه اشکالاتي در فايل هاي ارسالي ايشون بود، مثل اشتباه نوشتن نام iphone4 (نوشته بود 4g!!) و.......!!

با عقل هيچ انسان سالمي اين کار منطقي به نظر نمي رسه با يک کسي خارج از کشور بدون هيچ اطلاعاتي معاملاتي ميليوني داشته باشي و بدون هيچ تضميني کل پول هارو بفرستي و منتظر محصول باشي!!!!!!!!!!!!

به خاطر همين ايميلي بهشون زدم که لطفا تضميني بديد که من بعد از واريز پول جنسم دستم مي رسه!
    جالب بود وقتي که براي اولين بار درخواست اطلاعات از قيمت و... رو کردم بلافاصله بعد از چند ساعت پاسخ دادند ولي بعد از ايميل دوم (بحث تضمين و...) بيش از 4 روز طول کشيد جواب بدند!!! اين هم پاسخشون:

ok
    mamnonam az tamaseton
    ta be khahim donbal etemade shoma bodoeim , jensa tamom shodh ,
    mamnonam
    khoda neghdareton
    شما غير از کلاهبرداري چه چيزي رو مي تونيد تصور کنيد؟؟؟

اين مطلب رو اينجا آوردم که دوستاني که مثل من علاقمند به خريدن محصولات اپل خصوصا قيمت مناسب هستند حواسشون بيشتر جمع باشه تا شاهد چنين موارد زشتي نباشيم.

با تشکر

ضميمه:
    Archive.zip - 713 KB

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hamed_mo مشاهده گفتگو
    چندي پيش برام پيامکي تبليغاتي رسيد مبني بر فروش فوق العاده آيفون 4 و آي پد 2 که ادعا مي کردند که از سنگاپور اجناس رو ارسال مي کنند.

شيوه هاي تماس با اين فروشنده هم ايميل، يک خط v.o.i.p و يک تلفن خارج از کشور بود.

پس از ارسال درخواست ليست قيمت ها و ديگر مطالب با قيمت بسيار عالي مخصوصا در مورد آي پد 2 شوکه شدم. مخصوصا با گارانتي تعويض 1 ساله!!!!! ( فايل هاي ضميمه رو مطالعه کنيد)

پس از خوندن مطالب متوجه شدم که بايد براي خريد کل مبلغ رو به حساب ايشون در ايران بريزيم و پس از 1 هفته منتظر دريافت محصول باشيم!!!!!
    درضمن خيلي هم مبتديانه اشکالاتي در فايل هاي ارسالي ايشون بود، مثل اشتباه نوشتن نام iphone4 (نوشته بود 4g!!) و.......!!

با عقل هيچ انسان سالمي اين کار منطقي به نظر نمي رسه با يک کسي خارج از کشور بدون هيچ اطلاعاتي معاملاتي ميليوني داشته باشي و بدون هيچ تضميني کل پول هارو بفرستي و منتظر محصول باشي!!!!!!!!!!!!

به خاطر همين ايميلي بهشون زدم که لطفا تضميني بديد که من بعد از واريز پول جنسم دستم مي رسه!
    جالب بود وقتي که براي اولين بار درخواست اطلاعات از قيمت و... رو کردم بلافاصله بعد از چند ساعت پاسخ دادند ولي بعد از ايميل دوم (بحث تضمين و...) بيش از 4 روز طول کشيد جواب بدند!!! اين هم پاسخشون:

شما غير از کلاهبرداري چه چيزي رو مي تونيد تصور کنيد؟؟؟

اين مطلب رو اينجا آوردم که دوستاني که مثل من علاقمند به خريدن محصولات اپل خصوصا قيمت مناسب هستند حواسشون بيشتر جمع باشه تا شاهد چنين موارد زشتي نباشيم.

با تشکر

ضميمه:
    Archive.zip - 713 KB
    دوست گلم بايد شماره رو ميداديد به پليس تا پيگيري بشه!البته اگر خط ايران داده بودن!

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

شماره ش voip بود و قابل پیگیری نیست!

زمان پیوستن
    08 Apr 2010
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Land Cruiser GXR & L90 E2+LP
    گوشی موبایل
    iPhone5 & Nokia C2-01

پیش گزیده

واقعا عجب آدمایی پیدا میشن اونم چه قد تابلو میخوان سر آدمو شیره بمالن آدم ساده خیلی زیاده حامد جان
    از این وبلاگ لطفا دیدن کنید www.carpatogh.blogfa.com

زمان پیوستن
    29 Aug 2004
    شهر
    پرت
    اتومبيل
    تويوتا کمري
    گوشی موبایل
    Galaxy S5

پیش گزیده

خوب اون شماره حساب توي ايران چي ؟ به چه نامي بود ؟مطمئنا از طريق اون بايد بشه موضوع رو پيگيري كرد .
    البته اگر كسي پولش رو به اين جماعت داد ، ديگه بايد از خير اون پول بگذره

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط PJK مشاهده گفتگو
    خوب اون شماره حساب توي ايران چي ؟ به چه نامي بود ؟مطمئنا از طريق اون بايد بشه موضوع رو پيگيري كرد .
    البته اگر كسي پولش رو به اين جماعت داد ، ديگه بايد از خير اون پول بگذره
    دقیقا با شما موافقم اگر بتونید شماره حساب رو بدید به پلیس یک حال اساسی بهش میدن!
    من دلم از این می سوزه که همه جای دنیا یک قوم دیگه سر یک قوم دیگه کلاه میزاره بعد توی ایرانی ها و اونم توی این بازار و شرایط سخت مشتی آدم بی معرفت و غیر انسان که بویی از شرافت نبردن سر مردم خودمون رو کلاه میزارن!
    من خیلی دوست دارم این نامردها رو بگیرن و یک حالی بهشون بدن تا عمر دارن فراموش نکنند!آخه این چه کاریه؟؟؟؟

زمان پیوستن
    17 Jul 2005

پیش گزیده

دوست عزیز منظور از 4g نسل گوشی میباشد و اپل چهار نسل چهاره .(4 generation )ونسل مخابرات ایران نسل 2 !
    موفق باشید

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

زمان پیوستن
    08 Sep 2006
    شهر
    کاشان
    اتومبيل
    V8 و EF7 Petrol
    گوشی موبایل
    SAMSUNG Galaxy S GT-I9000

پیش گزیده

حالا شماره حسابشم پیگیری کنین کاری نمی شه کرد. مدرکی دال بر کلاهبرداری که در دست نیست!

زمان پیوستن
    29 Jan 2009
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Citroen New C5
    گوشی موبایل
    iPhone 4

پیش گزیده

من این رو قبلا دیده بودم باهاشون تماس هم گرفتم و از اونجایی که مشکوک بود ریسک نکردم
    اما متاسفانه بعدا متوجه شدم سر بعضی ها رو کلاه گذاشته و با یکی از اونهایی که سرش کلاه رفته هم در تماسم
    این بنده خدا شکایت هم کرده بود.
    من سعی کردم به عنوان مشتری ازشون شماره حساب بگیرم تا به دامشون بندازم اما فکر کنم فهمیدن.
    اگه کسی ازشون شماره حساب داره بگه
    Nokia 2110 > Sony Z5 > Sonyericsson T68i > Sonyericsson P800 > Sonyericsson K750 > Imate K-Jam > HTC HD > HTC HD2 >iPhone4 > ​iPhone5
    Renault 5 & mitsubishi Pajero 92> pride hatchback & citroen xantia> peugeot 206 T4> T2> T5> T6> Mazda 3 T3 & Camry 2007> ​Citroen New C5
    تجربه رانندگي با سيتروئن C5 X7 و مقايسه آن با خودروهاي ديگر

زمان پیوستن
    24 Sep 2012

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط bigbang001 مشاهده گفتگو
    من این رو قبلا دیده بودم باهاشون تماس هم گرفتم و از اونجایی که مشکوک بود ریسک نکردم
    اما متاسفانه بعدا متوجه شدم سر بعضی ها رو کلاه گذاشته و با یکی از اونهایی که سرش کلاه رفته هم در تماسم
    این بنده خدا شکایت هم کرده بود.
    من سعی کردم به عنوان مشتری ازشون شماره حساب بگیرم تا به دامشون بندازم اما فکر کنم فهمیدن.
    اگه کسی ازشون شماره حساب داره بگه

سلام
    من ازشون تماس و شماره حساب هم دارم
    امسال هم دارن این کارو انجام میدن
    فقط کافیه سرچ کنی خرید محصولات اپل سنگپور
    کللی سایت اگهی باز میشه
    من ازشون کلی امار و اطلاعات در اوردم
    این ایمیلمه
    کسی کاری داشت بم بگه
    tohidfallahi@aol.com

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

خب اگه واقعا هنوز کلاه برداری میکنند باید ازشون شکایت کرد...

زمان پیوستن
    24 Sep 2012

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hamed_mo مشاهده گفتگو
    خب اگه واقعا هنوز کلاه بردار مکنند باد ازشون شکات کرد...
    سلام
    اره هنوز دارن انجام ميدن
    اون دوستتون که ضرر کرده بود رو بگيد با من يه تماس داشته باشه
    0930731****
    که پي قضيه رو بگيريم

(شماره تلفن را از طريق پيام خصوصي ارسال کنيد)
    PAYAM
    آخرین ویرایش به وسیله PAYAM : 7 December 2012 در 12:23 PM

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند