تبليغات در پي‌هالز

مشاهده دست آورد همه پرسی: كدام يك بهتر است؟

رای دهنده
9. شما نمی‌توانید در این رای گیری رای بدهید
  • Ipod touch 3gs

1 11.11%
  • Ipod touch 4g

7 77.78%
  • psp slim

1 11.11%
  • موارد ديگر!

0 0%
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 60

نام گفتگو: تفاوت بين Ipod 3Gs و Ipod 4G !

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

اگر فقط برای بازی می‌خوای مدل WiFi رو بخر و مدل 3G که گرون‌تره و سیم‌کارت می‌خوره رو نمی‌خواد بخری چون پول اضافه‌تره. با توجه به این‌که بازی‌های خوب و گرافیک بالای iPad و iPhone حجم‌های بالایی دارند (مثلن فیفا11 حدود 960مگ و یا آسفالت6 حدود 560 مگه) من اگر جای شما بودم 16 می‌خریدم.

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط PAYAM مشاهده گفتگو
    اگر فقط برای بازی می‌خوای مدل WiFi رو بخر و مدل 3G که گرون‌تره و سیم‌کارت می‌خوره رو نمی‌خواد بخری چون پول اضافه‌تره. با توجه به این‌که بازی‌های خوب و گرافیک بالای iPad و iPhone حجم‌های بالایی دارند (مثلن فیفا11 حدود 960مگ و یا آسفالت6 حدود 560 مگه) من اگر جای شما بودم 16 می‌خریدم.
    ظاهرا 16 گيگ نداره و فقط 8 گيگ به بودجه من ميخوره!به چه نكاتي بايد توجه كنم موقع خريد؟

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

خوبی اپل و محصولاتش توی ایران اینه که خریدش نکته‌ی خاصی که نداره. خصوصن این‌که آی‌پد هم دردسری از نظر لاک بودن و... نداره. فقط حتمن حتمن از فروشنده بخواه که پلمب رو جلوی خودت باز کنه. من چیز دیگه‌ای به نظرم نمیاد، باز شاید دوستان نظر دیگه‌ای داشته باشن.

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

پیام جان من فکر کنم ایشون ایپاد میخوان! که قیمتش حدود 250 هست

اون ایپدی که شما میگین نزدیک 900 تومانه

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad759 مشاهده گفتگو
    پیام جان من فکر کنم ایشون ایپاد میخوان! که قیمتش حدود 250 هست

اون ایپدی که شما میگین نزدیک 900 تومانه
    آره دقيقآ درسته!من آيپاد تاچ مي خوام و نه آي پد!!!!
    آي پد اونه كه مثل صفحه هست مثل همون گلكسي سامسونگ!

زمان پیوستن
    09 Sep 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iPhone 12 mini

پیش گزیده

سلام به همه اساتید
    همه ی این 3 صفحه رو خوندم
    من خودم آیپاد کلاسیک دارم، آیفون هم دارم، یدونه پیپ اس پی فَت هم دارم.
    به نظر من ایشون که تمرکز اصلیشون بازی کردنه، بهتره psp بخرن. همونطور که پیام خان هم اشاره کردن پی اس پی برای بازی ساخته شده. یعنی چیزی درست برعکس آیپاد.
    آیپاد تمرکزش روی مولتی مدیاست، و در کنارش میشه باهاش بازی هم کرد (علاوه بر اینکه کلی برنامه های متنوع دیگه هم میشه روش نصب کرد)
    پی اس پی تمرکز اصلیش روی بازیه و در کنارش موزیک هم میشه باهاش گوش کرد و ویدئو دید.
    لذت موزیک گوش کردن با آیپاد اصلا قابل مقایسه با پی اس پی نیست، و لذت بازی با پی اس پی چیز دیگه ایه.
    من روی آیفونم NFS Shif + Hot Pursuit + undercover رو دارم و از بازی باهاشون لذت میبرم، اما وقتی با ماشین بازی های پی اس پی مقایسه کنی انتخابم حتما پی اس پی خواهد بود
    گرافیک psp go هم مطمئنا خیلی بهتر و بالاتر از کنسول های دستی قبله و میتونه با آیپاد نسل 4 رقابت کنه.
    و در آخر اینکه اگه تصمیم بازی داری و میخوای به جمع اپلی ها بیای، توصیه میکنه حداقل 16 گیگ بگیر. اگه الان پولت نمیرسه صبر کن و یه ذره پس انداز کن و بعدا خرید کن. بعدا متوجه میشی که 8 انصاقا کمه.
    یه نکته دیگه هم اینکه پی اس پی مموری میخوره و تقریبا هیچ محدودیتی برای فضا نداری. هر موقع لازم شد با 5-4 هزار تومن یه مموری جدید میخری و این یعنی اینکه در آن واحد میتونی بازی های بیشتری داشته باشه.
    پ.ن: اگه God Of War رو با پی اس پی بازی کنی بهت قول میدم زمین نمیذاریش!

موق باشی

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط salman24h مشاهده گفتگو
    سلام به همه اساتید
    همه ی این 3 صفحه رو خوندم
    من خودم آیپاد کلاسیک دارم، آیفون هم دارم، یدونه پیپ اس پی فَت هم دارم.
    به نظر من ایشون که تمرکز اصلیشون بازی کردنه، بهتره psp بخرن. همونطور که پیام خان هم اشاره کردن پی اس پی برای بازی ساخته شده. یعنی چیزی درست برعکس آیپاد.
    آیپاد تمرکزش روی مولتی مدیاست، و در کنارش میشه باهاش بازی هم کرد (علاوه بر اینکه کلی برنامه های متنوع دیگه هم میشه روش نصب کرد)
    پی اس پی تمرکز اصلیش روی بازیه و در کنارش موزیک هم میشه باهاش گوش کرد و ویدئو دید.
    لذت موزیک گوش کردن با آیپاد اصلا قابل مقایسه با پی اس پی نیست، و لذت بازی با پی اس پی چیز دیگه ایه.
    من روی آیفونم NFS Shif + Hot Pursuit + undercover رو دارم و از بازی باهاشون لذت میبرم، اما وقتی با ماشین بازی های پی اس پی مقایسه کنی انتخابم حتما پی اس پی خواهد بود
    گرافیک psp go هم مطمئنا خیلی بهتر و بالاتر از کنسول های دستی قبله و میتونه با آیپاد نسل 4 رقابت کنه.
    و در آخر اینکه اگه تصمیم بازی داری و میخوای به جمع اپلی ها بیای، توصیه میکنه حداقل 16 گیگ بگیر. اگه الان پولت نمیرسه صبر کن و یه ذره پس انداز کن و بعدا خرید کن. بعدا متوجه میشی که 8 انصاقا کمه.
    یه نکته دیگه هم اینکه پی اس پی مموری میخوره و تقریبا هیچ محدودیتی برای فضا نداری. هر موقع لازم شد با 5-4 هزار تومن یه مموری جدید میخری و این یعنی اینکه در آن واحد میتونی بازی های بیشتری داشته باشه.
    پ.ن: اگه God Of War رو با پی اس پی بازی کنی بهت قول میدم زمین نمیذاریش!

موق باشی
    دوست گلم ممنون از كمكتون!والا من همش واسه بازي نميخوامش!چون اين كامپيوترم درسته مال 6 يا 7 سال پيشه ولي ميشه باهاش لك لك كنم هرچند ديگه هيچي از بازيهاي دوسال قبل رو نتونستم روش بريزم!ولي خوب لنگ كفش پاره در بيابان نعمت هست!من آيپاد رو بيشتر واسه نرم افزارهاش و موسيقي ميخوام!البته موسيقي رو برادرم گوش ميده چون من تاحالا يكبار هم با همين نوكيا 5800 خودم آهنگ گوش نكردم!
    بطور كل من آيپاد رو واسه بازي و نرم افزار و اينترنت و موسيقي ميخوام!از طرفي هم از لحاظ گرافيكي ظاهرا خيلي قوي تر از PSP Go هست!توي چندتا سايت عكس از بازيهاي يكسان اين دو كنسول مثل همين Need for speed آخري گذاشتن كه ميشه گفت گرافيك آيپاد خيلي بهتره!
    يك جا خوندم كه پردازنده PSP Go 333مگاهرتز هست ولي مال آيپاد تاچ 1 گيگا هرتز هست!اين درسته؟
    من خودم موندم كه چي كار كنم!زياد هم وارد نيستم!ممنون ميشم در اين مورد هم به من كمك كنيد!

زمان پیوستن
    09 Sep 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iPhone 12 mini

پیش گزیده

یه نکته دیگه هم الان به ذهنم رسید گفتم شاید بد نباشه مطرح کنم
    این تجربه شخصی منه البته

به نظر من بعد از یه مدت بازی های آیپاد تکراری میشه. یعنی همه ی بازی ها مثه هم میشن و فقط شکل و شمایلشون عوض میشه. اون هم بخاطر اینه که آیپاد از نظر سخت افزاری چون تاچ هست محدودیت ایجاد میکنه. مثلا بازی محبوب doodle jump رو مقایسه کنید با بازی تازه وارد و پر فروش Air Penguin. داستان یکه. یا مثلا jailbreaker رو مقایسه کنید با little runner
    فروت نینجا رو با کات د روپ... ماشین سواری ها که همه مثه هم.
    اما تنوع بازی و سبک بازی ها برای پی اس پی به مراتب بیشتر هست

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

اين PSP Go رو ميترسم بخرم بعد گرافيكش مثل اسليم باشه!توي اسليم پسر داييم بازي NFS:Most wanted كاملا 4خونه بود!
    مشخصات PSP Go رو نداريد؟

زمان پیوستن
    09 Sep 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iPhone 12 mini

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Mehrdad_jafari89 مشاهده گفتگو
    اين PSP Go رو ميترسم بخرم بعد گرافيكش مثل اسليم باشه!توي اسليم پسر داييم بازي NFS:Most wanted كاملا 4خونه بود!
    مشخصات PSP Go رو نداريد؟
    سلام
    مشخصات کامل psp go رو از اینجا ببینید. پردازنده ش CPU System clock frequency 1 - 333MHz هست.
    پردازنده آیپاد نسل چهارم هم از نوع A4 هست که 800 مگاهرتز هست

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

من الان دارم توي يوتيوب بازي هاي مشترك هر دو رو ميبينم!به نظرم كيفيت نمايش آيپاد بهتره!
    شما با PSP Go كار كرديد؟

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

با PSP Go ميشه دو نفره با بلوتوث بازي كرد؟
    چيزي مثل لن داره؟
    امكان داره توي بازي ها كند بشه يا بازي لگ داشته باشه يا دستگاه هنگ كنه؟

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

تفاوت بین ای پاد ۳جی و آی پاد ۴ در این لینک اومده مطالعه کنید!
    http://www.mydigitallife.info/ipod-t...ns-comparison/
    قطعا ۴ خیلی بهتره!!

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند