يادم رفت بگم!محمدجان من كل پولم 270 هزار تومان هست!!!!
راستي يك سوال:يك جا بازي فيفا رو گذاشته بود واسه دانلود براي همين آيپاد با حجم 1 گيگ!حالا بر فرض اگر يكي آيپاد 8 گيگ داشته باشه بعد از نصب اين بازي چقدر فضا يا حافظه دستگاه اشغال ميشه؟
يادم رفت بگم!محمدجان من كل پولم 270 هزار تومان هست!!!!
راستي يك سوال:يك جا بازي فيفا رو گذاشته بود واسه دانلود براي همين آيپاد با حجم 1 گيگ!حالا بر فرض اگر يكي آيپاد 8 گيگ داشته باشه بعد از نصب اين بازي چقدر فضا يا حافظه دستگاه اشغال ميشه؟
همون اندازه!! قرار نیست که بیشتر بشه!![]()
محمد جان يكي مي گفت اگه 8 گيگ بخري فقط 6 گيگش آزاده چون خود سيستم عامل اپل 2 گيگ فضا ميگيره!اين حرف درسته؟
روي 6 گيگ چندتا گيم و نرم افزار و از اين برنامه هاي بامزه مثل: سنجش ديوانه بودن ، يا اين كه آيپاد رو به آژير يا اسلحه تبديل ميكنه ميشه ريخت؟
به نظر شما من كه آيپاد رو فقط واسه بازي و نرم افزار مي خوام 8 گيگ برام كافي هست؟
اولا که حرف طرف درست ولی در حد بلف
اگه 8 گیگ بخرین فضای ازاد شما نزدیک 7.5 گیگ هست(البته فکرکنم!!)
در ثانی بنظر من اگه براین این کار ها میخوایین اختمالش هست که فضا کم بیارین!!
محمد جان من با بررسي هايي كه انجام دادم و باتوجه به بودجه خودم به اين نتيجه رسيدم كه 8گيگ براي من بهتر هست!
فقط يك چيزي امروز خيلي فكرم رو مشغول كرد،اونم قيمت باور نكردني PSP Go بود با قيمتي برار با 240 هزار تومان!موندم كه كدوم رو بخرم!
شما چي توصيه ميكنيد؟
راستشو بخوایین من اصلا این دستگاه و هنوز دستم نگرفتم![]()
آيپاد رو؟ يا پي اس پي رو؟
به نظر شما من چي كار كنم؟به قول معروف اگه شما جاي من بوديد چي مي خريديد؟
(منم ميرم همون رو ميخرم)![]()
راستش من بین همه ی دوستان معروفم به fan boy apple بودن
و بدون شک اپل رو انتخاب میکردم!
متاسفانه نمیتونم دستگاه دیگه ای رو دست بگیرم
من هم ای پاد رو پیشنهاد می کنم!!
دستگاهی فراتر از بازی هست...
من خودم خيلي خوشم اومد ولي حيف كه الآن پولم كمه و نمي تونم بخرم!راستي يك سوال مهم:
هر بار كه آيپاد رو روشن ميكني و مي خواي بازي كني يا از نرم افزار استفاده كني بايد به اينترنت وايرلس وصل بشي؟
راستي اين جيلبريك چيه؟؟؟؟همه ميگن هي بايد جيلبريك كني!
من هيچي از اين موارد سر در نميارم و اهل اين هم نيستم كه هي برم و ورژن رو بالا ببرم و يا كرك رو عوض كنم و ... نهايتا براي ريختن بازي و نرم افزار مي تونم برم بازار يا پايتخت!
چي كار كنم؟PSP Go نخرم؟
شما جاي من بوديد چه مي كرديد؟
نه لازم نیست به اینترنت وصل باشی برای بازی کردن!!
منتها اگه بخوای از game center استفاده کنی و رکوردهات ثبت بشن و بتونی با دوستان رقابت کنی نیاز به اینترنت داری
جیلبریک به زبون ساده تر یعنی هک کردن!
با این کار می تونی برنامه های کرک شده رو نصب کنی، به مخزن cydia دسترسی داشته باشی و یک سری کارهای دیگه رو مثل تعویض تم، ریختن رینگتون، تعویض فونت ، دسترسی به فایل های سیستمی و... که خود اپل اجازه نمی ده انجام بدی.
برای کار کردن با محصولات اپل هیچ نیاز به بازار رفتن نداری ! بسیار ساده هست کار کردن باهاش! فقط یکبار باید یاد بگیری!!
من جای شما بودم psp نمی خریدم!!!
البته به قول بچه ها اگه با جوی استیک و دکمه های مخصوص بازی خیلی حال می کنی آیپاد تاچ همچین چیزی نداره و فقط باید تاچ کنی![]()
نه اتفاقا من با تاچ كار كردم و دقيقا همين آيپاد هم بود كه مال دوستم بود و مشكلي هم نداشتم فقط مي ترسيدم كه خراب شن!
من موقع خريد به چه چيزهايي بايد دقت كنم و چه چيزهايي(لوازم اصلي) بايد همراه دستگاه بخرم و اينكه با نرم افزار و لوازمي كه عنايت ميكنيد و مي فرماييد من 8 گيگ رو چقدر بخرم خوبه؟
راستي ممكنه تا يك يا دو هفته ديگه قيمتش كم بشه؟آلان دقيق چقدر هست؟
شرمنده كه زياد سوال كردم آخه ديدم شما خيلي خوب بلديد گفتم ديگه موضوع رو يكسره كنم و همه اطلاعات رو بگيرم!
باز هم شرمنده!
زمانی که میخرین داخا جعبه هندسفری و شارژر هست!همین!
متاسفانه قیمت بازار رو نمیدونم..همچنین نوسانشو![]()
نشانکگذاری