سلام دوستان:
یکی از دوستان سخت دنبال خرید یک سگ اصیل برای نگهبانی است...
متاسفانه مرکز فروش و تهیه مناسبی در دست رس نداره....اگر لطف کنید چند تا مرکز معتبر رو برام پیغام بفرستین ممنون می شوم.
موفق باشید
سلام دوستان:
یکی از دوستان سخت دنبال خرید یک سگ اصیل برای نگهبانی است...
متاسفانه مرکز فروش و تهیه مناسبی در دست رس نداره....اگر لطف کنید چند تا مرکز معتبر رو برام پیغام بفرستین ممنون می شوم.
موفق باشید
سلام بنده قصد خرید یک سگ آپارتمانی دارم
شغل بنده موسیقی است و هر هفته دو الی سه روز نزدیگ 4 الی پنج ساعت در خانه نیستم
تنها زندگی میکنم و مشکل هزینه و مابقی مشکلات داشتن سگ را ندارم
فقط یک سگ آروم اما بازیگوش رو دوست دارم چه نژادی معرفی میکنید که بتونم تهیه کنم ؟
برای من بسیار مهم است که این نژاد بتونه چند ساعت در خانه تنها بدون پارس و یا افسردگی در خانه بماند ...
به نظرم پومرانین تمام خصوصیات مورد نظر شما رو داره. یه زوج از آشناهامون هستن با همین شرایط شما و این سگو دارن و خیلی راضین
با سلام خدمت دوست عزیز
با عرض پوزش خواستم نکته ای بگم شاید شما اطلاع نداشته باشید
در اسلام
داشتن سگ در منزل حرام است و کلا سگ یک حیوان نجس است
خرید و فروشش به این منضور هم حرام است
----------------------------------------------------------------------------------------
ای کسی که نامش دواست و طاعتش توانگریست ترحم فرما بر کسی که سرمایه اش امید و سلاحش گریه است ای که نعمتهایت گسترده است ای برطرف کننده ی گرفتاریها
ای روشنی بخش وحشت زدگان در تاریکیها (دعای کمیل)
---------------------------------------------------------------------------------------
کتب استاد مطهری --- سایت محبان مهدی --- تستهای خود شناسی
بايد اول مشخص كني چه ميزان ميخواي هزينه كني بعد آپارتمانت چند متره آيا حياط داريد يا نه، همسايه هاتون چه جور آدمهايي هستند. بعد بايد درمورد انواع نژادها بري مطالعه كني سايت تو اين زمينه هم زياده. من خودم شيتزو داشتم باهاشم خيلي حال ميكردم و خيلي شيطون و باهوش بود يه مدتم دنبال شي هوا هوا بودم كه چيزه خوبي گيرم نيومد ولي پامرانيان كه يكي از دوستان پيشنهاد دادند بازيگوش هست فقط ريزش موش خيلي اذيت ميكنه تربيت پذيريشم يه كم كمه باز نظر خودته ولي اگه خواستي بگو يه سايت بهت معرفي كنم اونجا ميتوني كلي اطلاعات بگيري ولي اگه دفعه اولته يه سگ ميخواي بگيري يه ذره شرايطو خوب بسنج
آخرین ویرایش به وسیله Glimpser : 17 March 2011 در 10:37 AM
سلام بچه ها
می خوام یه توله ژرمن بگیرم ولی توله رو نمی تونم بشناسم سگ بزرگش رو از ظاهرش می تونم بفهمم خالص هست یا نه ولی واسه توله از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الملک یبقی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم
اولین نکته این هست که دست و پا سفیدی نداشته باشه
دومین نکته سفیدی سفینش وجود نداشته باشه یا خیلی کم
این ها مهم ترین هستند باز هم نکاتی هست که اگر مایل باشید میگم
گیله مرد میگفت انسان باید شرافت داشته باشد،نه شر ، آفت
اگر بابت دزديده شدن سگ و نگهداري مناسب نگراني نداريد حتماً يك توله اصيل و با كيفيت بخريد چون فروش يا واگذاري سگ با منظور خريد توله بهتر به دليل وابستگي كه مياره كار سختيه
در مورد اصالتش هم علاوه بر مواردي كه كاربر عزيز petfa فرمودند سعي كنيد پدر و مادر توله رو ببينيد و بعد خريد كنيد
حسابي بخونيد، بپرسيد، سرچ كنيد و عكس توله هاي اصيل رو ببينيد تا هم به قيمت مناسب بخريد و هم با كيفيت بالا
نشانکگذاری