سلام !
با توجه به مشخصاتی تو این عکس
میخوام یه سایز بزرگتر باشه یعنی 185 ! 185/70R13 میشه ؟! چه مدلی تو بازار هست !؟ ایرانی نباشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه یعنی یکم سر بدم و اینارم بدم اونارو بگیرم !
سلام !
با توجه به مشخصاتی تو این عکس
میخوام یه سایز بزرگتر باشه یعنی 185 ! 185/70R13 میشه ؟! چه مدلی تو بازار هست !؟ ایرانی نباشه و قیمتش هم خیلی بالا نباشه یعنی یکم سر بدم و اینارم بدم اونارو بگیرم !
فکر کنم سایپا مثل ریو برای تیبا هم کم لطفی کرده و از رینگ 13 استفاده کرده اگه میتونست برای زانتیا هم 13 مینداخت
به نظر من شما که میخوای یه سایز بزرگ کنی بهتره رینگ رو به 14 ارتقا بدی و از لاستیک 14/185 استفاده کنی
الاغ بينوايي کرد عرعر
چه ميخواهند آدمها ز يک خر
خدايا پس چرا بختم کج افتاد ؟
از اول ادمي با من لج افتاد
رو همین 13 یعنی نمیشه 185 انداخت !؟ یه مدلی هم معرفی کنید با قیمت ! این مثل ریو یعنی گل پخش کن میشه گذاشت براش ؟!
سلام
نزديكترين سايزي كه از نظر تئوري با همان رينگ 13 اينچ مي شه انداخت كه قطر نهايي تقريبا يكسان باشه سايز 185/65/13 است كه البته نمي دانم اصولا در بازار موجود است يا نه.
اگر رينگ 14 هم خواستيد نزديكترين سايز كه حتا خطاي كمتري نسبت به قبلي دارد 185/60/14 است.
---
-ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم .... موجيم؛ كه آسودگي ما عدم ماست
با سلامما زمانیکه میخاستیم برای آردی قبلیمون لاستیک بخریم لاستیک 185.65.13 هم بود با مارکهای هانکوک و یوکوهاما
الان هم باید گیر بیاد
ممکنه اگه رینگ 14 بندازین کمکها کمی بکوبه
![]()
ممنون ! حالا همین 185/65R13 چی خوبه بگیرم !؟ قیمتش چقدره !؟ این بارزارو چند باید بدم !؟
سلامشما اگه هانکوک ...یوکوهاما... کومهو و... (لاستیکای کره ای و ژاپنی)بتونید بگیرید خیلی خوبه...البته لاستیکای متنوع چینی هم تو بازار زیاد شده با قیمتای مناسب
در کل فکر کنم یه 200 تومن باید سر بدین اگه لاستیک خوب بخاین
در ضمن تا کارکرد ماشین کمه لاستیکا رو عوض کنید تا کمتر تو سر جنس بزنن
![]()
براي بزگتر كردن لاستيك چه سايزي براي تيبا مناسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من خیلی پرس و جو کردم
بین مارک های تو بازار بهترین گزینه ها به ترتیب این ها هستن
تویو
مکسس
هانکوک
و توی سایزها هم این سایزها قابل انداختن هست و به نظرم بهترین گزینه ها هستن که خودمم شک دارم کدومو بندازم"
سایز لاستیک خود ماشین: یعنی 175/70/13 که هم تویوشو دیدم هم هانکوک
سایز 185/65/13 که از نظر قطر لاستیک در مجموع 4 میلی متر از لاستیک فعلی کوچیک تر میشه .باعث میشه خودرو شتابش بیشتر بشه.
به خاطر 185 شدن پایداریشم بیشتر بشه.
مصرف سوختش گمون نکنم تغییر خاصی بکنه .
و گزینه ی آخر هم سایز 185/70/13 هست
از نظر قطر 14 میلی متر از لاستیک اصلی که اول زیر ماشینه قطرش بیشتره.
از فواید این سایز و مورد قبلی میشه به نرم تر شدن ماشینم اشاره کرد.
اما خوب این سایز به خاطر همون 14 میلی افزایش قطر شاید میگم شاید کمی شتاب اولیه خودرو رو کم کنه
اما خودرو بسیار نرم خواهد بود و کنترلش زیاد خواهد بود
ازین سایز هم تویو و هانکوک موجود بودن
حالا باز نظرات دوستان دیگه چیه؟
تشخیص اصل بودن لاستیک چجوریه.همه میگن لاستیک کره ای خوبه.اما شما ها که میدونین چینی ها تو هر سوراخی..آره
خوب چجوری میشه فهمید کدون اصله کدوم چینی؟؟
لاستیک اصلی بغل لاستیک دقیقا حک شده ساخت کره هست مثلا در مورد هانکوک
اما در چینی ها نه
تابلو هستن چینیا
دوستان برای لاستیک تیبا نظرات رو نگفتین
نظری نیست؟
رینگ 14 بندازیم باید دیاگ بخوره؟؟
رینگای بزرگتره به تیبا اسیب میرسونه؟؟
رینگ پهن چطور؟
والا اگه نظر منو میخواین که تو این زمینه چندین و چند مورد رو دیدم.
از کسی که 14 گذاشته
تا کسی که 15 گذاشته !!!!
تا کسی که لاستیک رو عوض کردن.
بخوام توصیه کنم
میگم بهترین رینگ برای تیبا رینگ 13 هست.
دیگه خیلی در مورد این مساله در فروم دیگری صحبت کردم و کلی تصویر و عکس از تیباهایی که رینگ های مختلف و تایرای مختلف گذاشتن گذاشتم ...
توصیم برای تیبا اینه که اگه تایرتون کومهو های جدید یا احیانا یزد تایر بود میشه جفتشون ازشون استفاده کرد و مثل بقیه آشغال نیستن مخصوصا کومهو
اما اگر تایرتون بی کیفیت بود و خواستین عوض کنین توصیه میکنم اگه تونستین گیر بیارین
185/70/13 تویو ژاپن مدل تئو پلاس بگیرین که خودم اینو انداختم و چون کمی قالبش از 185/70/13 های شرکت های دیگه کمی قالب کوچک تره نه رو عملکرد ای بی اس اثر منفی میذاره.نه مشکل دیگه ایجاد میکنه
من اینوگذاشتم.فوق العاده هندلینگ و نرمی ماشین عالیه.
فرمون پذیری ماشین هم کاملا راضی هستم.
اگه احیانا اینو گیر نیاوردین هانکوک یا 185/65/13 بگیرین یا 185/70/13 هانکوک
البته 185/70/13 هانکوک مثل تویو قالبش اون ذره که گفتم کوچک تر نیست و یه کم قطرش بیشتره.البته تاثیر منفی نمیذاره بازم.
اما ازین 2 مارک رفت بیرون دیگه هیچی توصیه نمیکنم.
چون لاستیک تایلندی و هندی و مارکای دیگه دیدم که 185/70/13 اون ها باز قالبشون بزرگ تر از حد استاندارده زیاد که هم ظاهرو بد میکنه...
هم احتمالا رو ای بی اس تاثیر منفی میذاره
ضمنا دیدم که رینگ 14 و 15 گذاشتن اما مثل رینگ 13 با این تایر که گفتم راضی هم نبودن..شتاب خودرو هم کند شده.رینگ 15 که سر 2 هفته رفت عوضش کرد....
البته عکس های همه ی این ها در فروم دیگری اپلود کردم....
سعی کردم خلاصه توصیمو بگم...خواستین با تصویر ببینین بعدا بهتون ادرس میدم
سلامت باشید دوست عزیزم
نشانکگذاری