با سلام و ارادت
خواستم بدين طريق تجربه خودم رو به دوستان بگم، شايد كمكي كرده باشم.
چند روز پيش به دليل ريزش آب از گلويي شيلنگ پايين رادياتور (سمت شاگرد) به يك راديات سازي خوب مراجعه كردم، رادياتور ساز با دست زدن به شيلنگ ترموستات گفت كه يا سرسيلندر عيب داره و يا واشر و به اين طريق به سيستم خنك كننده فشار مياره.
لوله پاييني رو با تعويض اورينگ درست كرد.
دو روز بعد از گلويي شيلنگ بالايي رادياتور(سمت راننده)آب ريزش كرد و من دوباره رفتم اونجا و با تعويض اورينگ و زدن چسب آببندي درست شد.
دو روز ديگه پيچ تخليه شروع به ريزش آب كرد كه با يك شير ديگه تعويض شد.
ديروز رفتم و كلا رادياتور رو عوض كردم، چون گفتم 5 سال از عمرش ميگذره شايد فرسوده شده.
با اجازه دوستان امروز قسمت پلاستيكي رادياتور نويي كه ديروز انداختم به ماشين، ترك بدجور خورد، انگار باز شد ( رادياتور تركيد )
منظور اينكه:
با اينكه هيچ نشانه اي از خرابي سرسيلندر و واشر سرسيلندر ديده نميشد، مثلا حرارت بالا نميرفت و در بدترين شرايط زير97 بود و فن روشن ميشد و يا اينكه پايين گيج روغن كف نكرده بود يا قهواي كمرنگ نشده بود و يا اينكه ماشين ريپ نميزد و يا كمپرس بصورت حباب از آب رادياتور خارج نميشد و يا آب از اگزوز خارج نميشد، يعني هيچ كدام از اين نشانه ها نبود.
تنها نشانه ريزش آب از رادياتور بود كه هر جاشو ميگرفتي از جاي ديگش ميزد بيرون و يك كمي سفت شدن شيلنگ ترموستات بطوريكه وقتي فشارش ميداديم نرم نبود.
با اينكه قبلش هم پيش مكانيك رفته بودم و چون هيچ نشانه اي دال بر خراب بودن سرسيلندر و يا واشرش پيدا نكرده بود، ميگفت همه چيز سالمه.
بالاخرا سرسيلندر امروز باز شد و ديديم كه بله حق با رادياتور ساز بوده و سرسيلندر تاب داره و واشر هم در بعضي از نقاط خوب پخته شده بود يعني اثرات داغي روي قسمت كوچكيََ از اون ديده ميشد.
سوپاپ ها سالم بودن و سيت سوپاپ نيز سالم ولي بالاخره بايد آببندي بشن.
امشب ماشين خوابيده توي تعميرگاه.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
با ارادت
نشانکگذاری