تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 10 از 10

نام گفتگو: کامیون ملی- تریلر ملی

زمان پیوستن
    22 Feb 2010
    شهر
    همین نزدیکی ...

پیش گزیده کامیون ملی- تریلر ملی

«کاوه» نام اولین کامیون ملی ایران است که 11/8/89 در سایپادیزل (در برنامه‌ای که بزرگ‌ترین غایبان آن معاون اول رئیس جمهور و وزیر صنایع ، اما با استقبال خوب اعضای کمیسیون صنایع مجلس و مدیران ارشد گروه سایپا) رونمایی شد.

رونمایی از کاوه و الوند
    شایدعجیب‌ترین اتفاق، مخفی ماندن نام کاوه تا لحظه رونمایی بود. قدرت کشندگی این محصول 70 تن برآورد می‌شود و ویژگی‌های چند شرکت رنو، ماک، ولوو و دانگ‌فنگ را به این دلیل که شرکای خارجی سایپادیزل هستند، یکجا دارد:
    با قدرت کشندگی 70 تن دارای موتور رنو و گیربکس ZF است. 16 دنده دارد و با 420 اسب بخار به قیمت 100 میلیون تومان عرضه خواهد شد. تلاش خواهد شد حدود يك چهارم اين موتور در ايران ساخته شود.
    طراحي شاسي اين كاميون برگرفته از شاسي ولوو است ضمن اينكه تمام اطلاعات عملكردي نيز بر روي صفحه ديجيتالي در جلوي راننده نشان داده مي شود.
    حدود 27 آپشن روي اين كاميون نصب شده است كه تمام آنها رفاه و آسايش راننده را بدنبال خواهد داشت.
    براساس تحقيقات بخش بازاريابي سايپاديزل، قيمت اين خودرو حدود 135 ميليون تومان برآورد شده كه با داخلي سازي آن حدود 30 درصد كمتر از قيمت محصولات مشابه در بازار يعني حدود 100 ميليون تومان عرضه خواهد شد.

بزرگ‌ترین ایرادی که از این کامیون گرفته می‌شود با توجه به گسترش بازار تک محورها، دو دیفرانسیل بودن آن است. کشنده‌های تک محور جزو استانداردهای اجباری اتحادیه اروپا هستند و با مصرف سوخت پایین‌تر، استهلاک کمتر، هزینه نگهداری کمتر، مصرف سوخت پایین‌تر قابلیت بارگیری مفید بیشتری دارند.

گفته می‌شود چون پایه اصلی این طراحی، کامیون البرز (دانگ‌فنگ) بود، دو دیفرانسیل تولید شده است. کاوه 40 درصد ساخت داخل است و از این رو به نام کامیون ملی رونمایی شد که طراحی آن کاملا داخلی است. کابین کاوه با تجهیزات پیشرفته و صندلی منحصر به فرد، از جمله بخش‌هایی است که در ایران تولید شده و از همین رو برند آن به نام سایپادیزل ثبت شده است.

از جمله بحث‌های جالب در معرفی این کامیون تاکید بر روی سیستم‌های ضد قفل، سوپاپ ترمز وزنی، سیستم ترمز اضافی جلو و عقب و تجهیزات ایمنی بود. به نظر می‌رسد تجربه کامیون‌های دانگ‌فنگ و هوو باعث شده سایپادیزل نهایت تلاش خود را در ایمنی خودروهای سنگین داشته باشد موضوعی که باعث تشویق اعضای کمیسیون صنایع مجلس هم شده است.
    ...hunted by the memory of a lost Paradise

زمان پیوستن
    30 Jan 2009
    شهر
    Kerman
    اتومبيل
    Peugeot Pars
    گوشی موبایل
    Galaxi S2

پیش گزیده

من فکر کردم فقط چینی ها استاد کپی کاری هستن مثل اینکه به ایرانی ها هم سرایت کرده اینکه از هر زاویه و جهت بهش نگاه میکنی کپی اسکانیا R420 هست.
    پشت در راننده رو نگاه کنید حتی به اون شکل اژدها که رو کامیونهای اسکانیا هست هم رحم نکردند.
    آدم بعنوان یه ایرانی شرمنده میشه واقعا خجالت آوره.
    درد من زیستن و مردن در سرزمینی است , که مردمش انقلاب کردند , تا کارهای قبل از انقلاب رو دزدکی انجام بدن

زمان پیوستن
    05 Apr 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دوو سی یلو و موهاوی
    گوشی موبایل
    Apple Iphone 4 16Gb

پیش گزیده

قالب بیرون اسکانیا

داخلش هم مطمئن باشین بی کیفیت ترین موتور و ترمز چینی

حالا ببینید سر همین ملی سازی چقدر تلفات خواهیم داشت

زمان پیوستن
    28 Oct 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    Peugeot 206 1.6 Sedan
    گوشی موبایل
    W902

پیش گزیده

من از یکی از آشنایان که در سایپا کار می کند در مورد این کامیون سوال کردم و ایشان گفتند کیفیتش خوب است ولی نه در حد VOLVO و SCANIA و نه به بدی HOWO و خیلی از کامیون های چینی.
    کیفیت موتور و گیرباکس که خیلی خوب است و از آن بابت نگرانی ای نیست ولی کیفیت بقیه ی قطعات در حد متوسط خوب است.

با تشکر

زمان پیوستن
    05 Sep 2009
    شهر
    شمال
    اتومبيل
    لوگان اتومات..البته فروختمش
    گوشی موبایل
    huawei g610

پیش گزیده

عكس از نماي داخليش دارين؟
    صعود هر چقدر صعب به رفتن ادامه بده.شاید قله تنها در یک قدمی تو باشد!!

زمان پیوستن
    28 Jan 2008
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206TU5
    گوشی موبایل
    LG G2

پیش گزیده

عکسهای بیشتر از کاوه عزیز

الاغ بينوايي کرد عرعر
    چه ميخواهند آدمها ز يک خر
    خدايا پس چرا بختم کج افتاد ؟
    از اول ادمي با من لج افتاد

زمان پیوستن
    23 May 2008
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    Hyosung GT250R & Pulsar 220 & پارس ELX
    گوشی موبایل
    Apple iphone 4

پیش گزیده

سلام
    مورد اصلي كه هست ببخشيد اينجوري ميگم ولي همين داخلي بودن هست حالا حتي 1% .

مسير من جوري هست كه توي جاده زياد ميبينم از اين تريلي ها و گاهي اوقات با بارهاي خيلي سنگين ( نه بار ترافيكي ) . تفاوت جايي احساس ميشه كه توي سربالايي ميبيني يك تريلي داره به سختي بالا ميره و با تمام قدرتش سرعتش ميرسه به 40 و يك تريلي لاين سرعت گرفته و حتي سواري ها بايد راه براش باز كنن . و بعد از دقت كردن ميبيني يكي اسمش ايراني هست و يكي رنو هست يا اسكانيا و ولوووووووو و اگر پاي قيمت هم بشيني ميبيني تفاوتي ندارن با توجه به امكانات و قدرت و ....

اميدوارم روزي برسه كه وقتي ميگن فلان ماشين ايراني هست بشه بهش افتخار كرد .
    موفق باشيد
    خريد از كليه سايت هاي خارجي توسط Visa Card براي شما با كمترين قيمت

زمان پیوستن
    28 Oct 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    Peugeot 206 1.6 Sedan
    گوشی موبایل
    W902

پیش گزیده

سلام

خب فرزاد جان این کامیون هم از موتوری استفاده می کند که در سربالایی ها مانند همان VOLVO ها و SCANIA ها کم نمی آورد دیگر...
    این موتور, موتوری است که روی کامیون های جدید رنو(البته نه Euro5 ها بلکه Euro3 ها) نصب می شود.

با تشکر

زمان پیوستن
    23 May 2008
    شهر
    شیراز
    اتومبيل
    Hyosung GT250R & Pulsar 220 & پارس ELX
    گوشی موبایل
    Apple iphone 4

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Warrior-- مشاهده گفتگو
    سلام

خب فرزاد جان این کامیون هم از موتوری استفاده می کند که در سربالایی ها مانند همان VOLVO ها و SCANIA ها کم نمی آورد دیگر...
    این موتور, موتوری است که روی کامیون های جدید رنو(البته نه Euro5 ها بلکه Euro3 ها) نصب می شود.

با تشکر
    اميدوارم . چون من كه هرچي ديدم و آثاري از ايران روي بدنه ديده ميشد ضعيف عمل ميكرد . در صورتي كه من با رنو كورس گذاشتم شايد باور نكنيد پا به پاي ELX توي سرعت هاي بالا مياد . البته اسب خالي . توي سرعت هم كم نمياره و دقيق يادم نيست فكر كنم سرعت 140 توي پيچ با يك رنو در كورس بودم . فكرشو كنيد و خودتون با ايراني ها مقايسه كنيد
    خريد از كليه سايت هاي خارجي توسط Visa Card براي شما با كمترين قيمت

زمان پیوستن
    04 Sep 2011

پیش گزیده

با سلام
    اگر از زمان فروش کامیون کاوه اطلاعی دارید ممنون میشم کمکم کنید.

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد
  • کد [VIDEO] اکنون روشن مي‌باشد