تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 12 از 12

نام گفتگو: کمک در ساختن کانکشن broadband در آیپاد و آیفون

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده کمک در ساختن کانکشن broadband در آیپاد و آیفون

سلام دوستان.من مشکل اساسی با آیپادم دارم.من داخل خونه زمانی که میخوام از اینترنت استفاده کنم راحت شبکه وای فای adsl رو جستجو میکنم و واسه اینکه خود مودمم اتوماتیک کانکت میکنه اینترنت رو شیر میکنه و خیلی ساده میشه با آیپاد یا آیفون به اینترنت وصل شد(همون جور که همه میدونید)حالا مشکل من اینه که میخوام از اینترنت دانشگاه استفاده کنم.شبکه وایفای رو راحت جستجو میکنم و بهش کانکت میشم ولی چه فایده که اینترنتی در رادیو مستقیم وجود نداره و برای استفاده دستگاه گیرنده چه آیفون چه لب تاب و ... باید کانکشن بسازید تا بتونید کانکت بزنید و به اینترنت کانکت بشید .حالا مشکل اینجاست که لب تاب میتونه کانکشن بسازه ولی آیپاد که ندیدم قابلیتش رو داشته باشه.حالا کمک کنید چطوری بسازم

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Ace مشاهده گفتگو
    سلام دوستان.من مشکل اساسی با آیپادم دارم.من داخل خونه زمانی که میخوام از اینترنت استفاده کنم راحت شبکه وای فای adsl رو جستجو میکنم و واسه اینکه خود مودمم اتوماتیک کانکت میکنه اینترنت رو شیر میکنه و خیلی ساده میشه با آیپاد یا آیفون به اینترنت وصل شد(همون جور که همه میدونید)حالا مشکل من اینه که میخوام از اینترنت دانشگاه استفاده کنم.شبکه وایفای رو راحت جستجو میکنم و بهش کانکت میشم ولی چه فایده که اینترنتی در رادیو مستقیم وجود نداره و برای استفاده دستگاه گیرنده چه آیفون چه لب تاب و ... باید کانکشن بسازید تا بتونید کانکت بزنید و به اینترنت کانکت بشید .حالا مشکل اینجاست که لب تاب میتونه کانکشن بسازه ولی آیپاد که ندیدم قابلیتش رو داشته باشه.حالا کمک کنید چطوری بسازم
    این قابلیت در اپل نیست
    من خودم هر وقت بخوام از دانشگاه استفاده کنم بهش ip میدم و راحت کانکت میشم

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

سلام دوستان.من مشکل اساسي با آيپادم دارم.من داخل خونه زماني که ميخوام از اينترنت استفاده کنم راحت شبکه واي فاي adsl رو جستجو ميکنم و واسه اينکه خود مودمم اتوماتيک کانکت ميکنه اينترنت رو شير ميکنه و خيلي ساده ميشه با آيپاد يا آيفون به اينترنت وصل شد(همون جور که همه ميدونيد)حالا مشکل من اينه که ميخوام از اينترنت دانشگاه استفاده کنم.شبکه وايفاي رو راحت جستجو ميکنم و بهش کانکت ميشم ولي چه فايده که اينترنتي در راديو مستقيم وجود نداره و براي استفاده دستگاه گيرنده چه آيفون چه لب تاب و ... بايد کانکشن بسازيد تا بتونيد کانکت بزنيد و به اينترنت کانکت بشيد .حالا مشکل اينجاست که لب تاب ميتونه کانکشن بسازه ولي آيپاد که نديدم قابليتش رو داشته باشه.حالا کمک کنيد چطوري بسازم
    خوب براي اينکار بايد دستي شبکه رو اضافه کنيد ديگه!؟
    من نمي فهمم چه مشکلي وجود داره؟؟!

در ضمن ممکنه مشکل شما به خاطر حالت vپيn گونه ارتباط دانشگاهتون باشه!

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

ميدنيد منظورم چيه.جريان إز اين قرار هست كه اكسس پوينتي رو كه من شناسايي ميكنم و بهش كانكت ميشم نياز به يك يوزر و پسورد داره تا به سرور كانكت بشه و وارد اينترنت بشه.فرض كنيد كه كأبل لن رو زده باشيد به لب تاب و فقط نياز به كنكشن داريد تا كانكت بشيد.تو دانشگاه ما واسه وصل شدن به اينترنت نياز به يوزر پسورد داره.حالا من موندم بعد كانكت شدن به اكسس پوينت يوزر و پسوردم رو كجا وارد كنم و كانكت شم به اينترنت مثل لبتاب

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

خوب اون یوزر پس چطوریه؟
    مثل فرودگاه امام خمینی؟؟

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

من فرودگاه امام خميني رو نمدونم چطوريه ولي اين يوزر پسورد مثل همه يوزر پسوردهاست.چيزي شبيه به كارت هاي اينترنت ديال آپ كه يه يوزر هست و يه پسورد.أينا يوزر پسورد رو ايجاد كردن كه اينترنت مجاني ندن به دانشجوها.براي استفاده إز  اين يوزر پسورد ها بايد حتما يه كانكشن وجود داشته باشه كه اين يوزر پسورد رو داخلش بزنم و كانكت بشم.تولب تاب راحت يه كانكشن بردبند ميشه ساخت و أكانت رو داخلش زد و كانكت شد.حالا واسه آيفون چه راه حلي هست؟

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

ببینین ایفون فقط میتونه به ویp ان و پر و ک س ی کانکت بشه...
    البته اگه این یوزر و پسورد رو از ترثق وب هم قبول میکرد (مثل دانشگاه ما) میشد...

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad759 مشاهده گفتگو
    ببينين ايفون فقط ميتونه به ويp ان و پر و ک س ي کانکت بشه...
    البته اگه اين يوزر و پسورد رو از ترثق وب هم قبول ميکرد (مثل دانشگاه ما) ميشد...
    آره نميتونه كانكت بشه. منم اينجا درخواست كمك دادم فقط واسه اينه بود كه اگر برنامه جانبي وجود داره بزاريد استفاده كنيم.اين قضيه دانشگاه شما هم جالبه.ميشه بيشتر توضيح بدين تا شايد ما هم مستفيض شديم

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

آره نميتونه كانكت بشه. منم اينجا درخواست كمك دادم فقط واسه اينه بود كه اگر برنامه جانبي وجود داره بزاريد استفاده كنيم.اين قضيه دانشگاه شما هم جالبه.ميشه بيشتر توضيح بدين تا شايد ما هم مستفيض شديم
    داستان پیچیده ای نیست!
    شما شبکه رو سرچ میکنین ..زمانی که میخوایین وارد نت بشین به صورت اتوماتیک میره به صفحه سایت مخصوص یوزر و پسورد..و اونجا یوزر و پسورد رو وارد میکنین..به همین سادگی

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

منظورم اينه كه اگر بخوان اينجا واسه ما هم اين داستان رو پياده كنن بايد چيكار كنن؟ميخوام به مسؤل آي تي دانشگاه بگم.در ضمن اگر برنامه اي هم ديدين كه قادر به ساختن بردبند بود بيزحمت دريغ نكنيد

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

برنامه ای که نیست...
    واسه اون کارم نمیدونم باید چیکار کنین:d

زمان پیوستن
    20 Nov 2008
    اتومبيل
    206A-Nissan Maxima
    گوشی موبایل
    iPhone

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad759 مشاهده گفتگو
    داستان پيچيده اي نيست!
    شما شبکه رو سرچ ميکنين ..زماني که ميخوايين وارد نت بشين به صورت اتوماتيک ميره به صفحه سايت مخصوص يوزر و پسورد..و اونجا يوزر و پسورد رو وارد ميکنين..به همين سادگي
    آره منظور منم از فرودگاه امام خميني همين هست

تو شبکه هاي عمومي معمولا ازين روش ها استفاده مي کنند:

1.پسورد روي وايرلس
    2.انتقال به صفحه ورود يوزرنيم و پسورد(مثل همين فرودگاه)
    3.استفاده از پروکسي براي وارد شدن به شبکه.

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد
  • کد [VIDEO] اکنون روشن مي‌باشد