محمد جان یک سوال فنی داشتم!
اگه من آیپادم رو به ورژن 4.3.3 یا 5 آپدیت کنم بعد نمیتونم از apptracker.org بازی بگیرم و بریزم روش؟
چی کار کنم؟این GTA3 بد جوری رفته روی ذهنم....من هیچ وقت نتونستم بازیش کنم همیشه یا کامپیوترم ضعیف بود یا سی دی خراب...
محمد جان یک سوال فنی داشتم!
اگه من آیپادم رو به ورژن 4.3.3 یا 5 آپدیت کنم بعد نمیتونم از apptracker.org بازی بگیرم و بریزم روش؟
چی کار کنم؟این GTA3 بد جوری رفته روی ذهنم....من هیچ وقت نتونستم بازیش کنم همیشه یا کامپیوترم ضعیف بود یا سی دی خراب...
چرا نتونین؟!
چلبریک میکنین و راحت دانلود و ...
محمد جان به خدا دیگه کلا گیج شدم!!!جسارت نباشه خدمت شما دوست گل و عزیزم ها...؟!!!منظورم از تفاوت بیان ها هست محمد جان...
محمد جان یکی میگه آپدیت کنی به 5 نمیتونی روش چیزی بریزی مگر اینکه جیلبریک کنی و یک جا دیگه هم گفتن آپدیت کنی مشکل نداره و می تونی بریزی!چه کنم؟آپدیت کنم بعد بدون جیلبریک میتونم بازی و نرم افزار از apptracker بریزم روش؟
ببینین ریختن برنامه از سایت apptrackr مستلزم جلبریک گوشی هست..چون برنامه های این سایت همگی کرک شده است...
البته الان روشی هست که میتونین بدون جلبریک برنامه کرک شده نصب کنین
(ایشالله تا اخر روز تاپیکشو میزارم)
از اونجا که این سیستم نیاز به فروش اکانت داره ، من هم فروشنده نیستم! به دوستم که فروشنده هست گفتم اینجا هم تاپیک بزنه!
محمد جان من داشتم از این لینک دانلود میکردم که وسطش قطع شد و دیگه نمیزاره دانلود کنم!میشه اسم بازی رو برام بزارید یا یک جای دیگه آپلود کنین؟
مدیافایر عالیه...
با سپاس فراوان.
http://dl2.apptrackr.ir/user2/far/FI...Apps.ir%5D.ipa بازی FIFA 13 سازگار با آیفون 3GS/4/4S/5 ، آیپاد تاچ نسل3(16 گیگ به بالا)/4/5 و آیپد امیدوارم لذت ببرید
از این وبلاگ لطفا دیدن کنید www.carpatogh.blogfa.com
نشانکگذاری