لطفا راجع به دریل هم توضیح بدید بگید کدوم مارک بهتره و مناسبه باری کارهای نیمه سنگین خانگی
لطفا راجع به دریل هم توضیح بدید بگید کدوم مارک بهتره و مناسبه باری کارهای نیمه سنگین خانگی
سلام جناب فربد اگر خاطرتان باشد قبلا در مورد کنتور برق سئوال کرده بودم که در تاپیک مربوطه لطف کرده بودید و جواب سئوال مرا داده بودید.بسیار از این کار پایه ای و اساسی شما خوشحال شدم انشاا... که تداوم داشته باشه فقط ذکر چند نکته رو لازم دیدم:
ذکر نام انگلیسی بسیار خوبه ولی چند تا شون اشتباه بود که تصحیح میکنم : پیچ چهارسو(philips) ستاره ای(Torx) ترجمه فارسی Pliers انبردست است و سیم چین نیست.آچار فرانسه هم (Adjustable wrench) و Cresent یک برند آمریکایی سازنده آچار است.انگلیسی آچار آلن Allen Keys و ربطی به Alan Keyes ندارد.
در مورد برند های آچار هم شما نام خیلیها رو از قلم انداختید اینهاییکه می خواهم ازشون اسم ببرم ممکنه تو شهرستانها گیر نیان ولی توی خیابان سپه تهران موجودند Snap-on Cresent Craftsman Proto Irwin Peterson آمریکایی و Facom فرانسه که نماینده اش توی خیابان جمهوری بود.چون این پست جهت اطلاع رسانی همگان بود جسارت کردم و اشتباهات رو عنوان کردم والا من به شما ارادت دارم.
Aali47
دوست بزرگوارم سپاس از توضیحات تکمیلی شما .
به هر حال اگر قصوری در ارائه اطلاعات توسط بنده بود بگذارید به حساب علم ناقص حقیر. در خصوص معرفی برندها بنده هم با شما هم عقیده هستم اما تمام کوشش بنده این بود تا حتی المقدور برندهایی معرفی گردند که امکان پیدا کردن اصل ( اوریجینال ) آنها در بازار ممکن باشد . به عنوان مثال Irwin یکی از بهترین برندهای دنیاست اما متاسفانه برند اصلی آن به هیچ عنوان در ایران پیدا نمیشود .
در هر صورت بنده مقدمات تشکیل این تاپیک را با دانسته های خود فراهم نمودم . خیلی خوشحالم که این تاپیک مورد استقبال خیلی از عزیزان قرار گرفت اما خواهشی که دارم این است که همه شما بزرگواران که بدون شک از متخصصین این مرز و بوم هستید به پویایی این مطالب کمک کنید .
باز هم سپاس فراوان از توضیحات مفیدتان.
دوست گرامی من :
پرداختن به موضوع ابزارآلات برقی بسیار وقت گیر و گسترده است . چندی پیش قصد داشتم تا تاپیکی جداگانه در این خصوص برقرار کنم تا مباحث مرتبط با این گونه ابزارها را در آن مطرح نماییم . حال که شما پیش دستی فرمودید و بنده هم تنبلی !!! اجازه دهید خیلی گذرا جوابگوی سئوال شما باشم تا در اولین فرصت تاپیک مذکور را راه اندازی نمایم.
دریل:
دریلها در صنعت یکی از پرکاربرد ترین ابزارها هستند . تقریباً به جرات میتوان گفت که در کلیه صنایع کاربرد دریل امری اجتناب ناپذیر است . حتی شاید با تعبیری دیگر حضور دریل در کاربردها خانگی را هم اجتناب ناپذیر دانست . دریلها انواع بسیاری دارند که خیلی از آنها کاربرد خانگی ندارند اما ما به طور کلی به همه آنها اشاره خواهیم کرد.
تقسیم بندی :
1) بر اساس نحوه عملکرد به دو دسته پیستونی و گیربکسی تقسیم بندی میشوند .
2) با توجه به نوع مکانیزم سه نظامشان به دو دسته سه نظام اتوماتیک و سه نظام آچاری
3) با توجه به نوع کارگیر مته : شیار دارد و معمولی
4) بر حسب سایز مته گیر از 10 میلیمتر تا 28 میلیمتر
دریلهای پیستونی با توجه به قابلیت قلم گیری ( تبدیل به چکش ) کاربرد خانگی ندارند . ( البته داشتن یکی از آنها در خانه خالی از لطف نیست ) !!!!
مکانیزم سه نظام اتوماتیک با توجه به سرعت بالا در تعویض مته گزینه مناسب تری است .
مته های شیار دار تنها متعلق به دریلهای پیستونی هستند
سایز 13 یا ماکزیمم 16 مناسب ترین سایز برای دریلهای خانگی هستند.
توضیحات فوق شاید برای انتخاب یک دریل خوب مکفی باشد . من با توجه به نکات فوق دریل زیر را انتخاب میکنم :
- سایز مته 13 میلیمتر
- قدرت حداقل 700 وات
- دارای سه نظام اتوماتیک
- کلید چپ گرد و راستگرد
- دارای مکانیزم جکشی.
در خصوص انتخاب مارک و برند مناسب به زودی مطالب مفیدی در اختیارتان قرار خواهم داد
سلام
در مورد برند خوب و مطمئن هم توضیح بدین ممنون میشم بنده چند سال پیش یه دونه بوش گرفتم بعد از یکسال مته گیرش هرز شد و چند وقت پیش هم کلا سوخت اول فکر کردم ذغال تموم کرده ولی تعمیر کار گفت کلا سیم پیچیش سوخته با این موارد فهمیدم که بوش اصلی نبوده! از کجا باید فهمید یک محصول اصلی هست؟ به نظر من برای خریدن دریل باید یه مقدار از اون توان لازمی که مورد استفادمون هست قویتر بخریم که فشار کمتری روی دستگاه دریل باشه! (چون به نظر من عمده مشکل محصولات درجه دو توان واقعیشون هست که کمتر از اون مقدار نوشته شده روی دستگاه هست)
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp
نشانکگذاری