تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 62

نام گفتگو: طریقه ی تعویض آب رادیاتور تندر 90(تصویری)

زمان پیوستن
    31 Oct 2005
    شهر
    استان البرز
    اتومبيل
    LOGAN (E2+LP) X 2, RIO
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy NOTE II

پیش گزیده

شما درپوش ترموستات رو هم چک کردید؟ معمولا اورینگ دورش بعد مدتی خراب میشه و از اونجا احتمال نشتی هست.
    اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي
    الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري
    الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه
    كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ.

2. کاربر زیر از دوست گرامی mohammad1983 به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده است :

rza_bgy (4 October 2011)

زمان پیوستن
    15 Oct 2008

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط mohammad1983 مشاهده گفتگو
    شما درپوش ترموستات رو هم چک کردید؟ معمولا اورینگ دورش بعد مدتی خراب میشه و از اونجا احتمال نشتی هست.
    اتفاقا پارسال بعد از یه سفر هزار کیلومتری واشرش خراب شده بود که نمایندگی عوضش کرد...باید دوباره چکش کنم

زمان پیوستن
    19 Jun 2011
    اتومبيل
    E2 LP
    گوشی موبایل
    SONY

پیش گزیده

با سلام
    اين درپوش ترموستات دقيقا " كجا قرار داره و چطور ميشه از سالم بودنش مطمئن شد؟

زمان پیوستن
    31 Oct 2005
    شهر
    استان البرز
    اتومبيل
    LOGAN (E2+LP) X 2, RIO
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy NOTE II

پیش گزیده

سلام
    در عکس زیر جایی که با فلش مشخص شده درپوش ترموستات هست.ابتدا باید محفظه صدا خفه کن رو در بیارید تا دسترسی بهش راحت باشه.برای باز کردن این درپوش هم 3 تا مهره در اطرافش هست که با باز کردنشون درپوش به همراه شیلنگ رادیات جدا میشه.که ترموستات هم همراهش هست.

الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه

6. 6 نفر از کاربران ، از دوست گرامی mohammad1983 به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

ahmadkhabir (2 November 2011), kian99 (17 November 2011), mb2006 (8 October 2011), moje90 (8 October 2011), oyan (9 October 2011), rza_bgy (8 October 2011)

زمان پیوستن
    04 Apr 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    L90-E2ایران لجن
    گوشی موبایل
    k800

پیش گزیده

سلام یه آپلود سنتر خوب به من معرفی کنید که عکسا را توش بزارم که هر روز هم قر و اطفار نیاد سرمون
    مرگ بر روسیه

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    پيكاپ فوتون ديزلي 4X4
    گوشی موبایل
    Nokia Lumia 1020

پیش گزیده

دوستان من چندتا سوال داشتم:
    1- میزان آب رادیاتور همیشه باید بین MAX و MIN باشه؟اگر روی MAX باشه خطر داره؟
    2- اگر آب رادیاتور نزدیک به MIN بود چطوری بهش اضافه کنم؟همون در رو وقتی ماشین سرده باز کنم و توی آب رادیاتور بریزم دیگه نه؟
    3- یک ضد یخ دارم که کاسپین هست و فکر کنم سبز رنگ هست،بریزم توی همون مخزن آب رادیاتور که روش MAX و MIN هست؟
    دوستان اگر موردی در مورد چک کردن یا اضافه و کم کردن آب رادیاتور هست محبت کنید و بفرمایید چون من زیاد از تندر سر در نمیارم!مال پژو همون در رادیاتور رو باز میکردید و آب میریختید توش.
    اگر عکس هم باشه که چه بهتر چون عکسهای صفحه قبل باز نمیشن.
    با سپاس فراوان.

زمان پیوستن
    04 Apr 2007
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    L90-E2ایران لجن
    گوشی موبایل
    k800

پیش گزیده

1-نه عزیز طوری نیس اصلا باید رو ماکس باشه
    2-اگه زیر مینیمم شد باید هواگیری کنی ولی اگه نزدیک مین بود باید آب اضافه کنی
    3-ضد یخ فقط glacel rx فابریک خود ماشین دونه 9تومنه بریز و هیچوقت دو تا فرمول را با هم قاطی نکن
    پژو هم منبع انبساط داره ولی بغل رادیات با همه برا همین فک میکنی رادیاته
    مرگ بر روسیه

10. 3 نفر از کاربران ، از دوست گرامی 3284 به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

اصغر رضازاده (23 January 2012), Ha91 (30 January 2013), Mehrdad_jafari89 (18 November 2011)

زمان پیوستن
    10 May 2010
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    پيكاپ فوتون ديزلي 4X4
    گوشی موبایل
    Nokia Lumia 1020

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط 3284 مشاهده گفتگو
    1-نه عزیز طوری نیس اصلا باید رو ماکس باشه
    2-اگه زیر مینیمم شد باید هواگیری کنی ولی اگه نزدیک مین بود باید آب اضافه کنی
    3-ضد یخ فقط glacel rx فابریک خود ماشین دونه 9تومنه بریز و هیچوقت دو تا فرمول را با هم قاطی نکن
    پژو هم منبع انبساط داره ولی بغل رادیات با همه برا همین فک میکنی رادیاته
    دست گلتون درد نکنه!پس برم آب رادیات اضافه کنم!
    خدا خیرتون بده...انشاله...هر سوال دیگه ای هم که داشتم همین جا مطرح میکنم!من فکر کردم مثل پژو هست و ضد یخ براش فرقی نداره...خوب شد بهم گفتین!زده بودم موتور رو آورده بودم پایین!

زمان پیوستن
    05 Jan 2012

پیش گزیده

تشكر

زمان پیوستن
    12 Sep 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    L90
    گوشی موبایل
    Xperia X10i

پیش گزیده

من مشکل خرابی ترموستات داشتم که دمای رادیاتور به حد نرمال نمیرسید که باراهنمایی شما تونستم اونو عوض کنم و سپس هواگیری کنم
    فقط یک نکته ایی که من بهش برخوردم اینه که حتما باید آچار بوکس داشته باشید و یکی دیگه اینکه در موقعی که ترموستا ت رو میخواهید جا بزارید و پیچها رو ببندید به دلیل وزن ترموستات اون به سمت پایی متمایل میشه و از جای خودش خارج میشه و بنابراین بعد از بستن پیچها آببندی نخواهد شد که این مسئله باعث شد من یکبار اون پیچ زیری رو با بدبختی ببندم و مجددا باز کنم و ترموستات رو سر جای اصلیش بندازم و پیچها رو ببندم

14. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی rmb_ali به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

kian99 (28 March 2012), mohammad1983 (29 March 2012), moje90 (29 March 2012), shaban306 (29 March 2012)

زمان پیوستن
    31 Oct 2005
    شهر
    استان البرز
    اتومبيل
    LOGAN (E2+LP) X 2, RIO
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy NOTE II

پیش گزیده

سلام
    من خودم به شخصه چند تا تندری که ترموستات براشون عوض کردم از جمله ماشین خودم برای این که این مشکل اتفاق نیافتد.وقتی ترموستات رو سر جایش قرار میدهم با انگشت اشاره مقدار کمی چسب آکواریوم دور تا دور محل قرار گیری ترموستات و درپوش میکشم که هم بعدا کار آب بندی رو انجام میده و هم اجازه نمیده ترموستات موقع بستن تکان بخورد.

16. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی mohammad1983 به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

FARZAD_1975 (30 March 2012), kian99 (29 March 2012), moje90 (29 March 2012), shaban306 (29 March 2012)

زمان پیوستن
    31 Oct 2005
    شهر
    استان البرز
    اتومبيل
    LOGAN (E2+LP) X 2, RIO
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy NOTE II

پیش گزیده

سلام
    دیروز بالاخره بعد از 102 هزار کیلومتر ضدیخ تندر رو عوض کردم.مشکل خاصی در دمای موتور نبود .رنگ مایع خنک کننده ماشین عملا قهوه ای شده بود و اون سبزی ضدیخ نبود.توی اینترنت توضیح در مورد شیوه کامل این کار هست.از جمله در این لینک جناب سوهانیان عزیز که در ابن فروم هم هستند کامل همه چیز رو توضیح داده اند.
    بنده هم مختصری توضیح میدهم بلکه مفید واقع شود.
    ابتدا این که الف اروپایی که در قوطی های مشکی بود به هیچ وجه گیر نیاوردم و مجبور شدم همان الف رو که در قوطی سفید رنگ که توسط بهتوتال عرضه میشه خریداری کنم و دیگه زیاد وسواس به خرج ندادم.از همه لحاظ نوشته های این قوطی الف ایرانی با الف اروپایی یکی هست و رنگ 2 تا ضدیخ هم دقیقا مثل هم بود.ظاهرا فقط این توسط بهتوتال پرشده.به دلیل تعطیل بودن خشکشویی ها هم از آب رادیاتور آماده استفاده کردم که اونو تضمینی و به شرط بهم دادند.
    1-ابتدا محافظ پروژکتور سمت چپ رو که در زیر سپر قرار دارد باز کردم.در ضمن اینبار سینی زیر ماشین رو برای تعویض مایع رادیات باز نکردم و به نظرم هم نیاز نبود.
    2-در مرحله بعد بست شیلنگ رادیات را که از زیر کاملا مشخص هست باز کردم.و شلنگ رو از جایش بیرون آوردم.
    3-درب مخزن رادیات رو باز کردم تا آب با شدت و یکباره خالی شود.
    4-دوبار شلنگ رو سرجایش قرار دادم و شلنگ آب منزل رو داخل مخزن قرار داده و کامل باز کردم.تا هم مخزن پر بشه هم رادیات.2 بار این کار رو انجام دادم و شلنگ رو در آوردم تا در این مرحله رادیات تمیز شود.
    5-حال درپوش ترموستات رو باز کردم و ترموستات رو در یک کناری قرار دادم.شلنگ آب منزل رو دوباره در مخزن قرار داده و باز کردم و و دستم را محکم بر روی مخزن قرار دادم تا فشار آب به داخل مدار باشد و سر ریز نگردد/همین امر باعث میشود آب با فشار از داخل بلوک موتور بیرون بزند و کاملا شفاف شود.
    6-در محله بعد همانطور که آّب رو با شدت به داخل مخزن آب هدایت میکردم.پیچ هواگیری کوچکی که در کنار بوستر ترمز قرار دارد را کاملا باز کردم.این پیچ بر روی شیلنگ ورودی به رادیات بخاری هست.
    7-دست سمت چپ رو بر روی خروجی بلوک سیلندر قرار دادم.(یعنی جایی که ترموستات اون داخل قرار میگیرد).حالا آب با شدت از داخل سوراخ ریز هواگیری بیرون میزند.کمی طول میکشد تا آب خروجی از مدار بخاری هم شفاف شود.حالا میشه گفت کل مدار از وجود مایعات قدیمی پاک شده.
    8- حالا میشه با دمیدن قوی داخل مخزن آب ، آب موچود در مدار را تخلیه کرد.اینقدر انجام دهید تا آبی از داخل بلوک سبلندر بیرون نزد.
    9-شلنگ پایینی رادیات را جا بزنید و برای بستنش از این بست های دنده ای شماره پنج استفاده کنید.
    10-ترموستات را در داخل درپوشش قرار داده و بر روی بدنه موتور مثل قبل ببندید.
    11-در این مرحله شما هم ترموستات رو بستید هم شلنگ پایینی رادیات رو اما پیچ هواگیری باز هست.دوباره در مخزن بدمید تا آب موجود در اون مدار هم به بیرون ریخته شود.و سپس درپوش را ببندید.
    12-حالا محلول رادیات رو که آماده کرده اید آرام آرام داخل مخزن بریزید تا پایین برود و صبر کنید تا آب از داخل پیچ هواگیری بیرون بریزد.
    مرحله هواگیری یه جورایی تجربی هست و من که تا به حال 3 بار ضدیخ تندر رو عوض کردم هر بار یه جوری هواگیری شد! مثلا این بار اصلا فن رادیاتور روشن نشد که بر میگرده به خنکی هوا و شما نیاز نیست منتظر روشن شدن فن باشید.
    13-ماشین روشن و صبر کنید تا گرم شود.درب مخزن آب باز و پیچ هواگیری باز باشد.میتونید دستتون رو روی شلنگ بالایی رادیاتور قرار دهید که باز شدن ترموستات و جریان پیدا کردن آب داغ رو حس کنید و اینجاست که آب مخزن پایین میرود و هوای موجود در مدار از پیچ هواگیری خارج میشود.
    14-حالا باید محلول رادیات آماده ،دم دست داشته باشید که مخزن خالی میشه شما نم نم پرش کنید.از اونور هم حواستون باشه که آب بعد از چند ثانیه از پیچ هواگیری خارچ میشه که عموما اولش آب زلالی هست که باهاش مدار رو شستید.و صبر کنید تا به جایی برسد که ضدیخ خارج شود و در بستن این پیچ زیاد عجله نکنید .چون باید هوا کاملا خارج شود و با باز بودنش مثلا 15 ثانیه شاید نهایتا 100 سی سی از مایع خارج شود.عموما هم تا 15 دقیقه که ماشین درجا کار میکنه آب خروجی آنقدر داغ نیست که آدم بسوزه.وقتی دیگه فقط ضدیخ خالص بیرون ریخت پیچ هواگیری رو ببندید.
    15-بگذارید ماشین 15 دقیقه در جا کار کنه و چند بار ترموستات باز بشه که محلول کامل تو مدار بره.در پر کردن مخزن هم در تمام مراحل زیاده روی نکنید و تا قبل از ماکزیمم باشه.چون بعضی وقت ها قبل از اینکه ترموستات باز بشه مخزن آب پس میزنه و به محض باز شدن ترموستات آب میچرخه و به سطح مناسبش میرسد.
    16-معمولا بعد از 2 بار چرخیدن آب ،دیگه مخزن سطحش تغییر نمیکنه و میتونید ماشین رو خاموش کنید.
    17-تمام اتصالات مانند بست شلنگ پایینی و ترموستات رو چک کنید که نشتی نداشته باشد.
    18-معمولا بعد از اینکه ماشین سرد میشه سطح مخزن پایین میره که دوباره بهش اضافه کنید.
    کار تمام هست و امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

18. 4 نفر از کاربران ، از دوست گرامی mohammad1983 به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

mohajer_137860 (1 April 2012), mohamadaz (11 December 2012), rza_bgy (10 September 2012), shaban306 (1 April 2012)

زمان پیوستن
    12 Sep 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    L90
    گوشی موبایل
    Xperia X10i

پیش گزیده

سلام
    دیروز بالاخره بعد از 102 هزار کیلومتر ضدیخ تندر رو عوض کردم.مشکل خاصی در دمای موتور نبود .رنگ مایع خنک کننده ماشین عملا قهوه ای شده بود و اون سبزی ضدیخ نبود.توی اینترنت توضیح در مورد شیوه کامل این کار هست.از جمله در این لینک جناب سوهانیان عزیز که در ابن فروم هم هستند کامل همه چیز رو توضیح داده اند.
    بنده هم مختصری توضیح میدهم بلکه مفید واقع شود.
    ابتدا این که الف اروپایی که در قوطی های مشکی بود به هیچ وجه گیر نیاوردم و مجبور شدم همان الف رو که در قوطی سفید رنگ که توسط بهتوتال عرضه میشه خریداری کنم و دیگه زیاد وسواس به خرج ندادم.از همه لحاظ نوشته های این قوطی الف ایرانی با الف اروپایی یکی هست و رنگ 2 تا ضدیخ هم دقیقا مثل هم بود.ظاهرا فقط این توسط بهتوتال پرشده.به دلیل تعطیل بودن خشکشویی ها هم از آب رادیاتور آماده استفاده کردم که اونو تضمینی و به شرط بهم دادند.
    1-ابتدا محافظ پروژکتور سمت چپ رو که در زیر سپر قرار دارد باز کردم.در ضمن اینبار سینی زیر ماشین رو برای تعویض مایع رادیات باز نکردم و به نظرم هم نیاز نبود.
    2-در مرحله بعد بست شیلنگ رادیات را که از زیر کاملا مشخص هست باز کردم.و شلنگ رو از جایش بیرون آوردم.
    3-درب مخزن رادیات رو باز کردم تا آب با شدت و یکباره خالی شود.
    4-دوبار شلنگ رو سرجایش قرار دادم و شلنگ آب منزل رو داخل مخزن قرار داده و کامل باز کردم.تا هم مخزن پر بشه هم رادیات.2 بار این کار رو انجام دادم و شلنگ رو در آوردم تا در این مرحله رادیات تمیز شود.
    5-حال درپوش ترموستات رو باز کردم و ترموستات رو در یک کناری قرار دادم.شلنگ آب منزل رو دوباره در مخزن قرار داده و باز کردم و و دستم را محکم بر روی مخزن قرار دادم تا فشار آب به داخل مدار باشد و سر ریز نگردد/همین امر باعث میشود آب با فشار از داخل بلوک موتور بیرون بزند و کاملا شفاف شود.
    6-در محله بعد همانطور که آّب رو با شدت به داخل مخزن آب هدایت میکردم.پیچ هواگیری کوچکی که در کنار بوستر ترمز قرار دارد را کاملا باز کردم.این پیچ بر روی شیلنگ ورودی به رادیات بخاری هست.
    7-دست سمت چپ رو بر روی خروجی بلوک سیلندر قرار دادم.(یعنی جایی که ترموستات اون داخل قرار میگیرد).حالا آب با شدت از داخل سوراخ ریز هواگیری بیرون میزند.کمی طول میکشد تا آب خروجی از مدار بخاری هم شفاف شود.حالا میشه گفت کل مدار از وجود مایعات قدیمی پاک شده.
    8- حالا میشه با دمیدن قوی داخل مخزن آب ، آب موچود در مدار را تخلیه کرد.اینقدر انجام دهید تا آبی از داخل بلوک سبلندر بیرون نزد.
    9-شلنگ پایینی رادیات را جا بزنید و برای بستنش از این بست های دنده ای شماره پنج استفاده کنید.
    10-ترموستات را در داخل درپوشش قرار داده و بر روی بدنه موتور مثل قبل ببندید.
    11-در این مرحله شما هم ترموستات رو بستید هم شلنگ پایینی رادیات رو اما پیچ هواگیری باز هست.دوباره در مخزن بدمید تا آب موجود در اون مدار هم به بیرون ریخته شود.و سپس درپوش را ببندید.
    12-حالا محلول رادیات رو که آماده کرده اید آرام آرام داخل مخزن بریزید تا پایین برود و صبر کنید تا آب از داخل پیچ هواگیری بیرون بریزد.
    مرحله هواگیری یه جورایی تجربی هست و من که تا به حال 3 بار ضدیخ تندر رو عوض کردم هر بار یه جوری هواگیری شد! مثلا این بار اصلا فن رادیاتور روشن نشد که بر میگرده به خنکی هوا و شما نیاز نیست منتظر روشن شدن فن باشید.
    13-ماشین روشن و صبر کنید تا گرم شود.درب مخزن آب باز و پیچ هواگیری باز باشد.میتونید دستتون رو روی شلنگ بالایی رادیاتور قرار دهید که باز شدن ترموستات و جریان پیدا کردن آب داغ رو حس کنید و اینجاست که آب مخزن پایین میرود و هوای موجود در مدار از پیچ هواگیری خارج میشود.
    14-حالا باید محلول رادیات آماده ،دم دست داشته باشید که مخزن خالی میشه شما نم نم پرش کنید.از اونور هم حواستون باشه که آب بعد از چند ثانیه از پیچ هواگیری خارچ میشه که عموما اولش آب زلالی هست که باهاش مدار رو شستید.و صبر کنید تا به جایی برسد که ضدیخ خارج شود و در بستن این پیچ زیاد عجله نکنید .چون باید هوا کاملا خارج شود و با باز بودنش مثلا 15 ثانیه شاید نهایتا 100 سی سی از مایع خارج شود.عموما هم تا 15 دقیقه که ماشین درجا کار میکنه آب خروجی آنقدر داغ نیست که آدم بسوزه.وقتی دیگه فقط ضدیخ خالص بیرون ریخت پیچ هواگیری رو ببندید.
    15-بگذارید ماشین 15 دقیقه در جا کار کنه و چند بار ترموستات باز بشه که محلول کامل تو مدار بره.در پر کردن مخزن هم در تمام مراحل زیاده روی نکنید و تا قبل از ماکزیمم باشه.چون بعضی وقت ها قبل از اینکه ترموستات باز بشه مخزن آب پس میزنه و به محض باز شدن ترموستات آب میچرخه و به سطح مناسبش میرسد.
    16-معمولا بعد از 2 بار چرخیدن آب ،دیگه مخزن سطحش تغییر نمیکنه و میتونید ماشین رو خاموش کنید.
    17-تمام اتصالات مانند بست شلنگ پایینی و ترموستات رو چک کنید که نشتی نداشته باشد.
    18-معمولا بعد از اینکه ماشین سرد میشه سطح مخزن پایین میره که دوباره بهش اضافه کنید.
    کار تمام هست و امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
    فقط در لینکی که دادید روش هواگیری رو فکر کنم درست توضیح نداده و با روشی که در اینجا دوست عزیزمون توضیح دادن من عمل کردم و ماشین به خوبی هواگیری شد و الان هم مشکلی نداره

20. 2 نفر از کاربران ، از دوست گرامی rmb_ali به دلیل این نوشته سودمند سپاسگزاری کرده اند :

fahman25 (1 September 2012), mohammad1983 (3 April 2012)

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد