تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 5 از 5

نام گفتگو: کیت 2 سیم کارته

زمان پیوستن
    23 Aug 2008

Question کیت 2 سیم کارته

با سلام خدمت دوستان
    من می خواهم کیت 2 سیم کارته تهیه کنم ولی می خواهم تحقیق کنم که ضرری برای گوشی نداشته باشد
    آیا در سویچ بین دو سیم کارت مصرف باتری افزایش پیدا می کند
    و اینکه این توضیحاتی که در اینترنت هست واقعیت دارد یا نه ؟؟؟
    با تشکر از شما

زمان پیوستن
    03 Mar 2005
    شهر
    يزد
    اتومبيل
    206,MAZDA3.,avante,
    گوشی موبایل
    apple iphone 4S

پیش گزیده

راستش یکی از دوستان برای n95 تهیه کرده بود و تقریبا راضی بود و میگفت هیچ مشکلی نداره...
    ولی من از چند تا از مغازه دارها که پرسیدم گفتند امکان سوختن ناگهانی یکی از سیم ها هست!

زمان پیوستن
    23 Aug 2008

پیش گزیده

سلام
    راستش من یه سیم کارت همراه اول دارم و یک ایرانسل و فقط برای کاهش هزینه تماس می خواهم بعضی وقت ها خودم سیم کارت ایرانسل را آنلاین کنم نه اینکه به صورت همیشگی سویچ بشه
    با تشکر

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

ایراد این کیت‌ها اینه که هم‌زمان هر دو سیم‌کارت آنلاین نیستند، از نظر طول عمر و باتری بهرحال تاثیرگذار است ولی آن‌چنان محسوس نیست.

زمان پیوستن
    21 Jan 2005
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iphone 3GS 32 / HTC HD2

پیش گزیده

دوستان و اساتید سایت جوابتون را دادند ولی من هم جسارت میکنم چند خطی توضیح میدم

دوست عزیز کیت دو سیم کارت به نوعی یک مدار سوئیچ به حساب میاد که بسته به نوعش و طراحی مدارش ساخته و عرضه میشه

نوع هایی هست که مجبورید خود سیم کارت رو هم ببرید

در کل بله ممکنه هم به گوشی و هم به سیم کارت آسیب بزنه چرا؟

اول چرا به سیم کارت
    بسته به نوع و مدل سیم کارتتون اگر از سری های قدیمی باشه حساسیت بالایی دارند و ولتاز متغییری نیاز دارند واسه همین خارج کردن آنی و سریع اون ها از مدار باعث سوخت خود سیم کارت میشه این مورد خیلی وقته با جای گزین کردم سیم کارت های بعد از سال 79 حل شد

حالا چرا گوشی
    هر گوشی در دیتاشیتی که داره کالا مشخصه که یک IC مخصوص بهخ پشتیبانی سیم کارت داره که در مواقعی که سیم کارت توسط دستگاه شناخته نشه اول فلش - بعد تمیز کردن یا تعویض بخش خشاب سیم کارت و در قسمت بعدی تعویض IC sim گوشیه این IC بسیار حاسس و ریز اونقدر که در اکثر گوشی ها تعویضش واقعا سخته

شخصا توی تعویض چند مدل به دلیل لرزش دست به برد آسیب زدم خیلی دقت لازم داره

حالا کار این مدار ها چه جوریه این مدار سوئیچ باعث میشه ولتاژ IC سیم دستگاه خالی نشه ولی اطلاعاتش لحظه ای با اطلاعات جدید تعویض بشه

میدونید که در هر لحظه گوشی یک پکت برای BTS میفرسته و اولین آنتن BTS که سر راهش باشه ارتباط سلولی برقرار میکنه در این حالت حالت idle دستگاه یا انتظار ولی وقتی که مثلا آنتن یک جا مپره و BTS نیست که بتونه ارتباط برقرار کنی گشی به حالت پرکار میره و به اصلاح همون سرچینگ میشه
    در این لحظه مصرف باری بسیار بالا میره چون باید تمام بخش مدار انتن گوشی فعال باشه و بتونه توی بازه زمانی ثابت پک های سرچ بفرسته تا اولین BTS سر راه خودش رو ببنیه

خوب این کار اولین مشکلش مصرف بالای باطریه

حالا شما با این نرم افزار این کارو انجام میدید که خودش یک مصرف غیر طبیعی
    بعلاوه این کیت ها خودشون ولتاژ غیر استانداری رو از باطری میگیرند که ممکنه در دراز مدت به مدار آنتن و باطری گوشی آسیب بزند

در درجه دوم مشکل نرم افزاریه
    همه دستگاه ها با این مشکلات غیر طبیعی توی بخش آنتن کنار نمیاند پس ممکنه در یک سوئیچ سیستم عامل گوشی هنگ کنه یا توی پلتفرم جاوا دستگاه ریست یا خاموش بشه

در نهایت هیچ کدوم از این دستگاه ها مورد تائید شرکت های مخابراتی و تولید کننده دستگاه های تلفن همراه نیست
    در گوشی های چینی هم که دو سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه به نوعی دو مدار آنتن قرار دادند که بحص مفصله

مطمئن باشید اگر چنین موردی استاندارد بود دیگه گوشی دو سیم کارته تولید نمیشد همین مورد رو ارتقا میدادند

ولی نظر خیلی ها اینه
    این کیت ها برای کسانی خوبه که فقط سوئیچ نیاز دارند نه همزمان کردن 2 سیم کارت
    خوب با این همه دردسر و مشکلات چه کاریه خرید این کیت ها شما یه زمانی صرف کن سیم کارت رو تعویض کن اگر هم زیاد سوئیچ داری احتمال آسیب به گوشی هست

لطفا برای تشکر از
    استفاده نمایید

Les Larmes Les larmes sont le language muet des douleures

Laptop : Dell XPS 1530 / Sony SZ 740N4
    Iphone 3GS 32g B ..... HTC HD2

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید