با تشکر از لینکی که فرستاده بودید (بماند که چه پوستی ازم کنده شد تا تونستم ببینمش، ما که مثل اساتید دانشگاه نمیتونیم براحتی یو تیوب رو ببینیم!!) من به شما پیشنهاد میدم که عکس هایی رو که گذاشتید با این فیلم مقایسه بفرمائید.
ببینید نه من ادعای خاصی دارم و نه اینکه دوست دارم وقت شما و خودم رو بگیرم و سر عقیده اشتباه خودم پافشاری کنم. صرفا نظر خودم رو میگم و بنا ندارم که حتما مورد قبول باشه ویا اگر کسی قبول نکرد دلخور بشم.
شما نحوه و جای قرار گرفتن لامپ ها و جای قرار گرفتن فن و محل و حالت قرار گرفتن شبکه پلاستیکی رو با مال خودتون مقایسه کنید و خواهید دید (این البته نظر منه و در قبول و یا رد اون شما مختارید) که حتی این فن بزرگ در فیلم باعث خشک شدن شبکه نمیشه ولی فنی که شما کار گذاشتید عملا بالای توری شما رو خشک نگه میداره.
اگر براتون مقدوره لامپ ها رو از داخل سطل بیارین بیرون و فن رو جوری نصب کنید که باعث خشک شدن توری نشه و با الان مقایسه کنید اگر مشکل برطرف شد که هیچ، ولی اگر نشد من از اینکه توصیه بیجا کردم ازتون عذر میخوام.
دست اخر میخوام عقیده شخصی خودمو راجع به ATS بگم که اکواریوم اب شور اونقدر وقت از من میگیره که واقعا حاضر نیستم با این وسیله باز هم به وقتی که برای این تفریح میگذارم اضافه کنم (بوی این جلبک در خانه و الایش سینک ظرفشویی به ان و نغمه های دوستانه ارباب منزل بواسطه این کار رو ذکر نمیکنم) و ترجیح میدم روی داشتن یک دنیتراتور با کارایی بالا فکر کنم.
روزی با دوستی صحبت بر سر چگونگی اضافه کردن کلسیم به اب اکواریوم شد و ایشون از کلسیم راکتور استفاده میکرد و من بصورت دستی این کار رو میکردم وخوب مقایسه هزینه ها هم نشون میداد که کاری که من انجام میدم بسیار کم هزینه است ولی دست اخر اون دوست سوال کرد که چقدر وقت برای این کار میگذارم و من گفتم تقریبا هفته ای دوبار و هر بار تقریبا پانزده تا سی دقیقه این کار وقت من رو میگیره (که میتونم به کار های ضروری ترم برسم).
و موقعی که ایشون گفتند که برای این مورد هر شش ماه یکبار که محتوی راکتور رو تجدید میکنن وقت میگذارن من واقعا جوابی نداشتم که بدم چون هزینه ای رو که برای وقت تلف شده خودم حساب کردم به مراتب بیشتر از یک دستگاه کلسیم راکتور بود.
پیروز باشید
نشانکگذاری