تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 14 به 24 از 24

نام گفتگو: روش ساختن ATS یا ( Algae Turf Scrubber )

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط F@RSH@D rezayi مشاهده گفتگو

والا دکتر جان تو همه فیلهای یوتیوبی و عکسها دیدم که یه فن گذاشتن توی ats و در نوشته ها هم خوندم که باید هوای زیادی رد و بدل بشه و حتی در سیستم های پیشرفته تایمری هم بود که جریان آب و قطع و وصل می کرد تا هوا به حد کافی بین سوراخها در جریان باشه .

آقا ما هیچ کاره ایم دوستان ناباب باعث این کارای ما شده ...
    دوست عزیز

جریان هوا درست، ولی برای رشد جلبک شما به نور و رطوبت احتیاج دارید.

وقتی فن رو میگذارید بالای ATS که درست باد میخوره به توری و خشکش میکنه اونوقت چطوری انتظار دارید روش جلبک سبز بشه؟

این کار شما مثل فرق روشن کردن کولر و سشوار میمونه هر دو جریان هوا برقرا میکنن ولی دومی در ضمن جریان هوا محل رو خشک میکنه.
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Anoush مشاهده گفتگو
    دوست عزیز

جریان هوا درست، ولی برای رشد جلبک شما به نور و رطوبت احتیاج دارید.

وقتی فن رو میگذارید بالای ATS که درست باد میخوره به توری و خشکش میکنه اونوقت چطوری انتظار دارید روش جلبک سبز بشه؟

این کار شما مثل فرق روشن کردن کولر و سشوار میمونه هر دو جریان هوا برقرا میکنن ولی دومی در ضمن جریان هوا محل رو خشک میکنه.
    اگر فیلم

http://www.youtube.com/watch?v=ypgNf...eature=related

رو مشاهده بفرمایید مقدار رشد جلبکها رو در برابر فن به اون بزرگی مشاهده خواهید فرمود . ضمن اینکه جلبکهایی که در زیر سطل من به وجود آمده اند ( روی پشم شیشه ) در برابر همین جریان هوایی شکل گرفته اند .

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

اگر فیلم

http://www.youtube.com/watch?v=ypgNf...eature=related

رو مشاهده بفرمایید مقدار رشد جلبکها رو در برابر فن به اون بزرگی مشاهده خواهید فرمود . ضمن اینکه جلبکهایی که در زیر سطل من به وجود آمده اند ( روی پشم شیشه ) در برابر همین جریان هوایی شکل گرفته اند .
    سلام

با تشکر از لینکی که فرستاده بودید (بماند که چه پوستی ازم کنده شد تا تونستم ببینمش، ما که مثل اساتید دانشگاه نمیتونیم براحتی یو تیوب رو ببینیم!!) من به شما پیشنهاد میدم که عکس هایی رو که گذاشتید با این فیلم مقایسه بفرمائید.

ببینید نه من ادعای خاصی دارم و نه اینکه دوست دارم وقت شما و خودم رو بگیرم و سر عقیده اشتباه خودم پافشاری کنم. صرفا نظر خودم رو میگم و بنا ندارم که حتما مورد قبول باشه ویا اگر کسی قبول نکرد دلخور بشم.

شما نحوه و جای قرار گرفتن لامپ ها و جای قرار گرفتن فن و محل و حالت قرار گرفتن شبکه پلاستیکی رو با مال خودتون مقایسه کنید و خواهید دید (این البته نظر منه و در قبول و یا رد اون شما مختارید) که حتی این فن بزرگ در فیلم باعث خشک شدن شبکه نمیشه ولی فنی که شما کار گذاشتید عملا بالای توری شما رو خشک نگه میداره.

اگر براتون مقدوره لامپ ها رو از داخل سطل بیارین بیرون و فن رو جوری نصب کنید که باعث خشک شدن توری نشه و با الان مقایسه کنید اگر مشکل برطرف شد که هیچ، ولی اگر نشد من از اینکه توصیه بیجا کردم ازتون عذر میخوام.

دست اخر میخوام عقیده شخصی خودمو راجع به ATS بگم که اکواریوم اب شور اونقدر وقت از من میگیره که واقعا حاضر نیستم با این وسیله باز هم به وقتی که برای این تفریح میگذارم اضافه کنم (بوی این جلبک در خانه و الایش سینک ظرفشویی به ان و نغمه های دوستانه ارباب منزل بواسطه این کار رو ذکر نمیکنم) و ترجیح میدم روی داشتن یک دنیتراتور با کارایی بالا فکر کنم.

روزی با دوستی صحبت بر سر چگونگی اضافه کردن کلسیم به اب اکواریوم شد و ایشون از کلسیم راکتور استفاده میکرد و من بصورت دستی این کار رو میکردم وخوب مقایسه هزینه ها هم نشون میداد که کاری که من انجام میدم بسیار کم هزینه است ولی دست اخر اون دوست سوال کرد که چقدر وقت برای این کار میگذارم و من گفتم تقریبا هفته ای دوبار و هر بار تقریبا پانزده تا سی دقیقه این کار وقت من رو میگیره (که میتونم به کار های ضروری ترم برسم).
    و موقعی که ایشون گفتند که برای این مورد هر شش ماه یکبار که محتوی راکتور رو تجدید میکنن وقت میگذارن من واقعا جوابی نداشتم که بدم چون هزینه ای رو که برای وقت تلف شده خودم حساب کردم به مراتب بیشتر از یک دستگاه کلسیم راکتور بود.

پیروز باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Anoush : 13 July 2010 در 03:53 PM
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Anoush مشاهده گفتگو

با تشکر از لینکی که فرستاده بودید (بماند که چه پوستی ازم کنده شد تا تونستم ببینمش، ما که مثل اساتید دانشگاه نمیتونیم براحتی یو تیوب رو ببینیم!!) من به شما پیشنهاد میدم که عکس هایی رو که گذاشتید با این فیلم مقایسه بفرمائید.

ببینید نه من ادعای خاصی دارم و نه اینکه دوست دارم وقت شما و خودم رو بگیرم و سر عقیده اشتباه خودم پافشاری کنم. صرفا نظر خودم رو میگم و بنا ندارم که حتما مورد قبول باشه ویا اگر کسی قبول نکرد دلخور بشم.

شما نحوه و جای قرار گرفتن لامپ ها و جای قرار گرفتن فن و محل و حالت قرار گرفتن شبکه پلاستیکی رو با مال خودتون مقایسه کنید و خواهید دید (این البته نظر منه و در قبول و یا رد اون شما مختارید) که حتی این فن بزرگ در فیلم باعث خشک شدن شبکه نمیشه ولی فنی که شما کار گذاشتید عملا بالای توری شما رو خشک نگه میداره.

اگر براتون مقدوره لامپ ها رو از داخل سطل بیارین بیرون و فن رو جوری نصب کنید که باعث خشک شدن توری نشه و با الان مقایسه کنید اگر مشکل برطرف شد که هیچ، ولی اگر نشد من از اینکه توصیه بیجا کردم ازتون عذر میخوام.

دست اخر میخوام عقیده شخصی خودمو راجع به ATS بگم که اکواریوم اب شور اونقدر وقت از من میگیره که واقعا حاضر نیستم با این وسیله باز هم به وقتی که برای این تفریح میگذارم اضافه کنم (بوی این جلبک در خانه و الایش سینک ظرفشویی به ان و نغمه های دوستانه ارباب منزل بواسطه این کار رو ذکر نمیکنم) و ترجیح میدم روی داشتن یک دنیتراتور با کارایی بالا فکر کنم.

روزی با دوستی صحبت بر سر چگونگی اضافه کردن کلسیم به اب اکواریوم شد و ایشون از کلسیم راکتور استفاده میکرد و من بصورت دستی این کار رو میکردم وخوب مقایسه هزینه ها هم نشون میداد که کاری که من انجام میدم بسیار کم هزینه است ولی دست اخر اون دوست سوال کرد که چقدر وقت برای این کار میگذارم و من گفتم تقریبا هفته ای دوبار و هر بار تقریبا پانزده تا سی دقیقه این کار وقت من رو میگیره (که میتونم به کار های ضروری ترم برسم).
    و موقعی که ایشون گفتند که برای این مورد هر شش ماه یکبار که محتوی راکتور رو تجدید میکنن وقت میگذارن من واقعا جوابی نداشتم که بدم چون هزینه ای رو که برای وقت تلف شده خودم حساب کردم به مراتب بیشتر از یک دستگاه کلسیم راکتور بود.

پیروز باشید

استاد من هرچه از ماهی و آکواریوم می دونم به سایه لطف و معلمی شما به بنده حقیر هست و نظری هم ندارم به این زودی ها شاگردی شما رو تموم کنم و حالا حالا ها از دستم راحت نمی شید .

قبلا که در داخل سطل من هیچ جلبکی وجود نداشت به نظرم رسید شاید دمای لامپها باعث شده که جلبک ها رشدی نکنند . همین سبب دیدن این فیلمها شد . البته بهم گفتند که برای رشد زیاد جلبک حتما باید نیترات به حد کافی در تانک باشه که غذا این جلبکها بشه که من به دلیل استفاده از داروی jbl denitrol عملا همه نتیرات و نتیریت رو از بین برده بودم و ماهی نیز در تانک من وجود نداشت به باعث ایجاد نتیرات و به سبب اون جلبک بکنه . دم دستم هم این فن بود گفتم آزمایش بکنم ببینم چی میشه . این فن رو گذاشتم دیدم که رشد جلبک ها روی پشم شیشه ایجاد شد ولی صفحه ها هنوز رشد محسوسی ندارند .

من فن رو با ارتفاع بیشتر می ذارم و نتیجه رو خدمتتون اعلام می کنم . در مورد وقت هم با شما کاملا هم عقیده هستم ولی چون از جمله افرادی هستم که دوست دارم همه چیز رو آزمایش کنم و ارزش موفقیتهای هر چند کوچک در نتیجه مطالعات خودم برام بسیار بیشتر از استفاده از محصولات ساخته شده هست قصد آزمایش و یادگیری مطالبش رو از شما داشتم . وگرنه دنتیراتور هم در نمایشگاه دارم و شاید اندازه همون دنیتراتور هم هزینه کردم . و فعلا به نتیجه مطلوب نرسیدم ولی به هرشکل امیدوارم نتیجه گیری خوبی در پایان قضیه داشته باشم .

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

..... ولی چون از جمله افرادی هستم که دوست دارم همه چیز رو آزمایش کنم و ارزش موفقیتهای هر چند کوچک در نتیجه مطالعات خودم برام بسیار بیشتر از استفاده از محصولات ساخته شده هست قصد آزمایش و یادگیری مطالبش رو از شما داشتم . وگرنه دنتیراتور هم در نمایشگاه دارم و شاید اندازه همون دنیتراتور هم هزینه کردم . و فعلا به نتیجه مطلوب نرسیدم ولی به هرشکل امیدوارم نتیجه گیری خوبی در پایان قضیه داشته باشم .
    سلام عزیز

جواب این پست شما رو اینجا دادم: http://www.phalls.com/showthread.php?t=59041
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

زمان پیوستن
    28 Jul 2007
    شهر
    کرج
    اتومبيل
    ریو-پراید
    گوشی موبایل
    k750-HTC viva

پیش گزیده

سلام..اگه توجه کنید توی عکسهای پایین 2 تا فن کامپیوتر در درب محفظه بکار رفته اما آقای رضایی با قرار دادن یک دونه با مشکل مواجه شدن که فکر کنم مقدار آبی باشه که به روی توری ها ریخته میشه که استفاده از فن باعث تبخیر کلی آب نشه.

البته این روش رو هم دیدم که فکر کنم بهش رفیجیوم بگن..شایدم بشه توی بندیها به عنوان یک سیستم ATS به حساب آورد؟درسته؟

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

سلام . ممنون از عکسهاتون . من فن رو بنا به فرمایش دکتر عزیز کمی بالاتر بردم . فعلا که خوبه مشکلی ندارم . نیتراتم با اینکه غذا دهیم هم زیاد هست زیر 25 هست . تعویض آب هم کلا نداشتم .
    رفیوجیوم خوبه فقط هزینه ی بالایی داره . اول اینکه لامپش حتما باید کلوین بالایی داشته باشه . گیاهاش گرون هستند و کاراییش هم تا جایی که من می دونم کمتر از ats هست . ضمن اینکه از بهترین مزیت های ats این هست که بعد از مدتی نوعی جلبک سفت و سخت توش تولید می شه که امکان هیچ تغذیه ای رو به جلبکهای دیگه نمی ده و کلا جلبک داخل تانکتون هم از بین می ره و نمای تانک رو بد نمی کنه . جای کمی هم می خواد .

حالا برای آب شیرین هم من گذاشتم که به نظرم جالب از کار در اومد . حالا یه سوال از دوستان . سیستم ats رو وقتی داخل آب شیرین گذاشتم به نظرتون تعویض آب باز لازم هست ؟ وقتی نیترات آب پایین باشه دلیل دیگری برای تعویض آب هست ؟

زمان پیوستن
    28 Jul 2007
    شهر
    کرج
    اتومبيل
    ریو-پراید
    گوشی موبایل
    k750-HTC viva

پیش گزیده

سلام . .......
    حالا برای آب شیرین هم من گذاشتم که به نظرم جالب از کار در اومد . حالا یه سوال از دوستان . سیستم ats رو وقتی داخل آب شیرین گذاشتم به نظرتون تعویض آب باز لازم هست ؟ وقتی نیترات آب پایین باشه دلیل دیگری برای تعویض آب هست ؟
    سلام..به نظر من تنها دلیل تعویض آب توی تانک آب شیرین نیترات نیست..مثلا" توی تانکی که دیسکس نگه میدارم با دمای 30 درجه تبخیر اب رو دارم که اگه آب تبخیر رو جایگزین کنم بعد از مدتی باعث سنگینی آب میشه .

زمان پیوستن
    26 Mar 2009
    شهر
    تبریز
    اتومبيل
    سانتافه
    گوشی موبایل
    Samsung GALAXY Note

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط soli_aqua مشاهده گفتگو
    سلام..به نظر من تنها دلیل تعویض آب توی تانک آب شیرین نیترات نیست..مثلا" توی تانکی که دیسکس نگه میدارم با دمای 30 درجه تبخیر اب رو دارم که اگه آب تبخیر رو جایگزین کنم بعد از مدتی باعث سنگینی آب میشه .
    من فکر می کنم ats در آب شیرین مشکل گشا باشه . چون هر چیز اضافه رو از آب میگیره و نیازی هم به تعویض آب هم نداشته باشیم .
    در ضمن در آب شور هم همین اتفاق تبخیر آب هست و حالا با شدت بیشتر چون معمولا سامپ داریم و خود سامپ بالاترین تبخیر آب رو داره که در آب شیرین معمولا فیلتر ها اینترنال هستند و برای تبخیر آب تاثیری ندارند . برای آب تبخیری وقتی از آب ro استفاده بشه به هیچ وجه آب سنگین نخواهد شد .

زمان پیوستن
    28 Jul 2007
    شهر
    کرج
    اتومبيل
    ریو-پراید
    گوشی موبایل
    k750-HTC viva

پیش گزیده

من فکر می کنم ats در آب شیرین مشکل گشا باشه . چون هر چیز اضافه رو از آب میگیره و نیازی هم به تعویض آب هم نداشته باشیم .
    در ضمن در آب شور هم همین اتفاق تبخیر آب هست و حالا با شدت بیشتر چون معمولا سامپ داریم و خود سامپ بالاترین تبخیر آب رو داره که در آب شیرین معمولا فیلتر ها اینترنال هستند و برای تبخیر آب تاثیری ندارند . برای آب تبخیری وقتی از آب ro استفاده بشه به هیچ وجه آب سنگین نخواهد شد .
    سلام...گفته های شما کاملا" درسته..البته بنظرم این روش هزینه داره..منظورم سیستم roکه برای آکواریوم های بالای 600 لیتر میتونه راهگشا و مفید باشه نه برای تانکهای اغلب زیر 300 لیتر آب شیرین.
    راستی شما همین سیستم ATSرو مطابق با همین آب شور ساختید ؟؟ تغییری در کاهش نیترات مشاهده کردید؟ آیا با استفاده از این روش میشه تعداد ماهیها رو در تانک افزایش داد؟؟

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

سلام . ..... . حالا یه سوال از دوستان . سیستم ats رو وقتی داخل آب شیرین گذاشتم به نظرتون تعویض آب باز لازم هست ؟ وقتی نیترات آب پایین باشه دلیل دیگری برای تعویض آب هست ؟
    اگر از تعویض منظورتون سیفون کردن ابه جواب من مثبته و باید اب رو سیفون کرد حتی اگر نیترات اب صفر باشه.

یک دلیل این کار از بین رفتن موادی هست که بهشون میگن Trace Elements در مواردی که این مواد بصورت دستی هم اضافه میشن بازهم عقیده من بر سیفون ابه. البته افراد زیادی هستند که با من مخالفند.
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار