ظمن عرض تشکر از تمام دوستانی که زحمت کشیدن خصوصیات new mazda در تاپیک قبلی اعلام کردن-اگر امکان دارد تمام خصوصیات و امکانات در خصوص new mazda را در این تاپیک اعلام نمایند تا تفکیک مطالب صورت گیرد .![]()
ظمن عرض تشکر از تمام دوستانی که زحمت کشیدن خصوصیات new mazda در تاپیک قبلی اعلام کردن-اگر امکان دارد تمام خصوصیات و امکانات در خصوص new mazda را در این تاپیک اعلام نمایند تا تفکیک مطالب صورت گیرد .![]()
FL66 (10 May 2011)
از دوستان کسی خبر داره که در new mazda جای عینک هم داره یا نه ؟
FL66 (10 May 2011)
تو عكس ها كه داره (جاي عينك)
اگه كسي مي دونه آينه الكتروكروميك داره يا نه لطفا بگه
گویا آیینه الکترو کرومیک نداره
وزن ماشین کمتر شده . ؟
گويا هم وزن كمتر شده (بدليل استفاده زياد از فولادHLE )هم آيروديناميك بهنر شده!!!
يه نكته اي كه من امروز درباره پدالاي تعويض دنده پشت فرمان توي اين ماشين از نزديك ديدم اين بود كه قاعدتا رسم بر اينه كه پدال سمت راستي دنده رو سبك ميكنه و دست چپي سنگين (بعضا هم برعكس)اما در اين خودرو علاوه بر پشت فرمون دو شسي كوچيك هم روي فرمون گذاشته بودند كه دنده رو سنگين ميكردن و پدالاي پشتي هر دو طرف سبك!!! يكمي غير معمول بود
هاچ بک های تیپ 3 دو تا دکمه رو صندوق عقب هست کسی می دونه چرا؟
از دوستانی که ماشین رو گرفتن میتونن از FOB KEY عکس بگذارند؟ هم در حالتی که کلید داخل غلاف باشد وهم بیرون. خیلی ممنون
ali2005 (11 June 2010), arash_2006 (14 June 2010), haftsin (11 June 2010), pouya-m (11 June 2010), sjavanrooh (16 June 2010)
سلام احتمالاً همانند مگان میمونه، و واسه مواقع اضطراریه که باتری ریموت خراب شده یا مشکلی واسه فرستنده پیش اومده.اینم عکس فقط یکی توضیح بده این کلید کجای ماشین می ره![]()
تو دستگیره بیرونی در راننده احتمالاً جایی واسه وارد کردن این کلید وجود داره (شاید زیر درپوش باشه).
تو دفترچه ماشین حتماً توضیح داده شده
چه بخشنده خداي عاشقي دارم،که مي خواند مرا با اينکه ميداند گنهکارم
دلم گرم است و ميدانم بدون لطف او تنهاي تنهايم
اي دوست،برايت من خدا را آرزو دارم
mohammadrezaef (14 June 2010)
دگمه باز کردن صندوق عقب و فعال کردن ایموبالایزر رو از روی FOB key حذف کردند؟!!! (این عکس key اصلی مزداست)
![]()
آخرین ویرایش به وسیله zappi : 11 June 2010 در 05:16 PM
ali2005 (11 June 2010), arash_2006 (14 June 2010)
نشانکگذاری