فکر می کنم بهشون بگن jumping stilts
من توی ایران ندیدم. می تونین توی google به راحتی انواعش و قیمت هاشون رو پیدا کنید![]()
زمانی که سکوت بدتر از خیانت است...
با سپاس از عرفان خان
نام ورزش این وسیله Powerbocking می باشد
که در ویکی پدیا اطلاعات کاملی می تونین پیدا کنین
پس توی ایران گیر نمیاد،چند روز پیش ی پسره یکی از اینها رو پوشیده بود و شبیه کانگورو بالا و پایین میشد و خیلی جالب بود.
یک مهندس آلمانی به نامAlexander Boeck بر اساس تحقیقاتی که بر روی حرکات کانگوروها انجام می داد به فکر ساخت ابزاری افتاد تا بتوانند سرعت و قدرت بدنی کانگورو را برای انسانها به ارمغان بیاورد.سرانجام این اختراع در سال ۲۰۰۴ در ایالات متحده به نام ایشان ثبت گردید. از جذابیتها ی این ابزار جالب می توان به امکان پرش تا حدود ۲ متر(یعنی کمی بیش تر از ارتفاع یک خودرو سواری!) افزایش سرعت دویدن تا حدود ۱۵ کیلومتر بر ساعت بیشتر از سرعت ادی و البته توانایی پرش به جلو و عقب بیشتر(مثلا” برای پشتک زدن!) اشاره کرد.
البته باید توجه داشت که این ابزرا به عنوان یک ابزار ورزشی در نظر گرفته شده.محققان کرهای در حال تحققیق بر روی این وسیله می باشند.نتایج حاصل بیانگر موارد جالبی چون مصرف انرژی ۵ برابری نسبت به تمرینات ادی ورزشی/به کارگیری ۹۵% عضلات بدن/ کاهش کلسترول بدن خون و….می باشد.
این اختراع شباهت زیادی به ابزاری که برای دوندگان معلول ساخته بود دارد هر چند که امکانات بیشتری نسبت به آن از خود نشان می دهد.
البته این ورزش جزو ورزشهایی است که چندان ساده نیست!دو علت مهم برای این نظر(البته به غیر از تنبلی!) ۱-سختی حفظ تعادل بر روی ابزارهایی فلزی که قد شما را ۱۸ اینچ افزایش می دهند(البته به زعم سازندگان برای کار با این ابزار فقط به ۳۰ دقیقه آموزش نیاز است که گفته های مصرف کنندگان با این نظر موافق نیست!)
۲-انرژی زیادی که بابت انجام این ورزش نیاز است.
مکانیزم
اگر به تصویر زیر توجه کنید می بینیم که این ابزار از ۳ بخش اصلی تشکیل شده.که مهمتین بخش آن فنر تختی است که از زیر پایه آغاز شده و تا پشت زانو ادامه می یابد.زمانی که ورزشکار پای خود را در دستگاه قرار میدهد به علت نیروی وزن فنر بوسیله ی اتصال به پایه وکفه ی زیین پا خمیده نی گردد.با برداشتن پا از روی زمین انرژی ذخیره شده در فنر آزاد می شود و به این ترتیب نه تنها وزن بیشتر شما عملکرذ منفی ندارد بلکه باعث ذخیره ی انرژِ ی بیشتر در فنر میگردد.این انرژی اضاف به شما کمک خواهد کرد تا با توان بیشتری به زمین نیرو وارد کنید و در نتیجه سرعت و ارتفاع بیشتری در حرکت شما حاصل میگردد.
البته به سازنده پیشنهاد ی شود تا سطح مقطع پایه را افزایش دهد تا حفظ تعادل ساده تر گردد.
قیمت این اختراع که مدتی است تجاری شده به طور متوسط برای مدلهای مختلف۳۰۰$ می باشد.البته قبل از خرید حتما از سلامت خود مطمئن گردید زیرا به طور ممول فشار و ضربه ی وارد شده به استخوانهای شما حدود ۵۰% افزایش می باد!خرید یک دست لباس ایمنی سازنده نیز توصیه می گردد!
چرا تو ایرانم هست من چند وقت پیش تبلیغ شو تو این پیکا که میندازن دمه خونه دیدم
خیلی جالبه یکی از دوستامونم گرفته بود البته از اینجا نه
تا یاد بگیره یه دور با اسفالت یکی شد انقدر که خورد زمین ولی فیلمشو گذاشته بود تو فیس بوکش همش در حال جیغ زدن بود از ذوقش مثل اینکه چیز جالبیه![]()
Cinderella didn’t start out as a princess, but Prince Charming knows princess material when he sees it
فیلمشو می تونین پیدا کنین و بزارین اینجا![]()
راستش اون فیلمه که هست ولی شخصیه
ولی اینو تو یوتوب پیدا کردم
http://www.youtube.com/watch?v=gsJ953MHtpY
Cinderella didn’t start out as a princess, but Prince Charming knows princess material when he sees it
اگه كسي آدرسي از فروشگاه داشت، لطفا اطلاع رساني بكنه
بلند آسمان جایگاه من است.
چند ماه پیش تو پاساژ گلستان(شهرک غرب) تو یکی از ورزشی فروشیهاش داشت
خورشید باش تا اگر خواستی بر کسی نتابی، نتوانی "زرتشت"
کیش پردیس 2 نمایندگی نایک آورده بود
قیمتش از 140 تومان شروع میشد بسته به وزن افراد
من هفته پیش تو منیریه دیدم
اسم فروشگاهو یادم نماید ولی از منیریه به سمت شمال که میایی فروشگاه های سمت راست 1-2 تاشون داشتند
بزودی
نشانکگذاری