تبليغات در پي‌هالز

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 به 13 از 29

نام گفتگو: برگزاری نخستین جشنواره ملی حیوانات کوچک - بهمن1388

زمان پیوستن
    15 May 2007
    شهر
    رشت
    گوشی موبایل
    Sony Ericsson W380i

پیش گزیده برگزاری نخستین جشنواره ملی حیوانات کوچک - بهمن1388

این جشنواره در تاریخ : 28 و 30 بهمن در پارک چیتگر تهران برگزار خواهد شد
    از پت شاپ کابوک دام رکس از نژاد جرمن شپهرد و هرکول از نژاد باکسر شرکت خواهند کرد
    از تمامی علاقه مندان به حیوانات خانگی دعوت مینماییم به صورت حضوری از این مسابقات دیدن فرمایند
    --------------------------
    نخستین جشنواره ملی حیوانات کوچک به همت موزه هفت چنار در منطقه 10 تهران برگزار می شود .
    جشنواره ملی حیوانات کوچک با هدف " بازخوانی تنوع زیستی در جامعه شهری " همسو با نامگذاری سال 2010 به عنوان سال تنوع زیستی ، از سوی موزه حیات وحش هفت چنار و کمیته محیط زیست مرکز رشد و توسعه خردورز و با همکاری ستاد محیط زیست و توسعه پایدار و شهرداری مناطق 10 و 22 از تاریخ 28 لغایت 30 بهمن ماه برگزار می شود.
    دکتر مجید نواییان مدیر موزه هفت چنار و دبیر کمیته علمی جشنواره با اشاره به تشویق و آموزش شهروندان برای زندگی در کنار طبیعت و کاهش مشکلات و فشارهای زندگی امروزی شهری گفت : برای برگزاری جشنواره ای سالم و مفید در حوزه زیستی و به دور از مشکلات ترافیک ، تردد و آلودگی پارک چیتگر به عنوان محل برگزاری این همایش انتخاب شد . تا بدون هیچ دغدغه ای از نظر ایمنی ، بهداشت و مسایل محیط زیستی در فضایی آرام و منظم برنامه اجرا شود .
    وی در ادامه افزود : فراخوان این جشنواره نه تنها در تهران بلکه به سراسر کشور ارسال شده و از کلیه دارندگان حیوانات کوچک مثل پرندگان زینتی ، سخنگو وآوازخوان ، گربه و پستانداران کوچک دعوت شده تا در این برنامه ثبت نام به عمل آورده و شرکت کنند .
    این مدرس جانور شناسی دانشگاه از تشکیل کمیته داوری ویژه مسابقه در این جشنواره خبر داد و خاطرنشان کرد : کمیته علمی داوری جشنواره حیوانات کوچک با حضور اساتید جانور شناسی ، دامپزشکی و کارشناسان پرورش حیوانات که آشنایی کامل با نژادها سلامت و تربیت جانوران دارند تشکیل شده است و داوران این جشنواره با در نظر گرفتن فاکتورهای " نژاد و اصالت " ، " بهداشت و سلامت " و " تربیت " ارزیابی رکورد گیری از حیوانات شرکت کننده را انجام می دهند .
    نوائیان در پایان گفت : تمام تلاش دست اندرکاران برگزاری این جشنواره الگو سازی مناسب در زمینه رفتار شهروندان با حیوانات از لحاظ محیط زیستی ، بهداشتی و فرهنگی می باشد که امیدواریم به این هدف دست یابیم .
    در این جشنواره علاوه بر صاحبان حیوانات کوچک مراکز تربیت و پرورش سگ های جستجو گر در سازمانهای امداد و نجات ، نزاجا و برخی واحدهای مرتبط دولتی نیز حضور خواهند داشت .
    قدرتمندترین مرکز واردات و پرورش حیوانات خانگی
    پت شاپ سالوکی
    -------------------------------------------------
    Www.RashtPet.iR

زمان پیوستن
    01 Jun 2009

پیش گزیده

ممكنه آدرس دقيق اين جشنواره رو برامون بنويسي؟

زمان پیوستن
    15 May 2007
    شهر
    رشت
    گوشی موبایل
    Sony Ericsson W380i

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط فرفره 1 مشاهده گفتگو
    ممكنه آدرس دقيق اين جشنواره رو برامون بنويسي؟
    آدرس خاصی نیاز نداره . تهران از هرکی بپرسی پارک چیتگر میشناسه
    فردا 28 بهمن مسابقه گربه و پرنده های زینتی و تمامی حیوانات خانگیه
    پت شاپ سالوکی
    Www.RashtPet.iR

زمان پیوستن
    01 Jun 2009

پیش گزیده

من با عجله خوندم و پارك چيتگر رو نديدم. الآن كه دوباره اطلاعيه رو خوندم ديدم كاملاً نوشتي پارك چيتگر. ممنون. ساعت خاصي نداره؟ يعني عصر مي‌تونيم بريم؟

زمان پیوستن
    15 May 2007
    شهر
    رشت
    گوشی موبایل
    Sony Ericsson W380i

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط فرفره 1 مشاهده گفتگو
    من با عجله خوندم و پارك چيتگر رو نديدم. الآن كه دوباره اطلاعيه رو خوندم ديدم كاملاً نوشتي پارك چيتگر. ممنون. ساعت خاصي نداره؟ يعني عصر مي‌تونيم بريم؟
    به ما که گفتند از ساعت 11 تا 7 غروب . ما در زمینه گربه پرشین ، جرمن شپهرد و باکسر شرکت میکنیم
    پت شاپ سالوکی
    Www.RashtPet.iR

زمان پیوستن
    02 Feb 2009
    شهر
    زاهدان
    اتومبيل
    ندارم
    گوشی موبایل
    w830

پیش گزیده

با سلام جناب عدالتی اگه بتونین واسه ما که در شهرستان هستیم و امکان بازدید از اونجا رو نداریم عکس هایی از اون مسابقه و حیواناتش بزارین بسیار بسیار ممنون میشم

زمان پیوستن
    15 May 2007
    شهر
    رشت
    گوشی موبایل
    Sony Ericsson W380i

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط hossein_usb مشاهده گفتگو
    با سلام جناب عدالتی اگه بتونین واسه ما که در شهرستان هستیم و امکان بازدید از اونجا رو نداریم عکس هایی از اون مسابقه و حیواناتش بزارین بسیار بسیار ممنون میشم
    چشم حتماً انجام وظیفه میکنم من فردا هم حضور دارم ( 28 بهمن ) که مسابقه گربه های پرشین رو هم ببینم پرشین خودم رو هم میبرم انشالله مقام بیاره اما امید اصلی ما رکسه
    پت شاپ سالوکی
    Www.RashtPet.iR

زمان پیوستن
    21 Nov 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    206A
    گوشی موبایل
    iphone 3GS

پیش گزیده

من امروز مسابقه مربوط به جرمن شپهرد رو دیدم. خیلی جالب بود و سگهای واقعا عالی ای شرکت کرده بودن . ولی اصلا این برنامه خوب برگذار نشده بود .هیچ نظمی توی کارشون دیده نمیشد، تقریبا میشه گفت که هیچ کدوم از مشخصات سگهایی که اعلام میشد قابل شنیدن نبود و تنها کاری که میشد کرد نگاه کردن به منظره سگهایی بود که همشون اون وسط داشتن پارس میکردن. از محل اجرا مسابقه و صندلی بازدید کننده ها هم بگذریم که از جنس گونی بود!!
    ولی با این حال نفس کارشون قشنگ بوده و این مشکلها رو میشه گذاشت رو حساب بی تجربگی. فردا قراره مربوط به سگهای تزیینی باشه.
    آقای عدالتی رکستون امروز بود ؟ من نتونستم اسمش رو بشنوم

زمان پیوستن
    06 Aug 2007
    شهر
    تهران

پیش گزیده

از دوستان عزیزی که تو این جشنواره حضور داشتن خواهش می کنم یه توضیحاتی بدن ببینم چه خبر بود و برنامه هاشون به چه شکل بود؛ تو اینترنت که متاسفانه کث همیشه که یه جو راه می افته جو تحریم این جشنواره هم به راه بود!!
    ضمنا بجز سگ (پرنده ها و گربه ها ) برنامه چطور بود؟؟

ممنون

سر پیری رفتنی شدم خدمت؛ نیرو هوایی ارتش
    دعام کنید

زمان پیوستن
    15 May 2007
    شهر
    رشت
    گوشی موبایل
    Sony Ericsson W380i

پیش گزیده

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    در مورد این جشنواره باید گفت که در سطح بسیار پایین برگزار شد اما خب بی شک روز به روز بهتر خواهد شد
    من هنوز تهران هستم و فردا که 30 بهمن باشه حضور دارم اما سگی برای شرکت نمیبریم . دوستانی که میان میتونن با من تماس بگیریند که هم ورودی پرداخت نکنن و هم اینکه آشنا بشین شماره من 09113378147
    حتماً بگید که بچه های پیهالز هستید
    در مورد عکس هم از همه چیز عکس گرفتم و حتماً رفتم رشت میزارم ببینید
    و در مورد مسابقات
    مسابقه گربه های پرشین کت و پرندگان زینتی روز چهار شنبه برگزار شد و ما هم یه گربه بردیم که توی کل گربه های شرکت کننده که حدود 30 قلاده بودن دوم شد
    یه سری پرنده شرکت کردن و 3 تا خرگوش و چندتا هم خوکچه هندی
    امروز که 29 بهمن باشه مسابقه مربوط به سگهای نگهبان بود و به تریبیت جرمن شپهرد ها ، روتوایلرها ، گریت دین ها و سیبرین هاسکی ها شرکت کردن که متاسفانه برق رفت و ادامه مسابقه به فردا موکول شد
    دید کلی در مورد مسابقه امروز هم اینکه چندتا سگ با هم درگیر شدن اما خوشبختانه اتقاقی پیش نیومد
    جمعیت بسیار بسیار زیادی حضور داشتن ( چندین نفر از دوستان پیهالز هم وقتی شنیدن که عدالتی به همراه سگ رکس وارد میشه ما رو شناخت و خیلی تشویق کردن گه همینجا از همه تشکر میکنم )
    رکس امروز زنجیرش دور پای چپش پیچیده شد و مشکل در راه رفتن پیدا کرد . اما خوب باز هم هیات داوران هم خیلی از رکس خوششون اومد از نمایش رکس هم فیلم گرفتم که اون رو هم روی سایت میزارم
    مسابقه در کل بسیار مشکلات در برگزاری داشت و ضعف مدیریتی به شدت احساس میشد
    از لحاظ مکان هم شنبه عکس رو میزارم تا خودتون ببینید
    سیستم صوتی بسیار ضعیف بود و کسی چیزی نمیشنید همینطور که هدای عزیز فرمودند
    وضعیت سکوی تماشاچی بسیار خجالت آور بود به نظر من ... به هر حال هدف دور هم بودن و برگزاری بود تا روز به روز قوی تر شاهد برگزاری همچین جشنواره های باشیم
    فردا هم شرکت کننده بسیار زیاده . خیلی خانم ها رو دیدم در حال ثبت نام سگشون بودن اما آقایون بیشتر تو حال و حوای امروز بودن
    سگهای خوبی رو میشد دید و در کل سطح حیوانات خیلی عالی بود
    سگهای که مد دیدم امروز عبارتند از : جرمن شپهرد ، بلژین مالینوس ، گریت دین ، سرابی ، قفقازی ، پیت بول ، باکسر ، استافورد شایر ، سیبرین هاسکی بودند و یه شی هوا هوا و یه پومرانین هم اون اطراف تو بغل صاحب هاشون بودن
    ورودی هر نفر برای تماشا هم مبلغ 2000 می باشد . با من هماهنگ کنید پول زور ندین ...
    ورودی برای شرکت هر سگ فردا 20000 و برای ثبت نام ساعت 10 صبح میتونید به خانم عباس زاده مراجعه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Edalati : 18 February 2010 در 10:47 PM
    پت شاپ سالوکی
    Www.RashtPet.iR

زمان پیوستن
    19 Mar 2007
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    اتوبوس
    گوشی موبایل
    k750

پیش گزیده

سلام. خوشبتانه من امروز تونستم برم نمايشگاه .ولي دير رسيدم و به نمايش ركس نرسيدم ولي تونستن اقاي عدالتي عزيز و ركس رو از نزديك ببينم .همه به اتفاق قبول داشتن كه ركس يك سر و گردن از بقيه جرمن شپهرد ها سرتر بود.انصافا تك بود.در كل سگهاي خوبي اونجا بود .
    اونجا يك نزاد سگي بود به نام چائو چائو (chow chow) سگ واقعا زيبايي بودو يك نژاد كه كمتر ديده مي شه.

زمان پیوستن
    12 Nov 2008
    شهر
    طهران
    گوشی موبایل
    P1i

پیش گزیده

سلام
    پس از مدتها

تا آقای عدالتی نیومده من بیام فضولی بکنم و برم
    فکر کنم الان خیلی عصبانیه

منم شرکت کردم این دو روز
    سطح مسابقات روکه هیچی نگم بهتره
    افتضاح بود!
    من واقعا میترسیدم روی اون چوبها و داربستها بشینم
    همه چی در حد صفر!
    و از همه بدتر داوری!
    اصلا معلوم نبود چی به چی بود
    فقط یه صحنه بگم یکی رو دیدم برای برنده شدن سگش داور رو تهدید میکرد

سگها خیلی زیاد بودن
    و استقبال خیلی خوبی شده بود که فکرش روهم نمیکردن
    یعنی اگر کمی بهش فکر کرده بودن امکاناتی فراهم میکردن
    تازه امروز که روز آخره یادشون افتاده بود برای حیوونها مثلا یک ظرف آب و غذا بزارن

من دیروز بدون سگم رفتم که رکس رو ببینم
    واقعا بی نظیر بود
    خسته بود و خوابیده بود ولی وقتی بهش سلام کردم دستشو آورد بالا با من دست بده
    که من داشتم براش غش میکردم
    خلاصه همه 100% مطمئن بودن که رکس مقام میاره

دیروز وسط مسابقه برق رفت
    و همه چی تعطیل شد!

و امروز دویاره مجبور شدن ادامه ی دیروز رو برن!
    جمعیت خیلی زیاد بود
    و همش دعوا میشد!!!
    منم امروز پسرمو که از آقای عدالتی خریدم رو شرکت دادم
    آشیل - تیبتن اسپانیل خوشگلم

آخرشم بگم که بارون گرفت و هم سر داوری دعوا و کتک کاری شد
    چون برگه های امتیاز بیشتر سگها رو گم کرده بودن
    مثلا از 9 تا برگه 4 تاش گم شده بود!
    و میگفتن نتایج رو نمیگیم اصلا!
    منمکه این وضع رو دیدم اومدم خونه!
    حالا آقای عدالتی چه بلایی سرش اومده تا الان

زمان پیوستن
    02 Nov 2005