خوب جای این تاپیک هم تو انجمن خالی بود...
دوستان هر گونه سوالی دارند در مورد سورس ها و یا مشکلی از نصب برنامه یا ادد کردن سورس دارند اینجا مطرح کنن
در ابتدا هم هر کسی بیاد و برنامه های که نصب کرده رو لیست کنه تا دیگران هم استفاده کنند![]()
خوب جای این تاپیک هم تو انجمن خالی بود...
دوستان هر گونه سوالی دارند در مورد سورس ها و یا مشکلی از نصب برنامه یا ادد کردن سورس دارند اینجا مطرح کنن
در ابتدا هم هر کسی بیاد و برنامه های که نصب کرده رو لیست کنه تا دیگران هم استفاده کنند![]()
خوب از خودم شروع میکنم
afc2add---> برای رفع مشکل برنامه ifunbox در ورژن 3.1.2
appsync 3.1--> برای نصب برنامه های کرک شده از آیتونز
backgrander---> مولتی تسکین
caller ID fix --> نمایش اسم کانتک ها زمان زنگ یا sms
deliver--> دلیوربی مسیج ها
ifile---> فایل منیجر
sbsetting---> خیلی کاربرد داره
multiflow-->تکمیل کننده backgrander
offline maps--> نقشه gps افلاین.
safari dwonload--> امکان دانلود در مرورگر safari
winterboard-->استفاده تم در گوشی
همین!!
شما با برنامه simanager که در سورس beyouriphone هست میتونین مشکل ذخیره سازی شماره تلفن ها رو در سیدیا رفع کنین
مشکلی که خیلی ها یکی از نقاط ضعف این گوشی میدونستن
مرسی محمد جان از تاپیک خوبت!
فقط قربون دستت اسم تاپیک و عوض کن! جسارت نباشه cydia رو به صورت "سایدیا" می خونن.
بعد می گم یه مرجعی از سورس های مهم و مورد نیاز درست کنیم که بچه هایی که برای اولین بار هست از سایدیا استفاده می کنن یا بنا به دلایلی ریستور می کنن بتونن همه برنامه های مهمی رو که اکثرشون رو تو پست شماره 2 اعلام کردی ، پیدا و نصب بکنن.
در مورد اسم تاپیک هم شما بزار به حساب بیثواتی ما....
(من که این ابزار رو ندارموو اگه بزرگان صلاح دیدند عوض کنن)
و اما سورس ها.. من این چند تا رو همیشه ادد میکنم و تا حالا هر برنامه و تم و رینگتونی بوده داشته![]()
cy.sosiphone.com
repo.sinfukiphone.com
cydia.iphoneil.net
cydia.hackulo.us
apt.i-phone.ir/user-pass
vnmagic.net/cydia
repo.beypuriphone.com
fishbone.ge
ihome.persiangig.com/cydia
دیکد کردن آهنگهایی آیتیونز (my tunes)
با نصب برنامه my tunes از سور bigboss شما به راحتی میتونید به آدرس /private/var/mobile/Media/myTunes برید و تمام آهنگهایی که با آیتیونز سینک کردید رو با اسم و خواننده ببینید .
window planer:دادن انحنا به صفحه گوشی
این برنامه لبه های صفحات شما رو گرد میکنه . در واقع گوشه های تیز صفحات رو انحنا میده و جلوه زیباتری به صفحات میده . در ضمن توی منوی ستینگ میتونید این انحنا رو کم یا زیاد کنید .
![]()
راستی محمد جان برنامه my tunes رو من پیدا نکردم!!!
حامد جان من بدون كيبورد فعال هست و هيچ برنامه جانبي نصب نكردم
iRealSMS 3.0 خب ورژن جدید و کرک شده این برنامه اس ام اس نسبتا کامل هم اومد ...
برای اطلاعات بیشتر از قابلیتها و عکسها از این برنامه به اینجا مراجعه کنید
قبل از نصب هر ورژن از برنامه irealsms/irealquicksms رو uninstall و یک بار رسپرینگ کنید
تمام تنظیمات و لایسنس این برنامه در فایل /private/var/mobile/Library/SMS/sms.db ذخیره میشه که این فایل deb میاد از این فایل قبل از نصب یک backup میگیره به اسم sms.db.sg1bak در همون آدرس تا بعد از اینکه خواستید برنامه رو پاک کنید از این بک آپ استفاده کنید ...
همه SMS ها در فایل SMS.db ذخیره میشه .. با این حساب شما هر SMS که ارسال یا دریافت کنید با برنامه irealSMS بعد از پاک کردنش از دست میره و SMS ها بر میگرده به حالت قبل از نصب برنامه irealSMS ...
منبع
آخرین ویرایش به وسیله Mohammad759 : 9 January 2010 در 05:14 PM
AppLocket
با اين برنامه ميتونيد تواينترفيس گوشي براي برنامه هاتون قفل بذاريد وشخصي سازي كنيد.
لینک دانلود
نشانکگذاری