دوستان تعویض روغن هیدورلیک بجز ساکشن کردن روغن و ریختن روغن به مقدار لازم کار خاص دیگه ای که نداره!؟
راستی روغن ترمز چطور؟
با تشکر
دوستان تعویض روغن هیدورلیک بجز ساکشن کردن روغن و ریختن روغن به مقدار لازم کار خاص دیگه ای که نداره!؟
راستی روغن ترمز چطور؟
با تشکر
arash_1982 (12 March 2011),aTN_1366 (8 March 2011),moje90 (8 March 2011)
از دوستانی که لوگانشون بیش از 100.000 کیلومتر کار کرده (مخصوصاً لوگان سفید mohammad1983) سوالی داشتم و اونم اینکه آیا روغن فرمان هیدرولیک رو تعویض کردند؟ اگر نه آیا مشکلی پیدا کردن بابت عدم تعویض؟
امروز من رفتم روغن هیدرولیک ترمز و گیربگس گرفتم،اول اینکه روغن ترمز و هیدورلیک بجز پلمپ درب بطرها هیچ پلمپی در زیر درب بطری نبود که ایا اینا کلا اینطوری هستن یا بجز
پلمپ درب بطری پلمپی دیگه ای وجود داره؟
جالب اینجاست تنها روغن گیربگس که مارک الف هست(البته همشون رو مارک الف گرفتم)لیبل پلمپ داره و انم لیبلش بجای الف زده توتال!!!
دوستان ایا اینای که من گرفتم مشکلی ندارن!؟
afflatus (15 March 2011)
سلام آقا آرش
بله دفترچه گارانتی خیلی چیز ها نوشته وخیلی چیز ها ننوشته
در دفتچه گارانتی نوشته که ف ی ل ت ر بنزین رو هر 120000 تا عوض کنید در صورتی که هر 10000 تا که من عوض میکنم پر از لجن و آشغاله
در خصوص روغن گیربکس هم که نوشته دائمیه و اصلاً نیاز به تعویض نداره( خیلی عجیبه!!!!)
این مواردی هم که خدمت شما عرض کردم تجربه و دانستهای خودمه ونیز اطلاعاتی که از سایر دوستان کسب کردم می باشه
بازم شما هر طور که صلاح میدانید اقدام کنید .
aTN_1366 (16 March 2011)
ببخشید نمیدونم درسته یا نه ولی قصدم فقط راهنمایی هست ... این لینک رو ببینید : http://www.npco90.com/forum/lavazem-l90/90-t67.html
تصاویری که از روغن هیدرولیک ، گیربکس ، ترمز و مایع خنک کننده و ... گذاشته شده همگی اصلی هست و مطمئنم که داخل دربشون هم آرم توتال نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه شما دیدید آرم توتال داره متاسفانه فکر میکنم اصلی نیست. چون نوع اصلیش اصلاً آرمی یا نوشته از توتال نداره !!!!!!
موفق باشید.
afflatus (16 March 2011)
دوست عزیز مشکل تصاویر نیست(روغن های که بنده خریدم همه با همین سایز برند......بودند) بلکه لیبل پلمپ در بطری روغن های ترمز و هیدورلیک هست که کلا انکاری لیبل ندارند و تنها روغن گیربکس هست که لیبل داره که من با لیبل توتال دیدم!
سلام
والا نه فعلا که رفته بالای 150 هزار اما پدرم بیخیالش هست.اما بدون مشکل و عالی کار میکنه.
خودم هم که رسیدم به 80 هزار تا باز هم بیخیالشم.
البته در قانون گفته شده هر روغنی یه عمر مفیدی داره.ولی من که تا به حال در هیچ ماشینی ایرادی ندیدم که ناشی از تعویض نکردن روغن هیدرولیک با روغن ترمز باشه.
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي
الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري
الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه
كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ.
arash_1982 (18 March 2011)
نشانکگذاری