سفيد
نقره اي
مشكي
بژ
رنگهاي ديگر
کلاسلیقه ای است ولی سفید و نقره قشنگه.![]()
هیچگاه به خدا نگو مشکل بزرگی دارم به مشکل بگو خدای بزرگی دارم...
سلام
من اگه میخواستم آوانته بگیرم، قهوهای لیزریشو میخریدم.
هم جدیده هم خیلی شیکش میکنه (بر عکس سفید)
چه بخشنده خداي عاشقي دارم،که مي خواند مرا با اينکه ميداند گنهکارم
دلم گرم است و ميدانم بدون لطف او تنهاي تنهايم
اي دوست،برايت من خدا را آرزو دارم
کلا همه رنگ های آوانته قشنگه و نظر آدم رو جلب میکنه
ولی بعضی از رنگ ها روی برخی از ماشینها یه جور خاصی میشینه و یه منظر با شکوه تری به ماشین میده .
توی خیلی از ماشینها این رنگ ، رنگ سفیده . به نظرم در آوانته هم رنگ سفید همین خاصیت رو داره.
دوستان من دیروز تکمیل وجه کردم ولی موقع انتخاب رنگ با تهران ( پرستوی آبی) که تماس گرفتند گفتند واسه اتوماتیک مشکی و سفید و برای دنده دستی تنها نقره ای و نوک مدادی میشه انتخاب کرد .من نمیدونم چه ربطی داره آخه؟من هم بالاجبار نقره ای انتخاب کردم
واقعا شرکت در پیتی هست آخه این چه تنوع رنگیه که این ماشین داره؟؟؟ یکی نیست بگه بابا جان اگه نمیتونین درست مونتاژ کنین و رضایت مشتری رو جلب کنین زودتر بند وبساطتونو جمع کنید این همه هم ملت رو سرکار نذارین. اولش که اینجوری شروع شد خدا به ادامش رحم کنه ...
هیولا فقط آوانته رنگشم فقط مشکی![]()
همه رنگاش قشنگه و هر رنگش یه زیبایی خاصی داره چون خود ظاهر و هیکل آوانته واقعا قشنگ هست و حرف نداره!من از بین رنگایی که داشتن از نقره ای خوشم اومد وانتخاب کردم و به نظرم بهش میاد.![]()
[FONT=Arial]در خصوص رنگ آوانته فکر کنم که کیفیت رنگ این خودرو خیلی پایینه برای من نقره ای است و تنها چیزی است که توی ماشین باعث غصه ام میشهخدایش حیف این ماشینه خیلی زود خش می شه شایدم ام جدیدا کارخانه اینطوری شده
البته من رنگ سفید این ماشینو که برای یکی از اشنا ها است دیدم با کیفیت تره
در ضمن قهوه ای اش هم خوشگله:icon_cool[/FONT]
دوستان آوانته آب کاربنی و یا شرابی فکر کنم خیلی قشنگ بشه!من که از 4 رنگ اول توی همه پرسی خسته شدم!همه جا این 4 رنگ هست!
ماشین باید رنگش جیغ باشه...مثلا تندر آب آسمونی یا آوانته قرمز گوجه ایی!یا حتی صورتی برای بانوان...
همش رنگ مرده میزنن این خودرو سازهای ایران!
موفق باشید.
نشانکگذاری