آره دیگه devteam اون محبوبیتشو از دست داد!!
بله شما میتونین با بلکرا گوشی رو جیل کنی بعد با ان برنامه آنلاک کنی
آره دیگه devteam اون محبوبیتشو از دست داد!!
بله شما میتونین با بلکرا گوشی رو جیل کنی بعد با ان برنامه آنلاک کنی
منطورشون بلک رین (blackra1n) بود!!
دوستان ایا برای مشکلی که هنگام خاموش شدن و ریستارت شدن گوشی (رفتن در حالت ریکاوری)برای ایفون 3gs جیلبرک شده افتاده راه حلی هست من میخوام 3gs بخرم راه حلش چی هست ؟
فعلا كه نه!!
ولي دارن روش كار مبكنن
براي شما هم تنها راه حلش گرفتن سري هاي قديمي هست!
دوستان من تازه یه 3GS خریدم و چون تجربه استفاده ازش رو نداشتم و فروشنده هم چیزی به من نگفت که چه مشکلاتی داره ریستش کردم و دیگه ...
هیچ راه حلی وجود نداره درست بشه ؟
اصلا ممکنه راه حلی براش پیدا نشه ؟![]()
دوست عزیز نگران نباش اهتمال داشته آیفون شما آنلاک نبوده و الان این مشکلو داری ببین الان دقیقا مشکلت چیه؟ نگران نباش الان تنها مسلهٔ iphoneجدید جلبریک و آنلاک ورژن ۳.۱.۳ هست که احتمالا به زودی میاد اما اگی شما با ریست مشکل واست پیش اومده حتما ۳.۱.۲ بودی و میشه سریع حلش کرد مشکلتو دقیقا بگو ببینم چيه
دارم مینویسم
راستش میخواستم یه HTC بگیرم که به توصیه یکی از دوستان نظرم عوض شد و یه 3GS 32 گیگ خریدم و فروشنده هم همراه یه گوشی یه CD به ما داد و فقط گفت خاموشش نکن و نزار شارژش تمام بشه و اگر خاموش بشه با این CD و اجرای نرم افزاری که داخلش هست گوشی رو راه بنداز و برای اینکه یه حالی به ما داده باشه حدود 20 صفحه اپلکیشن و بازی ریخت روش ، بعد اومدم دیدم خیلی سرعتش کم شده گفتم یه ریستش کنم تا به حالت اول برگرده چون زیاد اهل بازی نیستم خلاصه این شد که گوشی خاموش شد و موقع بالا اومدن همون صفحه میاد که عکس کابل روش هست و دیگه هیچ منم سراغ چند نفر رفتم گفتن ورژن این فرق میکنه و باید صبر کنی تا یه راهی براش پیدا بشه خلاصه فرستادمش تهران اونجا هم برا ما کاری نکردن و فعلآ گفتن منتظر باش
980 تومان پول دادم 2 روزم دستم نبود ، اگر جایی هست که بتونن یه جوری درستش کنن ممنون میشم یه آدرس یا شماره تلفن تو تهران یا اصفهان بهم بدید .
شما برنامه blackra1n رو امتحان کردین؟
گفتم که اصلآ نمیدونم چی به چی هست که بخوام به روزش کنم .
وقتی خواست بالا بیاد کابلش رو وصل کردم ولی اصلآ ویندوز 7 گوشی رو نشناخت و تو دیوایس منجر به صورت علامت سوال میومد و تا blackra1n رو اجرا میکردم ارور میداد فکر کنم چون نمیشناخت ارور میداد .
برای اینکه سیستم بشناسش برنامه iTunes رو لازم داره یا درایور مخصوص داره ؟
بله باید ایتونز داشته باشین!
البته واسه من بدون آیتونز میشناسه ولی چون گوشی شما تو حالت ریکاوری هست باید ایتوز باشه!
نشانکگذاری