مرسی ایمان جان
دراین مورد مطمئنی؟بعد با شیفت + ریستور (البته گوشیتون در dfu mode ) ریستور کنین
من شنیده بودم برخی افراد نیاز هست این کارو بکنن، اونایی که با آیتیونز دانلود کرده بودند فیرم ویر رو..!؟
مرسی ایمان جان
دراین مورد مطمئنی؟بعد با شیفت + ریستور (البته گوشیتون در dfu mode ) ریستور کنین
من شنیده بودم برخی افراد نیاز هست این کارو بکنن، اونایی که با آیتیونز دانلود کرده بودند فیرم ویر رو..!؟
شما برعکس متوجه شدین..
اونهایی که با آیتون ریستور رو دانلود کردن (که به این روش میگن آپدیت آنلاین) نیاز به گرفتن شیفت نیست!
خوب اگه دانلود نکردین هنوز با لینک هایی که من گذاشتم دانلود بکنین که هم سرعت دانلودتون بیشتر ار دانلود با آیتونز میشه هم اینکه یک جای دیگری نگه میدارین فیرم ویر رو بعدن استفاده میکنین
اگه با آیتونز دانلود کرده باشین که دیگه نیازی به شیفت نیست
ممنون
یه سوال فنی وتخصصی:
در 3gS شنیدم وقتی به مشکلی بر بخوریم و نیاز به عملیات ریستور باشه، گوشی این کار رو قبول نمی کنه و ارور میده، به عبارت دیگه هیچ وقت نمیشه گوشی رو ریستور به ورژن سابقش کرد...باید منتظر موند ورژن جدیدی بیاد؟!!
مثلا اگه من روی ورژن 3.1.2 به مشکلی برخوردم نمی تونم ریستور کنم و باید صبر کنم تا ورژنی بالاتر بیاد!!!!!!!
درسته این مورد؟؟؟
ممنون!
حالا یه سوال!
چرا تو این ورژن باید حتما به dfu بره؟؟
من هیچ وقت روی ورژن های قبلی این کارو نمی کردم!!
شما وقتی میخوایین آپدیت آفلاین انجام بدین حتما باید ببرین به DFU ...احتمالا قبلا شما به وسیله خود آیتون آبدیت میکردین
نه نه...!
من همیشه فیرم ور رو دستی دانلود می کردم و با آیتیونز شیفت+ریستور می کردم!!
درسته , نبرین هم میشه ولی یه فرق اساسی داره , اونوقت مثل اینه که موقع نصب ویندوز رو سیستمتون گزینه ی آپگرید رو انتخاب میکنین نه Fresh Copy , وقتی میبرین dfu mode گوشی توش هرچی هست فرمت میکنه و از نو میزنه
یکبار من بدون شیفت ریستور کردم حتی آهنگهای آیتونزم موندن و پاک نشدن
ولی به دل من نمی چسبه
چون فیرمویر قبلی رو پاک نمی کنه , روش میزنه![]()
آهان!!!
پس اینجوریه!!!
مرسی از توضیحاتتون
ultrasn0w به روز شد
بالاخره به DEv-Team هم بر خورد و برنامه ultrasn0w خود را که وظیفه انلاک کردن ایفون و بیسباند اون رو داشت به روز کرد
این برنامه در سورس قبلی قرار داره:
كد:
http://repo666.ultrasn0w.com
وژن برنامه 0.92 هست.
یعنی الان میشه با بلک رین فقط جیل بریک کرد و با اولترا انلاک!؟
وقتی geohot زودتر اقدام کرد دیگه کار dev team ارزشی نداره!!!!
نشانکگذاری