تبليغات در پي‌هالز

نمایش نتایج 1 به 3 از 3

نام گفتگو: سنگ و شن زنده Live Rock& Live Sand ا

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده سنگ و شن زنده Live Rock& Live Sand ا

با سلام خدمت تک تک شما عزیزان
    در گذشته شاید یک یا دوبار این تاپیک ایجاد شده و بدلیل کپی کردن مطالب از سایتهای دیگر بدون ذکر منبع و یا کم بودن جنبه علمی اون پاک شده حالا این بار امیدوارم این مبحث با کمک شما عزیزان بصورت علمی و منظم پیگیری بشه و بتونه بعنوان یک رفرنس برای کسانی که قصد دارند جدیدا دستشون رو به نگهداری ماهیان اب شور تر کنند استفاده بشه.

بهتر دیدم این معرفی رو بصورت زیر دسته بندی کنم و از شما خواهش کنم که این موارد رو شروع کنید به توضیح دادن و با رفع عیوب هم به جلو بریم.

۱.سنگ زنده و شن زنده چیه؟ انواع سنگ زنده کدام است؟
    ۲. پرورش و تولید سنگ زنده بصورت مصنوعی ایا امکان داره؟
    ۳. حمل و نقل سنگ زنده به چه صورت انجام میشه؟
    ۴. تصفیه یا عمل اوری سنگ زنده به چه صورته؟
    ۵. سنگ زنده چه کاری برای ما انجام میده؟ و نقش سنگ زنده در سیستم برلین و یا NNR
    ۶. ایا تمام سنگ های زنده و یا شن های زنده یکسان هستند و مفید؟
    ۷. از چه جاندارانی که همراه سنگ زنده هستند باید پرهیز کرد؟ راه های جلوگیری از انها کدام است؟

بازهم با کم شدن فعالیت بخش مسابقه فکر کنم گذاشتن جایزه مجازی ۱۰۰ شاهی برای بهترین جوابگویان به این سوال ها کمی انگیزه ایجاد کنه ولی خوب انگیزه واقعی همه ما سوای جایزه و تشکر در زیر پست هامون علاقه و اشتیاق ما به نگهداری اکواریوم و موجودات زیبای داخل اون میتونه باشه.

از همه شما سپاسگزارم.
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

زمان پیوستن
    05 Jan 2007
    شهر
    كاشان
    گوشی موبایل
    3250

پیش گزیده

خب من هیچی از اب شور سر در نمیارم برا همین یکم کوچولو مطالعه کردم و این پست رو میزنم تا بقیه دوستان از شرکت در بحث ترسی نداشته باشند. من فقط چنتا سوالو جزئی جواب می دم
    (بهم نخندیدا )
    1-سنگ زنده همون اسکت های مرده مرجانیه که به مرور زمان محل تجمع موجودات ریز و جلبک ها شده. انواعشو بلد نیستم

2- والا تا اونجا که من دستگیرم شده تو مخزن به مرور زمان و بسته به شرایط مناسب مثل نور مناسب اگه تیکه های خشک مرجان رو کنار یه تیکه لایو راک قرار بدیم جلبک ها و ارگانیسم های زنده در مرجان های جدید هم جا می گیرن و اونو تبدیل به یک سنگ زنده می کنند

3-اینجور که نوشتند سنگ زنده بصورت خشک حمل و نقل میشه که مطمئنا بیشتر موجودات زنده اون میمیرن! که سنگ ها رو دوباره پرورش می دن! (این مطلب با سوال 7 دکتر مغایرت داره چون اگه خشک حمل بشه پس موجودات مضر و مفیدش باهم میمیرن!) یه جا نوشته بود مخازنی که تازه راه اندازی می شن و ماهی ندارن با طی شدن سیکل ازت سنگ ها هم به شکل اول خودشون در میان

4- اطلاعاتم کامل نیست

5- سنگ زنده علاوه بر زیبایی خاصی که به مخزن میده به عنوان یک فیلتر بیولوژیک قوی هم انجام وظیفه می کنه به این صصورت که باکتری های مفیدی که در اون جا گرفتند باعث دفع مواد و گاز های خطرناکی مثل نیتریت و نیترات می شن

6- یقینا همه یکسان و مفید نیستن (شایدم هستن! شرمنده اینم بلد نیستم)

7- از بین جاندارانش من فقط کرم ها رو می شناسم که باید ازشون اجتناب کرد! راه جلو گیری از ورود اون ها هم همون تصفیه لایو راک هستش

ایشالا این استارتی باشه برام جهت رهایی از این عدم مطالعه درباره مطالب جدید
    mohammad reza pakook

زکات علم اموختن ان است

زمان پیوستن
    12 Nov 2005
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    تویوتا
    گوشی موبایل
    4S

پیش گزیده

با سلام خدمت عزیزان خودم

۱.سنگ زنده و شن زنده چیه؟ انواع سنگ زنده کدام است؟

سنگ زنده بقایا و یا پایه های مرجانی هست که در اثر توفانهای دریایی و یا موارد دیگر شکسته و جدا شده اند و یا بوسیله انسان از پایه و زیر ساخت سواحل مرجانی جدا میشن. این سنگها بدلیل داشتن ساختمانی متخلخل محل رشد و تکثیر و زندگی میکرو ارگانیسم ها و همچنین موجودات دیگر دریایی مانند خرچنگ ها، کرمها، صدفها، جلبک های میکروسکپی و همینطور بزرگ، تخم، هاگ و لارو موجودات دریایی و یا مامنی برای شقایق ها و دیگر موجودات خواهد بود و در اثر رشد جلبک هایی خاص (Coral line) برنگ هایی متفاوت (از صورتی تا بنقش و قرمز ) و زیبا در می ایند.

سنگ زنده بسته به محلی که صید میشه دارای رنگها و مشخصه های متفاوتیه که چون ما در ایران سنگ زنده وارداتی نداریم دانستن انواع اون فقط برای اینه که بدونیم چرا سنگ های زنده با قیمت های متفاوتی فروخته میشن و فقط کافیه بدونیم که سنگ زنده سواحل فیجی و کلااقیانوس ارام بدلیل داشتن تخلخل زیاد از مرغوب ترین و گرانترین سنگ های زنده هستند و سنگهایی که در پایه های جزایر مرجانی قرار دارند و زیاد متخلخل نیستند جزو ارزانترین و کم ارزش ترین سنگ ها هستند. سنگهای اقیانوس اطلس در دسته دیگر و با تخلخل کمتر و سنگهای پرورشی نیز دسته دیگری هستند که شاید برای حفط طبیعت بهترین انتخاب باشند.

چون سنگ های زنده در ایران همگی از جنوب (بصورت بی رویه) صید میشن کافیه بدونیم که یکی از فاکتور های مرغوبیت سنگهای زنده تخلخل بیشتر هست و به عبارت دیگر سنگ هایی که وزن اونها به نسبت حجمشون کم هست مناسب ترند.

شن زنده هم مثل سنگ زنده از کف دریا جمع میشه و دارای موجودات مختلفی هست که در داخل این ماسه یا شن زندگی میکنند.

در سیستم NNR داشتن ۵ تا ۷ سانت شن زنده در کف کمک زیادی به چرخه ازت و این هردو (سنگ و شن زنده) بدلیل داشتنن قابلیت رشد باکتری های هوازی و بیهوازی کمک در از بین بردن نیتریت و نیترات میکنن .در شن زنده بدون وجود این موجودات که باعث هوا دهی و بهم خوردن شن میشه، شن کف ممکنه بصورت توده ای محکم و سفت و فشرده دربیاد که از فوایدش خالی خواهد بود.

دانستن محل صید سنگهای زنده و شن زنده بسیار مهمه که در ایران دانستن این مطلب فکر کنم که امکان پذیر نباشه. در هر صورت شن و ماسه ها و سنگهایی که از نقلط الوده ساحل برداشت میشن سبب الودگی اب اکواریوم و بیماری ماهی ها میشن و شاید بهتر باشه عطای این جور سنگ ها رو به لقای اون بخشید و از سنگهای متخلخل مصنوعی استفاده کرد.

تا جوابهای بعد که در اینده در خدمتتون خواهم بود پیروز و شاد باشید
    برای تو و خویش
    چشمانی آرزو می
    كنم
    كه چراغ
    ها و نشانهها را
    در ظلمات
    مان
    ببیند.

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار