تبليغات در پي‌هالز

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمایش نتایج 27 به 39 از 75

نام گفتگو: تاپیک طرح سوالات و مشکلات در مورد جیلبریک و آنلاک

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    MAZDA 3
    گوشی موبایل
    Apple Iphone 4S

پیش گزیده

دوستان من تا الان تجربه آی دیوایس رو نداشتم و همیشه در دنیای آندروید و ویندوز موبایل چرخ چمبل میزدم تا اینکه نگهان دری بسور آیفون 4S باز شد و یکی گرفتم .
    الان بیشتر از 20 گیگ بازی و App دارم روش که همشون هم Original هستند و با آی دی ولید یکی از دوستان ابتیاع کردمشون ولی حالا مشکل :
    یکی از بزرگترین چیزهایی که بهش نیاز دارم استفاده از ویجت و تم هایی مثل EX Launcher هستش که دست آدم رو باز میزارن راستش بعضی وقتها دیوونه میشم از دست این آیفون که برای خاموش روشن کردن وای فای باید 10 تا منو برم تو و بیام بیرون . میخوام مثلا یه ویجت برای این کار داشته باشم رو دسک تاپم .
    تا جایی که من فهمیدم باید برای نصب ویجت های اینچنینی جیلبریک کنم گوشیم رو ولیکن یکی از دوستان به من جواب این سوال های ابتداییم روبده لطفا :
    1.ایا با جیلبریک این 455 تا App و بازیم رو از دست میدم ؟ یا فقط امکان آپدیتشون رو از دست میدم ؟
    2. فون بوکم پاک میشه یا نه ؟
    آیا امکان دانلود از آیتونز رو از دست میدم یا نه ؟ APP Store رو چطور ؟
    حالا اگه تمام اونها درست و درمونه برای جیلبریک چیکار باید بکنم ؟ در صورتی که راضی نبودم میتونم برش گردونم به همونی که قبلا بود . راستش مال من آنلاک و ورژن 5.1.1 هستش یعنی آخرین ورژن.
    3. آیا اگه جیلبرک کنم دیگه امکان آپدیت کردن خود OS رو بصورت رسمی ندارم ؟
    4. اینکه میگن بعد از حیلبریک سرعت میاد پایین یا هنگ میکنه یا ... تا چه حد درسته ؟

بابا من یه آیفون میخوام که امکان شخصی سازی در حد آندروید داشته باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرسی از همه بزرگان و وقتی که اینجا صرف میکنین
    آخرین ویرایش به وسیله romeo_1593 : 19 September 2012 در 09:46 AM دلیل: اشتباه تایپی

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط romeo_1593 مشاهده گفتگو
    دوستان من تا الان تجربه آي ديوايس رو نداشتم و هميشه در دنياي آندرويد و ويندوز موبايل چرخ چمبل ميزدم تا اينکه نگهان دري بسور آيفون 4S باز شد و يکي گرفتم .
    الان بيشتر از 20 گيگ بازي و App دارم روش که همشون هم Original هستند و با آي دي وليد يکي از دوستان ابتياع کردمشون ولي حالا مشکل :
    يکي از بزرگترين چيزهايي که بهش نياز دارم استفاده از ويجت و تم هايي مثل EX Launcher هستش که دست آدم رو باز ميزارن راستش بعضي وقتها ديوونه ميشم از دست اين آيفون که براي خاموش روشن کردن واي فاي بايد 10 تا منو برم تو و بيام بيرون . ميخوام مثلا يه ويجت براي اين کار داشته باشم رو دسک تاپم .
    تا جايي که من فهميدم بايد براي نصب ويجت هاي اينچنيني جيلبريک کنم گوشيم رو وليکن يکي از دوستان به من جواب اين سوال هاي ابتداييم روبده لطفا :
    1.ايا با جيلبريک اين 455 تا App و بازيم رو از دست ميدم ؟ يا فقط امکان آپديتشون رو از دست ميدم ؟
    2. فون بوکم پاک ميشه يا نه ؟
    آيا امکان دانلود از آيتونز رو از دست ميدم يا نه ؟ APP Store رو چطور ؟
    حالا اگه تمام اونها درست و درمونه براي جيلبريک چيکار بايد بکنم ؟ در صورتي که راضي نبودم ميتونم برش گردونم به هموني که قبلا بود . راستش مال من آنلاک و ورژن 5.1.1 هستش يعني آخرين ورژن.
    3. آيا اگه جيلبرک کنم ديگه امکان آپديت کردن خود OS رو بصورت رسمي ندارم ؟
    4. اينکه ميگن بعد از حيلبريک سرعت مياد پايين يا هنگ ميکنه يا ... تا چه حد درسته ؟

بابا من يه آيفون ميخوام که امکان شخصي سازي در حد آندرويد داشته باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرسي از همه بزرگان و وقتي که اينجا صرف ميکنين
    سلام و خوش امد گويي به دنياي اپل...
    در ابتدا يه سوال ؛ شما برنامه ها و آي دي اپل دوستتون رو داريد همکنون؟
    1-بر ميگره به سوال ابتدايي که ازتون پرسيدم،اگر آيدي اپل دوستتون رو داشته باشيد و برنامه ها روي آيتيونز کامپيوترتون خير والي بله ميپرن ولي شما بعد يک اپ ستور مجاني با آپديت ها در اختيار داريد که هرچه که دوست داريد نصب کنيد و محدوديت هاي آيفون از قبيل همين ميانبر وايفاي و صدها مشکل ديگه رو از بين ببريد!
    (البته لازم به ذکر هست که اگر تنها جلبريک کنيد اتفاقي براي برنامه هاتون نميفته و فقط دستگاهتون رو هک کردين براي استفاده از امکانات بيشتر ولي اگر دستگاه رو آپديت کنيد به ios5.1.1 که ديگه سيستم عامل تغيير ميکنه و برنامه ها پاک ميشن.شما ورژن ios دستگاهتون رو بنويسيد تا کمکتون کنيم بيشتر.در ضمن هميشه و هميشه قبل هر کاري با آيتيونز بک ءپ بگيريد از دستگاهتون که بعد خيالتون از همه چيز راحت باشه.همين حالا هم يک بک آپ از محتوايت دستگاهتون بگيريد.
    2-خير اگر بک آپ بگيريد.و جلبريک کلا در هيچ چيز دخالت نميکنه !
    3-چرا ميتونيد آپديت کنيد رسمي.ولي جلبريک دستگاهتون از بين ميره و اگر براي اون ios که به او آپديت کردين جلبريک اومده باشه ميتونيد هم آپديت سيستم عامل کنيد و هم دوباره جلبريک.تا اينجا براي همه آپديت هاي سيستم عامل که5.1.1 هست جلبريک آماده کردن و خيالتون راحت.
    4-در حدي درسته که شما نيوفتي از سر سرگرمي و بيکاري هرچي که نياز ندارين و نميشناسين رو از سيديا (فروشگاه برنامه هاي فرار از محدوديت ها!) نصب کنيد و برنامه هايي رو نصب کنيد که درست هستند و نياز داريد رو نصب کنيد.سرعت دستگاه کم ميشه ولي محسوس نسيت به هيچ عنوان
    شما جلبريک کنيد فراتر از نياز و حد انتظارتون ميتيونيد شخصي سازي کنيد و...
    وظيفه همه ما اينه که به هم کمک کنيم دادشي

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Sayeye Khorshid مشاهده گفتگو
    از absinthe استفاده کردم انجام شد اما خيلي از برنامه هايي که قبلا داشتم ديگه نصب نميشن
    اصلا بعد از ريکاوري اي که داشتم دستگام انگاري 1 چيزيش شده.سرعتش کمتر شده انگار و خيلي از مشکلات اين چنيني اي که بيان کردم.اصلا خوشحال نيستم.
    شما دقيقا اين کارها رو انجام ميدين:؟
    1-ريستور دستگاه(به منظور فرمت) و انجام دادن مراحل استارتينگ براي بوت شدن دستگاه و وارد شدن به صفحه هوم
    2-بعد از اين کار فقط بايد دستگاه رو به کامپيتر متصل کنيد و از ردسنو استفاده کنيد.ورژن ردسنو رو هم محبت کنيد بنويسيد

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

آقا منظور از ریستور دستگاه رو متوجه نمیشم!خاموش روشن کردن منظوره یا اون فرمتی که دکمه home و پاور رو باهم میگیریم؟ (سری قبل به یاد ندارم هیچکدوم از این کارا رو انجام داده باشم)
    اگه این مشخصات درست باشه این ورژن:
    • redsn0w 0.9.14b2 (Windows — run in Administrator Mode)
    • سری قبل بهم جواب داده بود اما الان نمیدونم چرا جواب نمیده! احتمالا من یه جای کار رو دارم خراب انجام میدم یا بعد از اون آپدیتی یا بارگزاری مجدد سیستم عاملش که ۱ گیگ و خورده ای بود دانلود کرد دیگه این فایله جواب نمیده
    Be the change you want to see in the world

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

بعد از کدوم آپدیت و بارگزاری سیستم عامل؟!
    الان ورژن ios دستگاهت چنده عباس جان؟نگران هیچی نباش اوکی میشه داداش
    فقط جواب سوالام رو بده تک به تک درست میشه

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    MAZDA 3
    گوشی موبایل
    Apple Iphone 4S

پیش گزیده

ممنون ميشم جواب اين سوال هاي من رو هم قبل از شروع پروژه جيلبرک بديد :

1.آيا امکان دانلود از آيتونز رو از دست ميدم يا نه ؟ APP Store رو چطور ؟
    2.حالا اگه تمام اونها درست و درمونه براي جيلبريک چيکار بايد بکنم ؟ در صورتي که راضي نبودم ميتونم برش گردونم به هموني که قبلا بود . راستش مال من آنلاک و ورژن 5.1.1 هستش يعني آخرين ورژن .
    راستي اگه راهنمايي چيزي براي راحت ترين و استيبل ترين جيلبرک دارين و معرفي کنين ممنون ميشم فقط خواهشم ميکنم راه برگشت در صورت عدم رضايت رو هم بهم بگيد .

باز هم ممنون از همه راهنمايي و وقتتون

شرمنده ولي زمان ويرايش گذشته بود :

چطوري از همه چيم بک آپ بگيرم ؟ مخصوصا اس ام اس هام و دفترچه تلفنم
    آخرین ویرایش به وسیله Ace : 20 September 2012 در 04:17 PM

زمان پیوستن
    19 Mar 2004
    شهر
    Tehran
    اتومبيل
    206 Type3
    گوشی موبایل
    iPhone 6

پیش گزیده

1.خير. هيچ مشکلي از اين بابت نخواهيد داشت.
    2. کافيه ر‌ي‌استور کنيد.

درمورد نرم‌افزارهاي فعلي‌تون و فون بوک و ايميل‌ها و نوت و غره قبلش بک‌آپ بگيريد با آيتونز و بعد جلبرک ريستور کنيد. همه چي سرجاش برمي‌گرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط romeo_1593 مشاهده گفتگو
    ممنون میشم جواب این سوال های من رو هم قبل از شروع پروژه جیلبرک بدید :

1.آيا امکان دانلود از آيتونز رو از دست ميدم يا نه ؟ APP Store رو چطور ؟
    2.حالا اگه تمام اونها درست و درمونه براي جيلبريک چيکار بايد بکنم ؟ در صورتي که راضي نبودم ميتونم برش گردونم به هموني که قبلا بود . راستش مال من آنلاک و ورژن 5.1.1 هستش يعني آخرين ورژن .
    راستی اگه راهنمایی چیزی برای راحت ترین و استیبل ترین جیلبرک دارین و معرفی کنین ممنون میشم فقط خواهشم میکنم راه برگشت در صورت عدم رضایت رو هم بهم بگید .

باز هم ممنون از همه راهنمایی و وقتتون
    دوستان به من redsn0w رو پیشنهاد داده بودند که ازش راضی هم بودم.لینکش 2-3 تا پست بالاتر هودم گذاشتم.
    نقل قول نوشته شده توسط Ace مشاهده گفتگو
    بعد از کدوم آپدیت و بارگزاری سیستم عامل؟!
    الان ورژن ios دستگاهت چنده عباس جان؟نگران هیچی نباش اوکی میشه داداش
    فقط جواب سوالام رو بده تک به تک درست میشه
    بعد از ریکاوری ای که کردم بعد از بالا نیومدن دستگام.همون5 ئه ورژنش. البته همون فایل 1 گیگ و خورده ای که دانلود شده بود-که فکر میکنم ios بوده و باعث شد دستگام دوباره بالا بیاد- امروز آیتونز رو که باز کردم خواست همون رو آپدیت بکنه. این ios6 رو میخواد بگیره؟ نشنیده بودم برا خود ios5 آپدیتی باشه!

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Sayeye Khorshid مشاهده گفتگو
    دوستان به من redsn0w رو پيشنهاد داده بودند که ازش راضي هم بودم.لينکش 2-3 تا پست بالاتر هودم گذاشتم.

بعد از ريکاوري اي که کردم بعد از بالا نيومدن دستگام.همون5 ئه ورژنش. البته همون فايل 1 گيگ و خورده اي که دانلود شده بود-که فکر ميکنم ios بوده و باعث شد دستگام دوباره بالا بياد- امروز آيتونز رو که باز کردم خواست همون رو آپديت بکنه. اين ios6 رو ميخواد بگيره؟ نشنيده بودم برا خود ios5 آپديتي باشه!
    الان اگر دستگاهت بوت شده برو به setting/general/about/version ببين ورژن دستگاهتون چنده
    ديشب ios6 ارائه شده شما آپديت نکنين که هنوز جلبريکي ارائه نشده و بايد مدت مديدي منتظر ارائه جلبريک پايدار بمونيد و ....
    شما آيتيونزتون رو اتورايز کنيد از گزينه store در آيتيونز کامپيوتر که اگر اتورايز نکنين نصب برنامه غير ممکن هست

زمان پیوستن
    31 Aug 2005

پیش گزیده

در تکمیل فرمایشات پیام عزیز و برای ریز پاسخگویی با اجازه چند مطلب رو براتون تشریح میکنم
    ۱-همینجور که گفتم جلبریک هیچ مشکلی واسه شما به وجود نمیاره و از همه نظر خیالتون راحت و اینکه فقط به دستگاه شما امکانات بیشتری اضافه میکنه و امکانات پیشفرض شما رو مختل نمیکنه
    ۲-شما باید برنامه redsnow رو دانلود کنید البته آخرین ورژنش رو و قبل هر کارکاری یک بکآپ تهیه کنید از محتویات دستگاهتون و بعد با اجرا برنامه ردسنو با یک کلیک جلبریک میکنید و بعد باید با دستگاه خودتون ادامه مراحل جلبریک رو پیش ببرید.در صورت هرگونه مشکلی شما میتونید ستگاه خودتون رو ریستور کنید(یعنی به ورژن کارخانه و پیشفرض برگردونید و بک آپ اطلاعات رو هم ریستور کنید رو دستگاهتون و دوباره همون دستگاه قبل از جلبریک!)
    راه برگشت رو که گفتم،و راه جلبریک استیبل رو هم که نوشتم دوست عزیز
    پستهای شما ادغام شد
    برای بکاپ کامل باید شما ابتدا دستگاهتون رو به کامپیتر متصل کنید و وقتی توسط آیتیونز شناسایی شد روی اسم دستگاهتو از نوار افزار سمت راست آیتیونز کلیک سمت راست کنید و گزینه بک آپ رو انتخاب کنید.همین

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

الان اگر دستگاهت بوت شده برو به setting/general/about/version ببين ورژن دستگاهتون چنده
    ديشب ios6 ارائه شده شما آپديت نکنين که هنوز جلبريکي ارائه نشده و بايد مدت مديدي منتظر ارائه جلبريک پايدار بمونيد و ....
    شما آيتيونزتون رو اتورايز کنيد از گزينه store در آيتيونز کامپيوتر که اگر اتورايز نکنين نصب برنامه غير ممکن هست
    عرض کردم ۵هست.آره متوجه اون شدم و آپدیت نکردم.
    اما راجع به همین ورژن قبل از اینکه جلبرک هم بکنم افت سرعت دستگاهمو دیده بودم که بهتر نشده. منظورم بعد از ریکاوریه.تو تایپ کردن مثلا مشهوده.
    از اینا گذشته الان که با یه چیز دیگه جلبرک کردم نمیتونم رداسنو بکنمش دیگه نه؟
    آیتونزم اتورایز هست، کلی از برنامه ها نصب شدن اما یه تعدادیشون مخصوصا pages و numbers و sygic که البته حالا دارمش نصب نمیشن!

زمان پیوستن
    27 Mar 2007
    شهر
    بوشهر
    اتومبيل
    Sedan Alx+T3
    گوشی موبایل
    i-phone5

پیش گزیده

عرض کردم 5هست.آره متوجه اون شدم و آپديت نکردم.
    اما راجع به همين ورژن قبل از اينکه جلبرک هم بکنم افت سرعت دستگاهمو ديده بودم که بهتر نشده. منظورم بعد از ريکاوريه.تو تايپ کردن مثلا مشهوده.
    از اينا گذشته الان که با يه چيز ديگه جلبرک کردم نميتونم رداسنو بکنمش ديگه نه؟
    آيتونزم اتورايز هست، کلي از برنامه ها نصب شدن اما يه تعداديشون مخصوصا pages و numbers و sygic که البته حالا دارمش نصب نميشن!

زمان پیوستن
    07 Jan 2006
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    MAZDA 3
    گوشی موبایل
    Apple Iphone 4S

پیش گزیده

من وقتی دارم از redsnow اسلفاده می کنم برای جیلبرک همش میگه service cant start !!! چرا ؟

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد