دوستان من تا الان تجربه آي ديوايس رو نداشتم و هميشه در دنياي آندرويد و ويندوز موبايل چرخ چمبل ميزدم تا اينکه نگهان دري بسور آيفون 4S باز شد و يکي گرفتم .
الان بيشتر از 20 گيگ بازي و App دارم روش که همشون هم Original هستند و با آي دي وليد يکي از دوستان ابتياع کردمشون ولي حالا مشکل :
يکي از بزرگترين چيزهايي که بهش نياز دارم استفاده از ويجت و تم هايي مثل EX Launcher هستش که دست آدم رو باز ميزارن راستش بعضي وقتها ديوونه ميشم از دست اين آيفون که براي خاموش روشن کردن واي فاي بايد 10 تا منو برم تو و بيام بيرون . ميخوام مثلا يه ويجت براي اين کار داشته باشم رو دسک تاپم .
تا جايي که من فهميدم بايد براي نصب ويجت هاي اينچنيني جيلبريک کنم گوشيم رو وليکن يکي از دوستان به من جواب اين سوال هاي ابتداييم روبده لطفا :
1.ايا با جيلبريک اين 455 تا App و بازيم رو از دست ميدم ؟ يا فقط امکان آپديتشون رو از دست ميدم ؟
2. فون بوکم پاک ميشه يا نه ؟
آيا امکان دانلود از آيتونز رو از دست ميدم يا نه ؟ APP Store رو چطور ؟
حالا اگه تمام اونها درست و درمونه براي جيلبريک چيکار بايد بکنم ؟ در صورتي که راضي نبودم ميتونم برش گردونم به هموني که قبلا بود . راستش مال من آنلاک و ورژن 5.1.1 هستش يعني آخرين ورژن.
3. آيا اگه جيلبرک کنم ديگه امکان آپديت کردن خود OS رو بصورت رسمي ندارم ؟
4. اينکه ميگن بعد از حيلبريک سرعت مياد پايين يا هنگ ميکنه يا ... تا چه حد درسته ؟
بابا من يه آيفون ميخوام که امکان شخصي سازي در حد آندرويد داشته باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسي از همه بزرگان و وقتي که اينجا صرف ميکنين
نشانکگذاری