اینم عکسهای مزدا 3 جدید که فکر کنم از اردیبهشت 89 وارد بازار بشه
![]()
میشه یه توضیحی بدین که این عکسا رو از کجا گرفتین ؟
بعد چرا رو قسمت مارک مزدا رو ( تو همه قسمتها ، حتی رینگ و فرمون) پوشوندن ؟
نکنه مسابقه بوده بین بازدید کنندگان که این چه ماشینیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
به نظر من تا زمانی که ما مردم حاضریم این پول ها را بدیم خودروساز ها هم سودشو می برن!!!
حکایت ضرب المثل قدیمی: دزدی چو با چراغ آید/ گزیده تر برد کالا!
در حالیکه همه دنیا مدل 2010 تفاوت قیمت چندانی با مدل 2009 ندارد توی ایران باید 10 میلیون بیشتر بدیم.
چرا؟
چرا؟
چرا؟
چرا؟
چرا؟
چرا؟
چرا؟![]()
خوب دیگه انگار انتظار ها داره تموم میشه و مزدا 3 مدل 2010 هم کم کم داره وارد میشه.
امروز یک نمونه از این ماشین رو که نمره هم شده بود تو خیابان دیدم ، البته در جهت مخالف من بود و نتونستم ازش عکس بگیرم ولی خوب چون تقریباً ترافیک بود تونستم قشنگ ببینمش، جلوش یه جورایی بود که فکر کنم کم کم آدم بهش عادت میکنه ولی عقبش خیلی قشنگ شده و کاملاً به دل میشینه.![]()
Foad
این عکس برایم امروز E-Mail شده بود از طرف یکی از دوستان:
Mazda 3 پلاک شده.
دوستان خبر جديد اينكه خط توليد مزدا3 مدل 2010 تا 22 بهمن افتتاح مي شود و احتمالا ثبت نام شروع شده و تا ارديبهشت 89 تحويل داده مي شود. قيمت حدود 3 مليون از مدل فعلي بيشتر است يعني حدود 38 مليون.
مدل قبلي نيز در كنار اين مدل فعلا توليد مي شود.
سلام
دوستان اين نظر سنجي با توجه به حضور قريب الوقوع مدل 2010 مزدا3 در ايران طرح مي شود.
مدل جديد موتور بهينه شده وزن كمتر؛طراحي متفاوت دارد. هر چند كمي طراحي آن ژاپني تر شده و به نظر من مدل قبلي كمي طراحي اروپايي تر داشت ولي به نظر شما بهتر نيست سال آينده و با ورود مدل جديد مثلا به 30 مليون يك مزدا3 مدل 88 بخريم تا 38 مليون براي مدل جديد بپردازيم؟؟؟
با سلام به دوستان
و با اجازه مدیر سایت بابت عکسهای که داخل سایت گذاشتم البته تا اونجایی که تونستم حجم ان را پایین اوردم. با عرض معذرت...
این نظر سنجی توی هتل المپیک ازادی بودش که من عکسهایی ازش گرفتم
این عکسهای پایین خارجی هستن برای درک بهتر گذاشتم
![]()
حالا منبع قیمتتون کجاس؟؟ از کجا این قیمتارو اوردین؟؟![]()
نشانکگذاری