حدود 10 سال پیش بازیهای سگا بسیار معروف و محبوب بودند و به نظر من اون بازیها هنوزم محبوبیت خودشون رو حفظ کردند.
در این مقاله قصد دارم به شما نحوه اجرای این بازیهارو بر روی گوشیهای سیمبین سری 60 ویرایش 3 و 5 مخصوصا N97 آموزش بدم
گفته میشه که N97 نوکیا تنها گوشی از ویرایش 5 هست که این قابلیت رو داره اما این فقط به خاطر داشتن کیبورد در این گوشی هست و نه چیز دیگه و اگه شما برای گوشی مثل 5800 یا I8910 کیبورد جدا خریداری کنید هم قادر خواهید بود از انجام این بازیها لذت ببرید.
به وسیله امولاتوری که در اینجا برای شما قرار میدم شما میتونین رامهایی با پسوند Smd رو بر روی گوشیتون اجرا کنید
در ابتدا شما باید امولاتور PicoDrive رو از لینک زیر دانلود کنید:
دانلود
حالا شما نیاز به یک رام مربوط به کنسول سگا دارید که من براتون رام بازی معروف Sonic رو قرار دادم که میتونید از لینک زیر دانلودش کنید:
دانلود
حالا شما امولاتور PicoDrive و رام مورد نظرتون رو بر روی گوشی کپی کنید و امولاتور PicoDrive رو نصب کنید و بعد PicoDrive رو اجرا کنید و برای تنظیمات تصویر به منویconfigure screen بروید و در بخش portrait fullگزینه portrait stretched را انتخاب کنید
بعد از تنظیمات تصویر شما نیاز به تنظیم کلید های کنترلی برای بازی دارید.که آنرا به دلخواه خودتان انتخاب نمایید
بعد از اتمام تمامی این مراحل کافیست رام مورد نظر را لود کنید و از انجام بازی لذت ببرید.

منبع symbian world