شما دیگه خیلی سرمایه داری فکر می کنی!!!
حق با شماست اما نه 100%....![]()
شما دیگه خیلی سرمایه داری فکر می کنی!!!
حق با شماست اما نه 100%....![]()
حالا من زیاد نمیخوام بحث مربوط به این گوشی منحرف بشه.. ولی کلا نظام عرضه و مصرف اینه..!!
شما حالا تو هر چی فکر کنی همینه... شما فکر میکنی که مثلا تکنولوژی LED های تلویزیون.... مثلا حدود 1 سال هست عرضه میشه....!! خب... این معنیش این نیست که زمانی که به نتیجه رسیدن اعلام کنن.. شما مطمئن باش تکنولوژی هایی که ما اسمشونم نمیدونم آماده عرضه هستن.. ولی تا وقتی که تکنولوژی های قبلی تا تهمونده اش مصرف نشه... وارد بازار نمیشن.. یا مثلا در اوون جنس خواست رقابت عجیب در بگیره..!!!
نظام ساخت و مصرف ... میگه که شما دنبال چیزه جدید تر باش...!! قوی تر.. قشنگ تر.. با امکانات بیشتر...!
از این رو.. شما میری گوشی 8 مگا میخری.. مثلا.. 6 ماه نشده میری 12 میگیری.... 1 سال نشده میری یه چیزه پیشترفته تر میگیری... حالا من دوربین رو مثلا زدم.. یکی دیگه شاید دنبال صدا و CPU و حافظه بره...!!
از همین رو شرکت های بزرگ دست به دست هم میدن.. نرم افزاری ها برای سخت افزاری ها و بالعکس..!! میدونید برای اجرای ویستا کلی ملت مجبور به ارتقا سیستم شدن... از اوون ور بیشتر سازندگاه سخت افزار رو جنس هاشون میزدن.. Vista certificated...!! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه...!
دلم نمیخواست وارد این بحث ها بشم چون کاملا بی فایدست و هر کسی با افکار خودش زندگی میکنه و عوض کرد اون افکار درست یا غلط خیلی براش سخته و گاهی غیر ممکن!!
خدمت دوستانی که فکر میکنن هر مدل گوشی که دارن بهترینه و حتی 5 سال از تکنولوژی روز دنیا جلو هستند فقط باید بگم یه نیم نگاه به نمایشگاههای فناوری ژاپن که فیلمهاش تو YOU TUBE موجوده بندازن تا بفهممن کجای کار ایستادن!!!
مثلا سامسونگ تازه 8 مگاپیکسلیاشو تو بازار جهانی داده بیرون ولی دقیقا 5 سال پیش بود که همه 2 مگا پیکسلی میزدن و سامسونگ 8مگا پیکسلی رو فقط برای ژاپن تولید میکرد و حتی اونزمان تاپیکشو تو پیهالز ایجاد کردم!! یا همین الان قابلیتهایی که ماها تا 10 سال دیگه بهش نمیرسیم تو ژاپن داره در شبکه های مخابراتیش اجرا میشه مثلا اینترنت با سرعت 20 مگ در ثانیه که برای تلفن همراه ارائه میشه و دریافت تمام کانالهای ماهواره ای روی گوشی!!
در کل اگه میخواین تکنولوژِی 5 سال دیگه رو ببینین یه نگاه به نمایشگاههای ژاپن بندازین تا دیگه به گوشی که در دست دارین نگین تکنولوژِی 5 سال آینده!!!!
من نمی دونم چرا اینجا کسی با احترام با بقیه صحبت نمی کنه...
اینجا نیومدیم تا به هم تیکه بندازیم یا مسخره بازی...
موفق باشید همگی!!!!
فرقی ندارهتفاوت تاچ این گوشی با آیفون 3gs چیه ؟ در سایت gsmarena هردو را Capacitive نوشته
سوالی که در موقع خرید آیفون باید از خودتون بکنید: اگه سامسونگ بود میخریدینش؟
مولتی تاچ یه نرم افزاره که با تاچ کاپاسیتیو کار میکنهنوکیا هیچ اشاره ای به مولتی تاچ بودنش ندارد فکر کنم تنها تفاوت همین باشد
سوالی که در موقع خرید آیفون باید از خودتون بکنید: اگه سامسونگ بود میخریدینش؟
gps ان چطوري فعال ميشود؟
میریم که داشته باشیم رقابت دوباره یو نی اریکسون نوکیا رو
aino در مقابل این صربدر 6
با اینو کارکردم جالب بود
اما این هنوز به دستم نرسیده
شهريور پارسال اين گوشي رو با گارانتي اصلي نوكيا خريدم ( حدود 40 تومن گرونتر از بدون گارانتي ) ، تقريبا 1.5 ماه بعد بود كه بغل گوشي و درست جايي كه دكمه قفل كردن وجود داره شروع كرد به باد كردن و بالا اومدن ! بردم نمايندگي خدمات نوكيا ، گفتند هنوز خيلي از گارانتيش مونده ، ببريد بذاريد هرچقدر ميخواد خراب بشه بعد بياريد .
ما هم ساده ، گفتيم باشه.
هفته پيش دوباره بردم همون نمايندگي براي پيگيري اين خرابي ، گفتند قاب گوشي شامل گارانتي نميشه چون مصرفيه !!!!
گفتم بابا خودتون بهم گفتيد بورو بعدا بيا ، اين گوشي از اول اين مشكل رو داشته ؛ طرف با يه لحن طلبكارانه اي گه : كي گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرتون رو درد نيارم هرچي گفتم زير بار نرفتن و گوشي رو ازم نگرفتن !!! اينهم گارانتي نوكيا .
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن ، كسي همچين مشكلي داره ؟ آخه اونجا كه بودم يكي از كارمندا از دهنش پريد كه خيلي از X6 ها اينطوري ميشن .
نشانکگذاری