تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 14 به 20 از 20

نام گفتگو: نوکیا N900 ا

زمان پیوستن
    02 Apr 2004

پیش گزیده

سطح اطلاعات phalls چقدر پایین اومده، یعنی چی برنامه نداره، کی همچین حرفی زده!
    اولا این گوشی بر پایه لینوکس هست یعنی لینوکس بیسه و شما کاملا به محیط shell با کاربری root دسترسی دارید
    از اینجا به بعد بستگی به اطلاعات و دانش شما در محیط لینوکس داره(هر کاری که فکرشو بکنید می تونید انجام بدید چون یک کامپیوتر دسکتاپ بر پایه لینوکس در اختیار دارید)
    چون maemo بر پایه دبیان هست می شود از کامند atp براحتی برای نصب پکیج نرم افزاری استفاده کرد و هر نرم افزاری رو از repostory نصب کرد،
    با این وجود با کمک اپلیکیشن منیجر داخل گوشی به راحتی می توان هر نرم افزاری رو دانلود و نصب کرد بدون احتیاج به آشنایی با لینوکس
    به دلیل انحصاری بودن این گوشی برای امریکا این گوشی در ایران تحریم است و گارانتی نمی شود
    در فریمور جدید امکان دانلود از repostory و اپلیکیشن منیجر برای ایران هم فراهم شد هرچند به کمک v-p-n هم همه چی حله فقط ovi دسترسی وجود نداره که خوب روش های بسیاری برای دور زدن محدودیت دسترسی وجود داره(شما یک کامپیوتر دسکتاپ در دستان خود دارید)
    با کمک نرم افزار های ویرچوال ساز حتی می توانید ویندوز را بر روی این گوشی نصب کنید
    به وسیله بوت چند گانه می توانید حتی آندروید و یا os های دیگر را هم روی آن نصب کنید و هنگام بالا آمدن انتخاب کنید با چه os گوشی کار کند

این گوشی یک تحول در گوشی ویا به عبارتی کامپیوتر های کوچک است
    آخرین ویرایش به وسیله ali : 26 April 2010 در 11:59 AM
    آنکه نتواند بپرسد، نمي تواند زندگي کند.

زمان پیوستن
    18 Jan 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

آقا ممنون از اطلاعاتتون. این جوری که من فهمیدم میشه روش ویندوز موبایل نصب کرد و اگر با لینوکس بلد باشیم خوب کار کنیم مشکلی پیش نمیاد.درسته؟

زمان پیوستن
    02 Apr 2004

پیش گزیده

شما حتی ویندوز 98 را هم می توانید نصب کنید، اما شرط اصلی اطلاع از سیستم عامل لینوکس هست
    آنکه نتواند بپرسد، نمي تواند زندگي کند.

زمان پیوستن
    01 Dec 2005
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy S

پیش گزیده

اینکه من شنیدم با آندروید 1.6 نمیشه موزیک از گوشی ( مثلا N900 ) به گوشی دیگه ای سند کرد واقعیت داره ؟

زمان پیوستن
    18 Jan 2010
    شهر
    تهران

پیش گزیده

مگه سیستم عامل N900 آندروید هست؟

زمان پیوستن
    01 Dec 2005
    گوشی موبایل
    Samsung Galaxy S

پیش گزیده

مگه سیستم عامل N900 آندروید هست؟
    اوه . بله اشکال از من بود ولی شنیدم فایل های موسیقی رو با بلوتوث ارسال نمیکنه . درسته ؟

زمان پیوستن
    08 Apr 2010
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    Land Cruiser GXR & L90 E2+LP
    گوشی موبایل
    iPhone5 & Nokia C2-01

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط Vahid e مشاهده گفتگو
    اوه . بله اشکال از من بود ولی شنیدم فایل های موسیقی رو با بلوتوث ارسال نمیکنه . درسته ؟
    آقا یه برنامه داره میشه همه چی رو باهاش سند کرد اسمش پترویچ هست یه برنام دیگه هم هست صفحه اول که فقط افقی هست به هر طرفی که بخوای میره ولی من دیروز رفتم بازار موبایل ایران خیلی خورده توی سرش نمیدونم چرا اینقد اومده پایین همون 600 تومن باید میموند 485 قیمت کردم اعصابم ریخت به هم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید
  • شما نمی‌توانید پست جدید ارسال کنید
  • شما نمی‌توانید پیوست اضافه کنید
  • شما نمی‌توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها روشن هستند
  • شکلک‌ها روشن هستند
  • کد [IMG] اکنون روشن می‌باشد