من نمیدونم نرمی سوناتا چقدره!!
منطورم از سرعت 170 هست.
مثلا ما که قبلش زانتیا داشتیم با سرعت 170 لرزشی نداشت ماشین.
ولی با این ماشین کمی داشت که به نظر منطقی هم میاد چون سطحش نسبت به زانتیا بالاتره.
من نمیدونم نرمی سوناتا چقدره!!
منطورم از سرعت 170 هست.
مثلا ما که قبلش زانتیا داشتیم با سرعت 170 لرزشی نداشت ماشین.
ولی با این ماشین کمی داشت که به نظر منطقی هم میاد چون سطحش نسبت به زانتیا بالاتره.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد-من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
اسم شما به خط میخی...کلیک کنید:
هر که باشی و به هرجا برسی... آخرین نقطه ی هستی این است
دست انداز های شهری مشکلی نداره.ماشین نرمی .البته اگر تنظیم باد نباشه توی دست انداز ها نرم نیست.
منظور من از لرزش در سرعت های بالا هست.
عكس هايي از نماي داخلي هيونداي توسان
..........
...آدمي ساخته افكار خويش است...فردا همان خواهد شد كه امروز مي انديشيده است
Alireza_g (22 July 2009), arte (22 July 2009), mehran_tavakoli (22 July 2009), minero (20 May 2012), mohammad1983 (25 July 2009)
سلام:
شاید خیلی با ربط به بحث نباشد ولی زیاد هم بی ربط نیست.... در ارزیابی کلی این ماشین شاید کوتاه ترین جمله ای که بتوان برای آن در نظر گرفت این خواهد بود. به هیچ عنوان (ارزش) پول پرداختی برای آن توجیه پذیر نیست مگر آنکه پیش از هر چیز پایه علاقه در میان باشد. گیربکس اتومات که در تصمیم گیری ها بسیار کند عمل میکند. صدای زیاد اتاق طراحی ظاهری نامناسب ( این مورد میتواند سلیقه ای باشد اما طراحی این ماشین با دلایلی درست خیلی جذاب نیست) و مواردی دیگر..
توصیه میشود پیش از خرید... رانندگی با این خودرو ( برای تست و ارزیابی سلیقه شما در تفاوت بین شنیده ها و تجربه شخصی) از اهم واجبات است
موفق باشید
اگر این ماشین ارزش خرید نداره پس حتما Suzuki Grand Vitara ایران خودرو ارزش خریدن داره ( همه چیزش را دزدیده و اتومات اش 43 تومان درمیاد ). این ماشین درجه یک و انتخاب من نیست ولی تقریبا به پولی که بابت اش پرداخت میکنید میرزه .. انتخاب من در این رنج قیمت Kia Sportage است.
این تاپیک مخصوص توسان هست و بحث مقایسه در این تاپیک انجام میشود:
http://phallz.com/showthread.php?t=52920
و
http://phallz.com/showthread.php?t=52920
arte (23 July 2009)
دوسته عزیز من نظرم چیزه دیگه ای است و کسانی هم که این ماشینو داشتن نه تنها از گیربکس و موتور و ..... این ماشین ناراضی نیستن و کوچکترین مشکلی هم نداشته بلکه خیلم راضی هستن و در این رنج قیمت برای suv توسان به نظره من بهترین انتخابه از نظر فنی و راحتی و ایمنی و فول اپشن بودن و......
قیافه ماشین هم سلیقه ای یکی خوشش میاد یکی هم نمیاد که اون بحثش جداست
arte (23 July 2009)
سلام دوست عزیز
نظر من هم همین است امروز توسان به دستم رسیدو ازش خیلی خوشم اومد
البته یکم زوده که نظر بدم در مورد توسان چون با 50 کیلومتر مسافت رانندگی و تست خودرو انجام نمیشودانشالله که ماشین خوبی باشه
در روزه های آینده تست رانندگی آن را هم مینویسم
خودم به جواب خودم رسیدمدرجه آب ندارد حتی به صورت دیجیتالی هم نمایش نمیدهد
فقط وقتی که حرارت به 120 رسید ظاهرا یک چراغ روشن میشود
![]()
جدای از سلیقه بنظرم اگر بگوییم جای یک SUV معقول ( با دقت به واردات و تعرفه های آنچنانی و محدودیت در انتخاب به سلیقه مشتری ) در این رده از قیمت خالیست بهتر است از آنکه بگوییم در این رده بهترین است.
این ماشین از جمله ماشین هایی است که خریدار آن میبایست حتما پیش از تصمیم نهایی یک تجربه عملی ( رانندگی ) در این خصوص داشته باشد
نشانکگذاری