تبليغات در پي‌هالز

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 14 به 26 از 39

نام گفتگو: مقایسه N97 و N95 8gig از نگاه دارنده هر دو گوشی

زمان پیوستن
    22 Nov 2008
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    Nokia N96 & N97

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط master مشاهده گفتگو
    آقا من نمیدونم جریان چیه
    چرا از گوشی های خودتون دفاع میکنید الکی

آنتن دهی n97 افتضاحه !!!!!!!!!!!!
    کیفیت و بلندی صدای مکالمه مخصوصا رو اسپیکرفون خیلی ضعیف تر از n95 8 gig اگه مال شما قویتره پس n95 ایراد داشته ما 4 تا مغازه ایم 4 تامون n97 داریم از 4 جای مختلف هم خریدیم همه از آنتن دهیش مینالن
    حالا من هی میگم نره شما بگو بدوش
    دوست عزیز طرفداری چیه . ولی فکر کنم شما طرفداری بی جا از ان 95 میکنی . ان 95 که صداش چیزی نیست من صداشو با 3250 مقایسه کردم صاحب ان 95 بدون این که چیزی بگه گذاشت رفت . به نظره من اشکالات ان 95 8 گیگ بیشتره مخصوصا مکانیزم کشوییش که فنر نداره و با دست خودت باید بیاریش بالا . که این مشکل تو ان 96 حل شد . تازه شما نباید ان 97 رو با ان 95 مقایسه کنی . باید با یه گوشی تاچ اسکرین هم رده ی خودش مقایسه کنی .

زمان پیوستن
    28 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دويست و خورده اي
    گوشی موبایل
    Iphone

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط SMN مشاهده گفتگو
    کیفیت صدای 95 یکی از آشغال ترین صداهایی بوده که شنیدم! صدای تیز و بدون کوچکترین بیس!!
    97 بهترین صدا رو بعد از تاچ پرو 2 توی تمام گوشی ها داره و بعد از اون innov8 سامسونگ و بعد از اون 5800 هستش
    شما احتمالا 97 چینی خریدی ها!! مطمئنی نوکیا اصله!؟!؟!
    کیفیت آنتن دهیش مثل تمام نوکیا هاس و هیچ ایرادی نداره!
    در مورد فلاش و دوربین اطلاعی ندارم !

نه قربونت برم من n97 چینی نخریدم خودم از هلند آوردم اصولا ماهی 1 میلیون تومن بدن بهم واقعا حاضر نیستم گوشی چینی بگیرم دستم این حرف شما رو توهین تلقی نمیکنم چون بنده رو نمیشناسید

در مورد کیفیت صدا و بلندی صدا حاضرم دو تا گوشی رو بزاریم کنار هم و یه موزیک رو play کنیم
    کاری که من با 7، 8 تا موزیک امتحان کردم بلندی صدای 97 کم نیست و کیفیتش پایین نیست اما به 95 نمیرسه

در مورد انتن دهی افتضاحش هم گذرت به سعادت آباد خورد یه ناهار مهمون ما باش اینجا 20 تا گوشی واست میزارم رو میز 4 تا 97 هم میارم اگه n97 ضعیفتر نبود همون و کادو ببر
    حالا بزار یه کم n97 زیاد بشه شوق و ذوق این گوشی بخوابه خودتون یه تاپیک درست میکنین به عنوان ایراد های n97 ,و همه حرفهای این حقیر و تایید میکنید
    دویدنِ بی‌پایانِ یکی نقطه بر قوسِ دایره.
    تا کی؟
    باز باید بیدار شوم، بشنوم، ببینم، باور کنم.
    باز باید برای ادامه‌ی بی‌دلیلِ دانایی
    تمرینِ استعاره کنم.

زمان پیوستن
    14 Jun 2005
    شهر
    تهران

پیش گزیده

در مورد انتن دهی افتضاحش هم گذرت به سعادت آباد خورد یه ناهار مهمون ما باش اینجا 20 تا گوشی واست میزارم رو میز 4 تا 97 هم میارم اگه n97 ضعیفتر نبود همون و کادو ببر
    حالا بزار یه کم n97 زیاد بشه شوق و ذوق این گوشی بخوابه خودتون یه تاپیک درست میکنین به عنوان ایراد های n97 ,و همه حرفهای این حقیر و تایید میکنید
    کی بیام؟
    سوالی که در موقع خرید آیفون باید از خودتون بکنید: اگه سامسونگ بود میخریدینش؟

زمان پیوستن
    21 Jan 2005
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iphone 3GS 32 / HTC HD2

پیش گزیده

با احترام به دوستان عرض میکنم
    دوستان گلم نمیدونم این چه عادت بدیه که ما ایرانی ها جای بررسی تخصصی بیشتر با تعصب در مورد مطالب مختلف بحث می کنیم

فکر نمی کنید این دو محصول که حتی از یک برند مشترک می باشند و حتی توسط خود شرکت سازنده هر کدام در یک سطح و با توجه به سیاست خاص برای مصرف کنندگان خاصی تولید و عرضه شدند ؟؟؟؟

اصلا مقایسه این دو محصول چون هر دو در سری N جای میگیرند کار صحیحی است !!! ؟؟
    بنظر من کسی که N97 را خریداری میکند چیز هایی جز آنچه در N95 هست توقع دارد شاید خود نوکیا در نام گذاری این مدل کمی کوتاهی کرده

این لینک مقایسه این دو مدل من نمیدونم شباهتشون چیه جز N بودن
    http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2615

دوستان عزیز اینجا هم مکانیست برای اطلاع رسانی نه شرط بندی لطف کنید تاپیک را منحرف نکنید
    باتشکر از همه عزیزان

لطفا برای تشکر از
    استفاده نمایید

Les Larmes Les larmes sont le language muet des douleures

Laptop : Dell XPS 1530 / Sony SZ 740N4
    Iphone 3GS 32g B ..... HTC HD2

زمان پیوستن
    28 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دويست و خورده اي
    گوشی موبایل
    Iphone

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط چشم عسلي مشاهده گفتگو
    با احترام به دوستان عرض میکنم
    دوستان گلم نمیدونم این چه عادت بدیه که ما ایرانی ها جای بررسی تخصصی بیشتر با تعصب در مورد مطالب مختلف بحث می کنیم

فکر نمی کنید این دو محصول که حتی از یک برند مشترک می باشند و حتی توسط خود شرکت سازنده هر کدام در یک سطح و با توجه به سیاست خاص برای مصرف کنندگان خاصی تولید و عرضه شدند ؟؟؟؟

اصلا مقایسه این دو محصول چون هر دو در سری N جای میگیرند کار صحیحی است !!! ؟؟
    بنظر من کسی که N97 را خریداری میکند چیز هایی جز آنچه در N95 هست توقع دارد شاید خود نوکیا در نام گذاری این مدل کمی کوتاهی کرده

این لینک مقایسه این دو مدل من نمیدونم شباهتشون چیه جز N بودن

دوستان عزیز اینجا هم مکانیست برای اطلاع رسانی نه شرط بندی لطف کنید تاپیک را منحرف نکنید
    باتشکر از همه عزیزان

آهاااااا قربون چشمای عسلیت برم من Functional Manager عزیز
    تازه من اصلا از جهت فنی و من و اینا چیزی نگفتم من فقط از لحاظ صدا و آنتن دهی و فلش مقایسه کردم که هر نوع گوشی رو ازین جهات میشه با هم مقایسه کرد
    تا کی؟
    تمرینِ استعاره کنم.

زمان پیوستن
    28 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دويست و خورده اي
    گوشی موبایل
    Iphone

پیش گزیده

تازه همین لینک و ببینین تو همه چی کمتر رای آورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Performance و Features
    تا کی؟
    تمرینِ استعاره کنم.

زمان پیوستن
    24 Jun 2005
    شهر
    Brisbane
    اتومبيل
    Nissan Qashqai
    گوشی موبایل
    iPhone 6S

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط master مشاهده گفتگو
    لینک رو باز بینی کنید
    The requested URL /compare.php3...&idPhone1=2615 was not found on this server.
    اگه منظورتون این لینکه که خب !! حله
    کد:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1716&idPhone1=2615
    اگه لینک رو توی [code] قرار بدید کمتر چنین مسائلی پیش میاد
    آخرین ویرایش به وسیله Y@TA : 23 July 2009 در 03:32 AM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    نخواندیم و نشنیدیم ، بخوان و بشنو
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

زمان پیوستن
    14 Jun 2005
    شهر
    تهران

پیش گزیده

تازه همین لینک و ببینین تو همه چی کمتر رای آورده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

گوشی هر چقدر جدیدتر باشه احتمال اینکه ریتش پایینتر باشه بیشتره میتونید با بقیه نوکیا های جدید هم مقایسه کنید
    هیچ چیز این دو گوشی به هم شباهت نداره
    از SD رم گرفته تا CPU LCD صدا تصویر رزولوشن GPS نوع سیستم عامل باتری..........هدف ساخت!!
    مثل این میمونه شما یه وانت پیکان رو با یه پیکان سواری مقایسه کنید! بعد بگید پیکان سواری بهتره!! خوب هدف از ساخت این ماشین ها متفاوت بوده این گوشی ها هم هدف ساختشون متفاوته
    در مورد آنتن دهی هم هیچ کدوم مشکلی نداره

زمان پیوستن
    28 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دويست و خورده اي
    گوشی موبایل
    Iphone

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط SMN مشاهده گفتگو
    گوشی هر چقدر جدیدتر باشه احتمال اینکه ریتش پایینتر باشه بیشتره میتونید با بقیه نوکیا های جدید هم مقایسه کنید
    هیچ چیز این دو گوشی به هم شباهت نداره
    از SD رم گرفته تا CPU LCD صدا تصویر رزولوشن GPS نوع سیستم عامل باتری..........هدف ساخت!!
    مثل این میمونه شما یه وانت پیکان رو با یه پیکان سواری مقایسه کنید! بعد بگید پیکان سواری بهتره!! خوب هدف از ساخت این ماشین ها متفاوت بوده این گوشی ها هم هدف ساختشون متفاوته
    در مورد آنتن دهی هم هیچ کدوم مشکلی نداره

مگه من دو تا گوشی رو از لحاظ هدف ساخت ، gps ، تصویر یا cpu مقایسه کردم
    گفتم آنتن دهیش و صدای اسپیکرش ضعیفتره هنوزم میگم شمام هر وقت n97 خریدی دستت گرفتی به حرف من میرسی
    در ضمن شما اولین کسی هستی که میشنوم میگی صدای N95 آشغاله البتته احتمال اینجور اظهار نظر دلیلش سامسونگ باز بودن شما باشه وگرنه فکر نکنم زیاد کسی با شما در این مورد موافق باشه که صدای n95 یکی از آشغال ترین هاست
    تا کی؟
    تمرینِ استعاره کنم.

زمان پیوستن
    01 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    ندارم
    گوشی موبایل
    iPhone 4

پیش گزیده

تاپيك خوبيه براي مقايسه بعضي موراد مثل بلندي صدا، كيفيت آنتن دهي و ...

بلندي صداي N95 خيلي زياده.

من صبح ها Alarm يي رو كه براي زنگ ساعت تنظيم كردم، با اينكه صدا رو تا پايين ترين حد، پايين آوردم، باز هم وقتي زنگ ميزنه خيلي صداش بلنده و سريع از خواب پاميشم كه اينو قطعش كنم.

حداقل تو N85 اصلاً به اين بلندي نيست.
    به دوستان پيشنهاد ميكنم براي استخراج فايل هاي فشرده، در صورت ايجاد مشكل حتماً با نرم افزار 7-Zip كه Freeware هم هست امتحان كنيد.

Don't forget to push THANKS
    If You Like This Post

زمان پیوستن
    28 May 2004
    شهر
    تهران
    اتومبيل
    دويست و خورده اي
    گوشی موبایل
    Iphone

پیش گزیده

نقل قول نوشته شده توسط احسان خان مشاهده گفتگو
    تاپيك خوبيه براي مقايسه بعضي موراد مثل بلندي صدا، كيفيت آنتن دهي و ...

بلندي صداي N95 خيلي زياده.

من صبح ها Alarm يي رو كه براي زنگ ساعت تنظيم كردم، با اينكه صدا رو تا پايين ترين حد، پايين آوردم، باز هم وقتي زنگ ميزنه خيلي صداش بلنده و سريع از خواب پاميشم كه اينو قطعش كنم.

حداقل تو N85 اصلاً به اين بلندي نيست.

دقیقا درسته بعد دوستمون میگن که صدا آشغالتر از N95 نشنیدن نمیدونم ایشون یا تاحالا n95 نداشتن یا اینکه دارن سلیقه ای برخورد میکنن
    تا کی؟
    تمرینِ استعاره کنم.

زمان پیوستن
    14 Jun 2005
    شهر
    تهران

پیش گزیده

مگه من دو تا گوشی رو از لحاظ هدف ساخت ، gps ، تصویر یا cpu مقایسه کردم
    گفتم آنتن دهیش و صدای اسپیکرش ضعیفتره هنوزم میگم شمام هر وقت n97 خریدی دستت گرفتی به حرف من میرسی
    در ضمن شما اولین کسی هستی که میشنوم میگی صدای N95 آشغاله البتته احتمال اینجور اظهار نظر دلیلش سامسونگ باز بودن شما باشه وگرنه فکر نکنم زیاد کسی با شما در این مورد موافق باشه که صدای n95 یکی از آشغال ترین هاست
    این گوشی که دست منه قبل از اینکه سامسونگ باشه پاکت پیسی هستش گوشی هایی که من داشتم اینها هستش
    6110
    3310
    6600
    7610
    6230i
    6630
    6681
    n70
    n71
    n91
    n73
    n80
    n95 8gb
    n78
    n82
    5700
    5320
    5800
    w950
    imate jamin
    5800
    7710
    p1
    خیلی چیز های دیگه هم داشتم یادم نیست اینها گوشی های خودمم بوده مال مامان بابا و دوستا و اینها نیست اولین گوشی سامسونگ هستش که دارم
    توی صدا بلندی یه مسئله هستش و کیفیت یه مسئله
    مثلا صدای N73 خیلی بلند تر از 95 هستش ولی اصلا کیفیت نداره!!
    صدای 95 به شدت تیز و بسیار نویز داره
    توی تمام گوشی هایی که من داشتم صدای 5800 حرف اول و آخر رو میزد
    صدای N97 رو وقتی شنیدم دیدم از 5800 بهتره! چه از لحاظ بلندی چه کیفیت و چه هندز فری توی همه اینها اوله! من نه 97 دارم نه علاقه ای به خریدش دارم ! اونقدر پول بالای گوشی بدم میرم Touchpro 2 میخرم! ولی من این گوشی رو وقتی مقایسه کردم با گوشی های دیگه به نظرم فقط با 5800 قابل مقایسه هست

زمان پیوستن
    21 Jan 2005
    شهر
    اصفهان
    اتومبيل
    206
    گوشی موبایل
    iphone 3GS 32 / HTC HD2

پیش گزیده

دوستان اینجا یک تالاریه برای گفتگو های دوستانه استفاده از تجربیات سایر اعضا در محیطی صمیمانه
    البته همه حق دارند اینجا نظرشون را بدون جبهه گیری بیان کنند

ما همگی باهم در یک محیط مجازی دوستیم شما عزیزان هم از کاربران با تجربه این تالار هستید که باید برخوردتون سرمشق برای اعضای کم تجربه و کم سابقه باشه بهتر نیست اگر بررسی و بحثی هم وجود داره دوستانه و از روی اطلاعات کافی باشه

من به همه شما عزیزان احترام میزارم و تقاضا دارم از این پس این تاپیکی که ایجاد شده فقط در جهت راهنمائی و بررسی های بدون تعصب باشه که هم دارای بار علمی باشه و هم باعث خراب شدن اعتبار سایت نشه

لطفا در جهت تداوم این تاپیک موارد را رعایت کنید

با تشکر از همه شما دوستان عزیزم

لطفا برای تشکر از
    استفاده نمایید

Les Larmes Les larmes sont le language muet des douleures

Laptop : Dell XPS 1530 / Sony SZ 740N4
    Iphone 3GS 32g B ..... HTC HD2

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

نشانک‌گذاری

نشانک‌گذاری

قوانین ایجاد گفتگو در تالار

• شما نمی‌توانید گفتگوی جدید ایجاد کنید