نوشته شده توسط
Mr.Hossein
سلام و عرض ارادت و تشکر
در مورد ابعاد توضیحاتتون کاملا من رو مجاب کرد ولی احساس کرده بودم که اغلب آکواریومهای آب شور در مقایسه با آکواریومهای آب شیرینی که از نظر طول و عرض یکی باشند دارای ارتفاع بیشتری هستند. که من فکر میکردم بخاطر تجهیزات یا چیز دیگری باشد که انگار اشتباه میکردم.
به شخصه علاقمندم که قبل از استارت کاری اول معلوماتم رو در مورد اون تکمیل کنم یا درحد قابل قبولی برسونم که وسط کار به مشکل نخورم ولی اگر شروع کنم که اونوقت تا آخرش میرم

واسه همین امیدوارم شما و سایر دوستان این سوالها و سماجت من رو تحمل کنید.
منتظر توضیح در مورد اون سوراخها هم هستم (کف، کنار و چگونه؟) . این خیلی واسم مهمه چون دکوراسیون منزل و خیلی چیزها رو ممکنه تغییر بده
بازم ممنون
سلام عزیز
شما کاملا درست میگید و بیشتر اکواریوم های اب شور دارای ارتفاع زیاد هستند ولی من دلیل علمی برای اون نمیبینم چون با ارتفاع زیاد شما مشکل نور خواهید داشت ولی با ارتفاع نرمال این مشکل به حداقل میرسه. شاید نکته تجربی در این مورد باشه که من از اون بیخبرم سعی میکنم از با تجربه ها بپرسم و جواب اگر قانع کننده بود برای شما و دوستان نقل کنم.
در مورد سوراخ در کناره ها چند مشکل وجود داره و اول اینکه
بدلیل اینکه ارتفاع اب اکواریوم تا حد سوراخ ها میتونه باشه شما حداقل ده سانت از ارتفاع اکواریوم رو از بالا از دست میدید.
چون برای خروج اب از مخزن یک سوراخ واحد وجود داره گرفتگی اون براحتی پیش میاد و باعث سر ریز شدن اکواریوم و سوختن پمپ اب ورودی میشه.
چون احتمال داخل شدن ماهی در این سوراخ هست باید حتما بوسیله توری پوشیده بشه تا مشکلی پیش نیاد.
پوشاندن سوراخ بوسیله طوری و ایجاد جلبک ها در تانک باعث میشه کم کم سوراخ خروجی نتونه بخوبی اب رو عبور بده و مجبورید اون رو به تناوب تمیز کنید.
پدیده Cavitation در صورت وجود سوراخ در کناره ها (بنظر من) بیشتره و صدای اون اهالی منزل رو هم به صدا در میاره (که خونه پر میشه از همهمه!! ) و باید برای اون چاره کنید که چاره اون هم داستانی داره.
بدلایل بالا من سوراخ در کف و ایجاد و نصب سر ریز رو منطقی تر میبینم.
پ ن : منظور من از زدن استارت اب شور این نبود که همین الان برید و راه اندازی کنید مقصودم این بود که بطور جدی به اون فکر کنید و در صدد راه اندازی اون باشید نه اینکه برای دانستن صرف مطالب اون رو دنبال کنید.
آخرین ویرایش به وسیله Anoush : 30 September 2009 در 01:12 PM
برای تو و خویش
چشمانی آرزو میكنم
كه چراغها و نشانهها را
در ظلماتمان
ببیند.
نشانکگذاری