mortezagipsy (31 May 2009)
indi (1 June 2009)
ببخشید
اما این همه مطلب مفبد . چرا تاپیکای بیهوده میزنین ؟؟؟
چو ایران مباشد تن من مباد
سلام
خوب کسی هم نگفت که دومی و سومی سمنده ! اونو دوستمون برای مقایسه گذاشتند .
البته واقعا نمیشه این خودرو را با بی ام و مقایسه کرد , کافیه دکم دقت کنید , هیچ شباهتی به هم ندارند .
به ستون C خودرو دقت کنید , همچنین به خطوط روی درها . حالا ببینید که چقدر متفاوتند .
اما در مورد فتوشاب بودن , این فتوشات نیست بلکه یک طرح هستش , و توی لینکی که دوستمون قرار دادند , نوشته که این یه طراحی هستش که یه جوون زنجانی انجام داده و کار ایرانخودرو نیست !
البته ساختن مدل هاچ بک با همین طرح واقعا چیز مزخرفی از آب درمیاد ( ببخشید که از این کلمه استفاده کردم ) و هرگز با این ابعاد سمند نمیشه طرح یه هاچ بک رو درآورد . ولی من هم با مدل استیشن موافقم و این مدل می تونه از مدل صندوقدار هم بهتر بشه و مشکل دید عقب هم می تونه حل بشه ولی دلیلی که تا حالا مدل استیشن اون ساخته نشده وزن زیاد سمند و شاسی ضعیف اون هستش که واقعا تحمل وزن مدل استیشن رو نداره !
ar1358 (1 June 2009),hosseinabd (1 June 2009),indi (1 June 2009),Raminium2001 (2 June 2009)
اتفاقا به نظر من سمند استیشن می تونه بازار مناسبی داشته باشه
در مورد ضعیف بودن شاسی هم باید عرض کنم که شاسی سمند از 405 که دیگه ضعیفتر نیست پژو مدل استیشن 405 رو هم تولید کرد
من هم یکی دو سال پیش یه طرح برای سمند استیشن با فوتوشاپ زدم
امیدوارم خوشتون بیاد
![]()
mortezagipsy (3 June 2009)
بجز شیشه جانبی عقب که برای سخت شدنی نیست، طرحت بد نیست ولی در کل بیشتر به SUV میخوره. این طرحی هم که این آقای زنجانی زده، به نظر قابل اجراست. ولی با توجه به هزینه های تولید و نیاز به ایجاد تغییرات خصوصا در زمینه تعلیق + نیاز نداشتن ایران خودرو به تولید این استیشن، فکر نمی کنم هرگز به تولید انبوه برسه.
parsa s (2 June 2009)
دوستان من خودم تو هفته نامه ابرانخودرو مورخ 30 آذر 87 خبر رونمایی سمند هاچبک رو خوندم
این خودرو ساخته شده ....
اینم یکی دیگه از همون ماشینایی که توسط این آقا ساخته شده و من تو هفته نامه ایرانخودرو هم دیدم![]()
نشانکگذاری